Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ılacı kullanmaya baslıyalı 3.5 ay oldu ama hala kocaman sıvılcelerım cıkıyogunde 40mg kullanıyorumm benım gıbı olan var mı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sıvılceelr de ole kucuk fln deıl et ben gıbı((( delırcemm artık hembırsuru yan etkısını goruyorum hemde kocaman cıkıyo sıvılcelerım eskıden bole deıldı bermuda seytan ucgenı yaptılar yuzumde 3de kıpkırmızı(((

hadi ya doktorun ne diyo bu duruma peki valla okuyorm böle şeyleri korkuyom daha yeni başladım bugün inş etkisini gösteriri ya yan etkisi olmadan

ben bu ilacı kullanıp yarıda bırakanlardanım (çünkü öss dönemimdeydim ve sinir yapıyodu)
şimdilerde yeniden sivilceler çıkmaya başladı doktora gittim tahlil yaptı herşey normal ama 233 kolestrol çıktı beni dahiliyeye yönlendirdiler dahliyeci aslında kullanabilirsin bu ilacı diye cildiyeyi tekrar aradı ama cildiyeci hastayı temiz istiyorum demiş kolestrolümü düşürmeye çabalıyorum ben de:çok üzgünüm:. yani ilacı yarıda aman bırakmayın ben geçti diye kestim tedaviyi 1.5 sene sonra yine başladılar gerçi buna da şükür eskisi gibi değiller.ama doktorun aynen dediğine uymak gerekiyo işte

benim neredeyse 3 ay olmak uzere.gunde 60 mg kullanıyorum.40 ile baslamıstım.yaklasık 1 aydır tek bir sivilce bile cıkmadı yanlız benim soyle bi sorunum var.burun damarlarını da kuruttugu icin bu ilac,bazen kurumuz bir sekilde kan geliyor burnumdan burnumu silerken.kuruma icin dr tedavinin basında olursa die rinopantehene krem vermisti.kremi de kullanıyorum ama cok bisi olmadı.su an sol burun dligimden nefes alamıyorum.dokununca burnuma cok acıyor.burnumu silemiyorum da. sol tarafında icten bir sislik var.pazartesi gunu kontrole gidicem zaten dra sorucam.aranızda boyle bir etkiyle karsılasan oldu mu acaba?

benim çok yakın arkadaşım uzun süreli kullandı ve çok faydasını gördü ondanda yan etki olarak cildinde ve dudaklarında kuruluk ve kilo artışı oldu ama ilacı bırakınca tekrar verdi hatta dahada ince oldu.
Fakat en büyük tavsiyem doktor kontrolünde alman çünkü çok ciddi zararları var bilinçsiz kullanırsan,öyle sıradan bi ilaç değil,sonra kaş yaparken göz çıkartma yani :))

Rica Ederim Canim Sen Cok Sikintiya Girme Sakin :)

merhaba güzelim.6 aydan önce bitmez demişsin ben 11 nisanda 3.ayımı bitiricem ama hala çıkıyolar 60 mg kullanıyorum günde senin de bu aylarda hala çıkıyomuydu?bi de vücudun bu ,ilaca zamanla allışıp etki etmemesi gibi bi durum olabilir mi?üffffffff zaman geçmiyooo bi düzel seee teşekkür ederim şimdiden canım byeee

canım dedgim gibi benim butun sorunlar 6 ay dolduktan sonra bitti ama 6 ay olana kadar sivilcelerim bi donem cok arttmıstı sanırım yuzde cıkabılecek butun bolgelerde cıktıgi icin artıyomus daha sonrada hepsi kurudu. canım biraz sabret 3 ay sonra duzelir emin ol bu sabır işi. bence vucudun alısması diye bise olmaz ole olsa 6 aylık sure zarfinda geçmezdi rica ederim canım a.s.

bubas sanırım bu ilac benden fazla kimseye bole etki yapmamıstır. ilacı kullandigim anlardan bırakana kadar burun kanaması oldu. ama şişlik falan olmamıstı. gecmis olsun canım umarım duzelir en kısa surede

sen kaç mg.kullandın güzelim?izler için ne yaptın onlar kaldı mı?bu konuda da bilgi verirsen sevinirim
teşekkürler..

tedavimin 3. haftasındayım fakat bu aralar duygusal gelgitler yaşamaya başladım fazla duygusal oldum aynı durumu yaşayan var mı?

