Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
meraba benim yüzümde çok fazla sivilce yok ama siyah nokta we nerdeyse bütün yüzümü kaplayan (özelliklede anlımı)beyaz ama dışarı cıkmayan şeyler war.doktora gittim daha önceleri birsürü ilaç kullanmıştım hiçbiri işe yaramdı dedim.oda istiyosan roaccutane veriyim ama kan aldırman lazım dedi.ben korktum daha önce hiç kan aldırmadım çünkü.bide ablamda roaccutane kullanıyo.herkes yok karaciğer yok şöle flan diyo ama ablam nerdeyse 4 aydır kullanıyo ve çok fazla bi yan etkisi olmadı yazılan şeyler gibi dudakları kurudu flan.doktor bana benzamycin vwerdi ama benim yüzümde siyah noktalardan kalma çok fazla küçük küçük izler var.izleri geçirmez galiba bu ilaç.ben artık cildimin düzelmesini istiyorum.össye daha 2 senem var.öss gelmeden şu sivilcelerden kurtulmak istiyorum.sizce roaccutane kullanayım mı nolur yardım edin.şimdiden teşekkürle

a.s. canım öncelikle geçmiş olsun. doktor önerdiyse eğer;hiç düşünmeden kullan. yan etkilerinden korkma bence ama mutlaka testlerini yaptır. benim tedavim bitti,çok ağır yan etkisini de görmedim.:nazar: mutlu günler:teytey:

slm..ben bu siteye yeni üye oldum.11 gün boyunca zerotanin kullandım.ve kullanmaya dewm ediyorum.doktorum rouccatane yazdı ama eczacı eşdeğer old.için bu ilacı verdi.ilk kullandığımda yüzümde acayip bi kızarıklık vardı..hala var ama ilk günkü kadar değil..yüzüm her gün soyuluyor..dudaklarım çatlıyor devamlı bepanten kullanıyorum..sabah 20+10 akşam 20 kullanıyorum.aslında yüzümde kullandığım jeller vs..sonucu sivilce kalmadı.ama acaip bi yağlanma ve parlama geniş gözeneklerdi benm problemim.şimdi güneşe çıkarken bile huzursuz oluyorum.eczacı güneş kremi kullanmazsam iz kalıcanı söledi.aldığım gneş kremi yağlı ciltler için olmasına rağmen sürdüğümde yüzümde acaip bi yağlanma oluyor.o yüzden kullanmıyorum.direk güneş ışığına maruz kalamamya çalışıyorum.tedavi 5 ay sürücek.inş bitiminde çok güzel bi cildim olur hatta 5 ayaa bile gerek kalmaz inş.bu ilacın yaz mevsiminde kullanılamıycanı duymştum .ama ben tam da yaz mevsiminde kullanıyorum.bi zararı olur mu acaba..şimdiden herkese teşekkürler..acil şifalar...

şadiye yüzünde iz kaldı mı?

a.s. canım. yüzümde sadece kızarıklıklar var. benim doktor bunların zamanla geçeceğini söyledi ki zamanla söndüğünü fark ediyorum.:nazar:herhangi bir iz tedavisinin de gereksiz olduğunu söyledi. mutlu günler.:teytey:

slm..ben bu siteye yeni üye oldum.11 gün boyunca zerotanin kullandım.ve kullanmaya dewm ediyorum.doktorum rouccatane yazdı ama eczacı eşdeğer old.için bu ilacı verdi.ilk kullandığımda yüzümde acayip bi kızarıklık vardı..hala var ama ilk günkü kadar değil..yüzüm her gün soyuluyor..dudaklarım çatlıyor devamlı bepanten kullanıyorum..sabah 20+10 akşam 20 kullanıyorum.aslında yüzümde kullandığım jeller vs..sonucu sivilce kalmadı.ama acaip bi yağlanma ve parlama geniş gözeneklerdi benm problemim.şimdi güneşe çıkarken bile huzursuz oluyorum.eczacı güneş kremi kullanmazsam iz kalıcanı söledi.aldığım gneş kremi yağlı ciltler için olmasına rağmen sürdüğümde yüzümde acaip bi yağlanma oluyor.o yüzden kullanmıyorum.direk güneş ışığına maruz kalamamya çalışıyorum.tedavi 5 ay sürücek.inş bitiminde çok güzel bi cildim olur hatta 5 ayaa bile gerek kalmaz inş.bu ilacın yaz mevsiminde kullanılamıycanı duymştum .ama ben tam da yaz mevsiminde kullanıyorum.bi zararı olur mu acaba..şimdiden herkese teşekkürler..acil şifalar...
a.s. derincim. geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşirsin. mutlaka güneş kremini kullan canım. kışın bile kullanmamız gerekiyo. senin tedavi yaza geliyo,güneş kremsiz asla dışarı çıkma.yoksa tehlikeli izler oluşabilirmiş.benim tedavim bittiği halde güneşte kremli bile olsa çok durursam kızarıklık artabiliyo.sebamed en iyisi bence,yağlı bir krem ama iyi koruyo. mutlu günler:teytey:

inşallah geçer benimkilerde ya 28sinde 4.ayım bitecek mayıs sonu gibi de tedaviyi sonlandırır diye düşünüyorum.güneş meselesine dikkat etmek lazım şu an ben yüzüme dokunduğumda acıyor mesela..jhonson baby yağı sürüyorum vücuduma anca nemleniyor.yüzüme bepanten süremiyorum çünkü alerji yapıyor.güneş kremi nasıl sürücem bilmiyorum :S

merhaba spell; imexi kullanmak için bence doktoruna bir danış ama kullanmanda hiçbir sakınca olsuğunu düşünmüyorum. Doktorum bana akşam sür sabah yüzünü yıka demişti ben de o şekilde kullanıyorum... İnşallah hepsi biran önce geçer:1hug::1hug:

cnm çok teşekkür ederim.inş seninde biran önce geçer.insan acaip kasılıyor geçmiyecek yada tekrar çıkmaya başlıyacaklar diye.imex ve benzeminycin verdi doktor bana.ben çok duzenli kullanmıyorum açıkçası.benzeminycin biraz yuzumu kuruttu ve soydu hafif.imexi pek kullanmadım ama düzenli kullanmayı deniyim belki iyi gelir.Doktor bide sebamed in 28 faktörlük güneş koruyucusunu verdi.iğrenc yağlı bir şey yuzum vıcık vıcık yağ içinde kalıyor surunce.bende sivilce yapar diye korktum surmuyorum.Aranızda bu üründen kullanan varmı acaba?

roaccutane yüzünden yüzüm çok kurudu çok da güzel oldu ama 1 sorunum var artık kullandığım nemlendirici yüzümü acıtıyor acaba sız ne marka nemlendirici kullanıyorsunuz

Benim kullandığım güneş kremi 'avene'50+ .eczacının önerisi üzerinme aldım.çok iyi bir marka olduğunu söyledi.nemlendirici de lorealin bi nemlendiricisini kullanıyorum.ama doktor tavsiyesinde değil.güneş kremini sürdüğümde yüzüm çok yaplanıyor kullanmka istemiyorum.çnkü ben bu tedaviye ztn aşırı parlama ve yağlanma olduğu için başlamıştım:s napmalıyım sizce:????

Benim kullandığım güneş kremi 'avene'50+ .eczacının önerisi üzerinme aldım.çok iyi bir marka olduğunu söyledi.nemlendirici de lorealin bi nemlendiricisini kullanıyorum.ama doktor tavsiyesinde değil.güneş kremini sürdüğümde yüzüm çok yaplanıyor kullanmka istemiyorum.çnkü ben bu tedaviye ztn aşırı parlama ve yağlanma olduğu için başlamıştım:s napmalıyım sizce:????

slm derincim aynı güneş kremini kullanıyoruz sanırım gerçekten çok memnunun ama seninde devam etmesi isterim çünkü ilaç döneminde ve hatta sonrası kullanmamız şartmış onun için bırakma derim sırf parlama yapıyor diye bırakmak doğru değil bence parlanmaya katlan derim

ben excipal hydro nemlendiri kullanıyorum fiyatı çok uygun doktor vermişti bana yuzu hiç yağlandırmıyor ve iyi geliyor.ben 5.5 aydır kullanıyorum ilacı ve hep bu nemlendiriciyi kullandım sizlerede tavsiye ederim.ama bu koruyucu kremler gerçekten dert ben de sebamed inkini kullanıyodum surmuyorum suratımı vıcık vıcık yaptı hatta alnımda sivilce yaptı.sizin kullandıklarınız nasıl sivilce yaptımı?

ben de sebamed kullanıyorum. yağlı bir krem ama ben de sivilceye neden olmadı. akşamları eve gelince yüz jeliyle yıkıyorum hemen,bi sorun olmuyo.

ben excipal hydro nemlendiri kullanıyorum fiyatı çok uygun doktor vermişti bana yuzu hiç yağlandırmıyor ve iyi geliyor.ben 5.5 aydır kullanıyorum ilacı ve hep bu nemlendiriciyi kullandım sizlerede tavsiye ederim.ama bu koruyucu kremler gerçekten dert ben de sebamed inkini kullanıyodum surmuyorum suratımı vıcık vıcık yaptı hatta alnımda sivilce yaptı.sizin kullandıklarınız nasıl sivilce yaptımı?

merhaba speel; benm cildim bu ilacı kullanmadan önce de çok hassastı, bu ilacı kullandıktan sonra daha da hassaslaştı. Doktoruma bunun için güneş kremi sordum bana "phoderm max 50+" verdi. ben şimdi kullanıyorum çok da iyi geliyor, sivilce de yapmıyor... Sen istersen doktoruna bunu bir sor:1hug:

AAYNUR cnm parlamasına aldırma kullan diosun da ben ztn builaç tedavisine yüüzmdeki aşıırı yağlanma ve parlama yüüznden başladım.şimdi bunu sürünce yağ sürmş gibi oluo yüzüme uyus oluom....yüz yıkmaa jeli kullanıo musunuz bu ilacı kullanırken?ben tedaviye başlamadan önce doktorumun verdiği soyucu bi jel vardı onu kullanmaya dewm etsem mi acaba?bir d eyağlı yiyecekler yio musunuz?ben eskiden korkumdan hiç yiemezdim.şimdi yiorum.ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum:KK43:

güneş kremi olarak 50 faktörlük coppertone yi verdi doktorum kokusuz ve nemlendirmesi çok güzel yağlılık hissi de vermiyor. güzel bir ürün tavsiye ederim. arkadaşlar sizde de bir kaşıntı olayı var mı? ben uyuz gibi kaşınıyorum hiç birşey olmadıgı halde içten kaşınma oluyor ve o kadar tatlı kaşınıyor ki nerdeyse derimi kazıyacağım neden öleyim bilemiyorum böyle bir durumla karşılastınız mı hiç. bacaklarımın dizden üst bölümü ve kollarım özellikle.

AAYNUR cnm parlamasına aldırma kullan diosun da ben ztn builaç tedavisine yüüzmdeki aşıırı yağlanma ve parlama yüüznden başladım.şimdi bunu sürünce yağ sürmş gibi oluo yüzüme uyus oluom....yüz yıkmaa jeli kullanıo musunuz bu ilacı kullanırken?ben tedaviye başlamadan önce doktorumun verdiği soyucu bi jel vardı onu kullanmaya dewm etsem mi acaba?bir d eyağlı yiyecekler yio musunuz?ben eskiden korkumdan hiç yiemezdim.şimdi yiorum.ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum:KK43:

canım o zman bilemiyecem kullanıp kullanmaman konusunda ya herhangi bir yüz yıkama jeli kullanmıyorum sadece suyu tercih ediyorum valla eksra bişey kullanmıyacam boşuna anvey ürünü almıştım hikaye hepsii hiçbirini kullanmıyorum attım bi köşeye inş. hiçbirine gerek kalmayacak yağlı yiyecekler derken evet arada yiyorum çok değil ama işte kızartma filan aman ondan ne olacak yaa sanmam.. açmı kalalım yaww asitli içecekler içmeyimn derim bu kadar canım aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum okey görüşrüz canım .

ya çok teşekkür ederim doktor şimdi benzamycin diye bi ilaç yazdı eger iyi gelmezse roaccutane başlicam inş iyi olur çünkü bu sivilceler beni çok bunalıma sokuyo:S

merhaba speel; benm cildim bu ilacı kullanmadan önce de çok hassastı, bu ilacı kullandıktan sonra daha da hassaslaştı. Doktoruma bunun için güneş kremi sordum bana "phoderm max 50+" verdi. ben şimdi kullanıyorum çok da iyi geliyor, sivilce de yapmıyor... Sen istersen doktoruna bunu bir sor:1hug:

evt ben yağsız bir şey istiyorum sebamed suratımı vıcık vıcık yaptı.phoderm'i deniycem bende.50+ verdiğine gore doktor sanırım beyaz tenlisin.bende beyaz tenliyim olmazsan senin dediğin urunden alıcam.teşekkür ederim.

aYnUr cnm çok saol sölediklerin için.ben kızartma ,yağlı tuzlu mısır vs..yiorum.Sonra acayip dert oluyor içime.Ztn bu ilacı kullanırken bile arada tek tük sivilce çıkıyor.Akşamdan tretin sürüyorum.Kola içmiyorum ztn hiç.Ama dewmlı soda içiyorum zararlı olur mu acaba?Bir de bgn güneşe çıkarken içim rahat etmedi sürdüm güneş kremini.Yüzüm yapış yapış oldu ya iğrençti:s

Arkadaşlar Bende 5 Ay Boyunca Kullandim Bu Ilaci Ama Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum O Kadar çok Yan Etkileri Var Ki .şimdilerde Aman Sivilcelerim Geçsinde Ne Olursa Olsun Diyorsunuz Biliyorum Bende öle Diyordum Ama Hiç öle Değil. çok Pişmanim Kullandiğima Ve Asla Kimseye önermiyorum. şimdi Başka Bir Doktora Başladim Doğal ürünler Kullaniyoruz Yan Etkisi Olmayan Evet Biraz Maliyeti Yüksek Ama Ilacin 5 Ayda Yapamadiğini Birkaç Günde Yapti Desem Yeridir.
Birkaç Sivilce Için Sağliğinizdan Olmayin Derim Ben

X