- 21 Ağustos 2007
- 30
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım,
banada aynısını dedi mesela bnm miğrenim war çok zor durumda kalmadıkça ağrı kesici bile içmiorum bi seferinde ecz.aradım oda başka ilaç içceksen bol su ile roaccutane den önce al dedi 5-6 saat önce mesela..ama sen yinede doktorunu ara canım ona sormadan içme derim ben
mrb kızlar.ya bugün eczaneye sordum bu hapı.2aydır kullanıyorum bilgimde var ama tek merak ettiğim konu izlerede iyi geliyo mu?doktorum zamanla dedi ma eczacıda izlerle alakası yok diyo.ya bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatsın lütfennnn:uhm:
Ayşegül cüm bu salyangoz kremi gerçekten faydalı mı?Ben de de çok sivilce lekesi var.Ne kullanacağımı şaşırdım.
evet ben kullandım
geçen sene tedavim bitti birlaç ay geçti gb oldu şimdi yine aynı
Ben de bu ilacı kullandım hem de 7 ay ama dudaklarımın kuruması dışında hiç bi yan etkisi olmadı,cildim inanılmaz güzelleşti bu yüzden psikolojimi bozmak yerine çok düzeltmişti,acaip mutluydum,tedavi süresince dr makyaj yapmayı yasaklamıştı ama yüzümde pudra vs olmadığına kimse inanmıodu o kadar acaip olmuştu yani,ben çok memnun kaldım ama herkeste farklı etkiler yaratıo anladığım kadarıyla,ama bu ilaçtan önce naptıysam sivilcelerim geçmedi,2 sene oldu tedavi biteli ama hala sivilce çıkmıyo yüzümde
arkadaşlar bendede bu sivilceler bi türlü geçmeek bilmiyo. ben bunun fiyatını sormak istiyorum.?ssk karşılıyomu mesela bu ilacı?ve fiyatı ne kadar bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın. sevgiyle kalın