- 21 Eylül 2007
- 93
- 0
meraba benim yüzümde çok fazla sivilce yok ama siyah nokta we nerdeyse bütün yüzümü kaplayan (özelliklede anlımı)beyaz ama dışarı cıkmayan şeyler war.doktora gittim daha önceleri birsürü ilaç kullanmıştım hiçbiri işe yaramdı dedim.oda istiyosan roaccutane veriyim ama kan aldırman lazım dedi.ben korktum daha önce hiç kan aldırmadım çünkü.bide ablamda roaccutane kullanıyo.herkes yok karaciğer yok şöle flan diyo ama ablam nerdeyse 4 aydır kullanıyo ve çok fazla bi yan etkisi olmadı yazılan şeyler gibi dudakları kurudu flan.doktor bana benzamycin vwerdi ama benim yüzümde siyah noktalardan kalma çok fazla küçük küçük izler var.izleri geçirmez galiba bu ilaç.ben artık cildimin düzelmesini istiyorum.össye daha 2 senem var.öss gelmeden şu sivilcelerden kurtulmak istiyorum.sizce roaccutane kullanayım mı nolur yardım edin.şimdiden teşekkürle
a.s. canım öncelikle geçmiş olsun. doktor önerdiyse eğer;hiç düşünmeden kullan. yan etkilerinden korkma bence ama mutlaka testlerini yaptır. benim tedavim bitti,çok ağır yan etkisini de görmedim. mutlu günler:teytey: