Merhaba,Arkadaslar roacuttone kullaniyorm, 37. Gunum. 20 mg alyorm gunde, yuzumde cok fazla sivilce artti , ve kızarıyor alnim yanaklarm, bu dogal mi cok korkuyorm
Bana geçici lekeler gibi geldi canımYani lekederken delik kalacak gibi mi geldi?
insallah canim:) bakalim ne olacak sendeki durumlar nasilBana geçici lekeler gibi geldi canım
Güneş kremi sürmeden güneşe çıkma belliki cildin çok hassas mesela benim de bi ara deli gibi yanmisti ardında küçük bi yanık gibi kalmıstı o kendi kendine soyulup geçti. Yan etkilerinde var bunların olması.. Biraz sabır gerek gittikçe cildin alışacaktır. Suan 70 küsürdeyim öyle bi sorunum yok.. Korkma ama artarsa bu olay doktorunu araMerhaba,
Kızarırken yanma veya kaşınma oluyo mu ? Benim bugün 5. günüm bende 20 mg alıyorum ama bugun yuzum o kadar yandı bi de hafif hafif kaşınma yapıyor bende anlamadım. Gercekten bende mrak ediyorum normal mi bu diye bilen biri varsa cevaplasın
canım benim yanma kızarıklık oluyor ama çok şiddetli olmaması lazım.yalnızca yüzünü yıkadıktan sonra havlu peçeteyle küçük dokunuşlarla kurut silme,banyodan sonra da aynı şekilde ve çok sıcak su kullanma.bunlar dışında kızarıklık ve yanma hafif olması lazım çünkü kullandığın miligram da çok fazla değil.iyi olmak isterken istemiyceğin sonuçları almamak için doktoruna danış bi,cilt bu telefisi zor çünkü.Merhaba,
Kızarırken yanma veya kaşınma oluyo mu ? Benim bugün 5. günüm bende 20 mg alıyorum ama bugun yuzum o kadar yandı bi de hafif hafif kaşınma yapıyor bende anlamadım. Gercekten bende mrak ediyorum normal mi bu diye bilen biri varsa cevaplasın
Cogu doktor ilk ay yapmiyor ikinci ay kan tahlili yapıp kan tahlillerine göre bırak ya da devam diyorlarBen bir ay kullandim cok fazla yan etkisini gordum kas agrilarim inanilmaz siddetli oluyordu biraktiim yanii kullandigim donemde de bir faydasini goremedim ha bide bana doktor kan tahli yapmadan vermisti benim doktorda galiba bu islerden pek anlamiyordu :)
Hiç sivilcem yok,çıkmıyor.Doktor 18 gün sonra ilacı keseceğini söyledi canım,dozu tamamlıyorum ve tedavim 5 buçuk ayda son buluyor.Ama o kadar çok kırmızı lekem var ki çok canımı sıkıyor bu durum bazen hiç geçmeyecek bunlar diye karamsarlık yaşıyorum ama umarım bunca emek sonucunu bulur ve tertemiz bir yüze kavuşurum.İnşallah buradaki herkes aynı şeye kavuşur.. :) Sende durumlar nasıl?insallah canim:) bakalim ne olacak sendeki durumlar nasil
aynı bende sen gibiydim ya valla nasıl bir ilaçtı o yaa nasıl gergin yapıyordu insanı dudaklar çatır çatır çatlardı :)benimkilerde sivilce değillerdi sağolsunlar kemik gibi olurdu..yav yazık bize neler çekmişizzkızlar selam, 22 ya da 23 yaşımdaydım ben kullandığımda. 15 yaşımdan beri hiç geçmiyordu sivilcelerim, hem de öyle ufak tefek değil, bütün yüzümdeydiler ve kistik denilen iri ve derin türdendi. 40 mg'lık roaccutane'ı 6 ay kullandım, cildim düzeldi ama sonra tekrar geri döndü falan. aradan yıllar geçti ben defalarca bu ilaçla yeniden denemeler yaptım, bu süre dahilinde de sivilce ve roaccutane konularında uzman gibi birşey oldum biraz :) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz gerçekten, bayağı hakimim olaya :)
KötüHiç sivilcem yok,çıkmıyor.Doktor 18 gün sonra ilacı keseceğini söyledi canım,dozu tamamlıyorum ve tedavim 5 buçuk ayda son buluyor.Ama o kadar çok kırmızı lekem var ki çok canımı sıkıyor bu durum bazen hiç geçmeyecek bunlar diye karamsarlık yaşıyorum ama umarım bunca emek sonucunu bulur ve tertemiz bir yüze kavuşurum.İnşallah buradaki herkes aynı şeye kavuşur.. :) Sende durumlar nasıl?
