Bence bu ilaç kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.
Bazısının kullandıktan birkaç yıl sonra yeniden geri geliyor sivilceleri. Bu kişilerde genellikle çok fazla aktif sivilcesi olanlar oluyor.
Benim çoğu tanıdığım kulandı, yaklaşık 10 kişi var tanıdığım bu ilacı kullanan.
Tek birinin bile yan etkilerinden şikayet ettiğini yada cildinin eskiye döndüğünü iddaa ettiğini duymadım.
Gerçekten buradaki yorumları kullanması gerekn biri okusa kriz geçirir :)
Ben yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum, 10mg olarak kullanıyorum. Zaten çok az gramaj olarak o yüzden hiç bir yan etkisini görmedim şimdiye kadar.
İlacın mantığı zaten içerideki sivilcelerin çoğunu dışarı atarak kurtulmak. Aşağıda biriken fazla yağlar attılıyor. Zten mantıken başka nasıl yok edilebilir o sivilceler?
Hokup pokus olacak değil.
Bence bu ilaçtan kimse korkmamalı. Gerçekten hiçbirşey yok. Deneyin ve görün :)
çevremdeki kullanan bütün arkadaşlarımın ciltleri bebek gibi oldu. Ne leke kaldı ne birşey.
ben bu ilaçtan çok çok memnunumm, kullanan ve yan etkilerini şiddetli yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun fakat bünyeden bünyeye değşken bir durum bu.
Ve mutlaka saç besleyici yada saç dökülmesine karşı şampuan alın ve onu kullanın. Bir de güneş koruyucunuzu iki saatte bir tazelemeyi gece yatarken de muhakkak nemlendiricinizi sürmeyi unutmayn :)
Dudaklar hakkında yorum yapamıcam çünkü cidden kuruyular çok garip bi kuruma bu sanki içerideki kuruluğu atıyo tarıf edilemez