valla ben dahiliyeye gitmiştim bir ara grip için kabızlık sorunumuda soyledim roaccutane bir sure bagırsak fonksiyonlarını devre dışı bırakabilir dedi bana bekunis diye bir ilac verdi 4-5 ytl civarı birşey.Düşün ben 3.5 ydır kabızım tek careyi bunda buldum gece yatarken bir tane içiyorsun biraz karın ağrısı yapabilir sabahları ama alışırsın ben çözümü bunda buldum.Ayrıca cilt doktoruma daha sonra danıştım kullanabilirsin bir zararı yok dedi.Bide bir şey sormak istiyorum aranızda imex yada benzeminycin kullanan varmı arkadaşlar?Bu ilaclar izleremi yoksa sivilcelerimi iyi geliyor bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Son düzenleme:
ben roaccutane 20mg kullanıyorum şu an 2. kutuma başlamıl durumdayım ve bende akne sorunu sırtımda çok ciddi durumdaydı.En son açıkçası yeşil irin dolu ağrılı akneye kdr gitmişti zaten doktor onu görür görmez ilacı verdi.Bende sivilcelerde bir artış olmadı henüz hatta bir anda kurumaya başladı.Ancak korkunç derecede dudak kuruluğu var.Bepanthene plus bile bir işe yaramıyor.Arkadaşım Daphne diye bir markanın vitalbalm dudak balsamını getirdi bana onu kullanıorum o yine bir nebze ama çok faydalı bir ürün hala bulamadım.Bu arada nivea'nın çatlaklar için balsamı var kesinlikle hiç önermiyorum dudakların üstünede tabaka gibi kalıyor ve hiçbir işe yaramıyor.onun yerine yine nivea'nın su bazlı nemlendiricisini tavsiye ederim.
Ve son olarak kesinlikle dudaklarınızı koparmayın ya da kemirmeyin, ben yaptım şimdi cayır cayır yanıyor :'(

arkadaşlar ben dudağım için royal sales adlı bir ürünün çay ağacı özlü aynısefa adlı bir ürününü kullanıyorum.onu sürdüğümde hem parlatıcı sürmüş gibi oluyor hemde baya yumusatıyor plus bana iyi gelmedi kısa süreli etki ediyordu.

.Bide bir şey sormak istiyorum aranızda imex yada benzeminycin kullanan varmı arkadaşlar?Bu ilaclar izleremi yoksa sivilcelerimi iyi geliyor bilgilendirirseniz çok sevinirim..

merhaba spell bende 6. aya girecem 4 gün sonra... imex i kullanıyorum hala 3 ayımda doktoruma kırmızılıklar için sormuştum imexi yazdı, ama daha önceleri roac. kullanmadan önce sivilceler içinde bazı doktorlar imexi vermişti... ben kırmızı lekelr için kullanıyorum şimdi bana gayet iyi de geldi eskisi gibi kırmızı lekeler kalmadı. İnşallah seninki de geçer :1hug:

merhaba fair_like, sakın canını sıkma inşallah geçer hepsi. benim de 5 ayda bile sivilcelerim çıkmaya devam ediyordu hala da bir iki tane var ama neyseki eskisi gibi değil bende senin gibi artık bıkmıştım bunlar kesinlikle geçmeyecek ilaç hiçbir işe yaramıyor diye canımı sıkıyordum ama geçiyor etkisini görüyorum. Sende lütfen biraz sabret etkisini görürsün, inşallah biran önce seninki de geçer:1hug::1hug:

limoncum ben 50mg kullandım 6 ay boyunca. izler icin bisey yapmadım 6 ay sonunda hepsi gecti canım darısı basına

meraba benim yüzümde çok fazla sivilce yok ama siyah nokta we nerdeyse bütün yüzümü kaplayan (özelliklede anlımı)beyaz ama dışarı cıkmayan şeyler war.doktora gittim daha önceleri birsürü ilaç kullanmıştım hiçbiri işe yaramdı dedim.oda istiyosan roaccutane veriyim ama kan aldırman lazım dedi.ben korktum daha önce hiç kan aldırmadım çünkü.bide ablamda roaccutane kullanıyo.herkes yok karaciğer yok şöle flan diyo ama ablam nerdeyse 4 aydır kullanıyo ve çok fazla bi yan etkisi olmadı yazılan şeyler gibi dudakları kurudu flan.doktor bana benzamycin vwerdi ama benim yüzümde siyah noktalardan kalma çok fazla küçük küçük izler var.izleri geçirmez galiba bu ilaç.ben artık cildimin düzelmesini istiyorum.össye daha 2 senem var.öss gelmeden şu sivilcelerden kurtulmak istiyorum.sizce roaccutane kullanayım mı nolur yardım edin.şimdiden teşekkürle

tşk ederim verdiğin bilgiler için.Ya benim 5.5 ay oldu.butun yuzumdeki sicilceler geçmişti.Yanlız alnım birden pütür pütür oldu minik isilik gibi çok belli olmayan sivilceler çıktı.Bir ara ne güzel purussuzdu.İmex yada benzaminycin sürsem iyi gelirmi acaba?birde sen imexi yuzunde ne kadar bekletiyosun?

merhaba spell; imexi kullanmak için bence doktoruna bir danış ama kullanmanda hiçbir sakınca olsuğunu düşünmüyorum. Doktorum bana akşam sür sabah yüzünü yıka demişti ben de o şekilde kullanıyorum... İnşallah hepsi biran önce geçer:1hug::1hug:

slm iranur demek aynı gidiyoruz süperrrr nasıl canımm ilerleme varmı sonunda bu merette bitecek inş.. çok mutluyum bende artık sizivilcelerim çıkmıyor ama bide şu izlerden kurtulabilirsek inş. ilaç bitiminde krem kullanmanı söledimi doktorum bende 6. ayımdayım bakalım sonuç ne olacak gelecek ay kullandığımız dozu hesaplaması gerekiyormuş galiba onun sonucunda krem vereceğini söledi bakalım heyecenlıyım ama bugün sani bi sivilce çıkıyor beni deli etti .. üzülmiyecem desemede yalan neyse bakalım bunada katlanalımm önemli olan sonuçç demiii görüşrüz şeker kendine dikkat ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…