o zaman ilk ben sorayım:) yıllardır başım dertte bu sivilcelerle. roaccutone den önce farklı cildiyecilere gittim bu ilacı kullanmamak için her yolu denedim geçmedi. ben ilaçların yan etkilerine çok takılan biriyim ama artık psikolojim bozuluyor sivilcelerimden. sorum şu ilacı kullanıp yan etkilerine katlanmama değer mi sizce ve tedavi bittikten sonra bir daha hiç çıkmıyor mu gerçekten?bebek gibi mi oluyor yüz?kızlar selam, 22 ya da 23 yaşımdaydım ben kullandığımda. 15 yaşımdan beri hiç geçmiyordu sivilcelerim, hem de öyle ufak tefek değil, bütün yüzümdeydiler ve kistik denilen iri ve derin türdendi. 40 mg'lık roaccutane'ı 6 ay kullandım, cildim düzeldi ama sonra tekrar geri döndü falan. aradan yıllar geçti ben defalarca bu ilaçla yeniden denemeler yaptım, bu süre dahilinde de sivilce ve roaccutane konularında uzman gibi birşey oldum biraz :) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz gerçekten, bayağı hakimim olaya :)
kızlar selam, 22 ya da 23 yaşımdaydım ben kullandığımda. 15 yaşımdan beri hiç geçmiyordu sivilcelerim, hem de öyle ufak tefek değil, bütün yüzümdeydiler ve kistik denilen iri ve derin türdendi. 40 mg'lık roaccutane'ı 6 ay kullandım, cildim düzeldi ama sonra tekrar geri döndü falan. aradan yıllar geçti ben defalarca bu ilaçla yeniden denemeler yaptım, bu süre dahilinde de sivilce ve roaccutane konularında uzman gibi birşey oldum biraz :) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz gerçekten, bayağı hakimim olaya :)
dudaklarım çok çatlıyor 2. ayımdayım bepanthol merhem bile etki etmiyor ne yapabilirim canım ne kullanıyordun sen help me!!
Neden canım?
hep kırmızı kırmızı izler var cok mutsuzum yaNeden canım?
Rezzan tedavin tamamlandıktan sonra acnelyse diye bir krem veriyor doktor soyması için.Tedavin bir bitsin kırmızılıkları takma kafana canım. Benim arkadasım gecen yıl roaccutane kullanmaya basladı yaza dogru bitti onun da lekeleri kaldı bu ekimde de acnelyse kullandı suan cildi bebek gibi ne leke ne birsey varhep kırmızı kırmızı izler var cok mutsuzum ya
Teşekkürler canım valla moral verdin:) Kullanan bir arkadaşla konuştum bırakalı 9 ay olmuş hala sivilce sonrası kalan lekeler hala kalmış baya üzüldüm cünkü yarısı bitti bile 3 ay geçti inşallah geçer yavaş yavaş ben zaten sihirli değnek beklemiyorum ama bu kadar emek verdim saati saatine emeklerim boşa çıkmaz inşallah. Birde arkadaşının lekeleri nasıldı acaba? Biraz net anlatır mısın herkesin cildi farklı leke bırakıyor çünkü..Rezzan tedavin tamamlandıktan sonra acnelyse diye bir krem veriyor doktor soyması için.Tedavin bir bitsin kırmızılıkları takma kafana canım. Benim arkadasım gecen yıl roaccutane kullanmaya basladı yaza dogru bitti onun da lekeleri kaldı bu ekimde de acnelyse kullandı suan cildi bebek gibi ne leke ne birsey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?