- 5 Şubat 2008
- 34
- 0
Rica Ederim Canim Sen Cok Sikintiya Girme Sakin :)
merhaba güzelim.6 aydan önce bitmez demişsin ben 11 nisanda 3.ayımı bitiricem ama hala çıkıyolar 60 mg kullanıyorum günde senin de bu aylarda hala çıkıyomuydu?bi de vücudun bu ,ilaca zamanla allışıp etki etmemesi gibi bi durum olabilir mi?üffffffff zaman geçmiyooo bi düzel seee teşekkür ederim şimdiden canım byeee
benim neredeyse 3 ay olmak uzere.gunde 60 mg kullanıyorum.40 ile baslamıstım.yaklasık 1 aydır tek bir sivilce bile cıkmadıyanlız benim soyle bi sorunum var.burun damarlarını da kuruttugu icin bu ilac,bazen kurumuz bir sekilde kan geliyor burnumdan burnumu silerken.kuruma icin dr tedavinin basında olursa die rinopantehene krem vermisti.kremi de kullanıyorum ama cok bisi olmadı.su an sol burun dligimden nefes alamıyorum.dokununca burnuma cok acıyor.burnumu silemiyorum da. sol tarafında icten bir sislik var.pazartesi gunu kontrole gidicem zaten dra sorucam.aranızda boyle bir etkiyle karsılasan oldu mu acaba?
canım dedgim gibi benim butun sorunlar 6 ay dolduktan sonra bitti ama 6 ay olana kadar sivilcelerim bi donem cok arttmıstı sanırım yuzde cıkabılecek butun bolgelerde cıktıgi icin artıyomus daha sonrada hepsi kurudu. canım biraz sabret 3 ay sonra duzelir emin ol bu sabır işi. bence vucudun alısması diye bise olmaz ole olsa 6 aylık sure zarfinda geçmezdi rica ederim canım a.s.
slm canım aynı problemler benimde başımda ama ne yapacağımı bilmiyorum sizce ii geliyormu şu kullnadığınız ilaç aylardır bende kabızlık problemi çekiyorum ama çözüm bulamadım hala tablet mi kullanıyorsunuz bu ilacı ? bendemi alsam yoksa ama doktora böle bi şikayetim olduğunu söledim fakat bana az su içtiğimi söledi bence alaksı yokk kesinlikle roaccutanın etkisi var yoksa ben böle bağırsak problemi çekmezdim.. sizce ne yapsam doğru olur acaba?
.Bide bir şey sormak istiyorum aranızda imex yada benzeminycin kullanan varmı arkadaşlar?Bu ilaclar izleremi yoksa sivilcelerimi iyi geliyor bilgilendirirseniz çok sevinirim..
ılacı kullanmaya baslıyalı 3.5 ay oldu ama hala kocaman sıvılcelerım cıkıyogunde 40mg kullanıyorumm benım gıbı olan var mı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sıvılceelr de ole kucuk fln deıl et ben gıbı ((( delırcemm artık hembırsuru yan etkısını goruyorum hemde kocaman cıkıyo sıvılcelerım eskıden bole deıldı bermuda seytan ucgenı yaptılar yuzumde 3de kıpkırmızı (((
merhaba spell bende 6. aya girecem 4 gün sonra... imex i kullanıyorum hala 3 ayımda doktoruma kırmızılıklar için sormuştum imexi yazdı, ama daha önceleri roac. kullanmadan önce sivilceler içinde bazı doktorlar imexi vermişti... ben kırmızı lekelr için kullanıyorum şimdi bana gayet iyi de geldi eskisi gibi kırmızı lekeler kalmadı. İnşallah seninki de geçer :1hug:
tşk ederim verdiğin bilgiler için.Ya benim 5.5 ay oldu.butun yuzumdeki sicilceler geçmişti.Yanlız alnım birden pütür pütür oldu minik isilik gibi çok belli olmayan sivilceler çıktı.Bir ara ne güzel purussuzdu.İmex yada benzaminycin sürsem iyi gelirmi acaba?birde sen imexi yuzunde ne kadar bekletiyosun?
slm arkadaşlar benım son ayım 6 ay oluyo ve çok mutluyum ben son ayda gunde 20mg alıyorum ve hep40 mg almıştım ya ama yuzum eskısınden çok daha guzel mutluyum herkese kullanmayı tercıh ederım sonra kırem tedavısı gorucem herkesın yuzu duzelı işallah arkadaşlar