6 ay önce roaccutane tedavim bitti. o dönemde her gün girdiğim bu başlığa vefa borcumu ödeme vakti :)
eğer doktorunuz size roaccutane yazdıysa, lütfen korkmadan başlayın. inanın ben şu anda mucizeyi yaşıyorum, her sabah uyandığımda cildime bakıp şükrediyorum. gerçekten dikkat ederseniz, hiç bir zorluğu yok (ki bunu her türlü yan etkisini gören biri olarak söylüyorum). her geçen zaman aleyhinize işliyor. şu sıralar tam ilaç kullanılacak zamanlar.
sakın ilacı bırakma. saç dökülmesi için yağ kürlerine başla, saçını toparlayacaktır.
saç kremini biraz saç diplerine uygulayabilirsin.ben öyle yapıyorum.
25.gündeyim. siyah noktalar cok belirginlesti öyle bas agrısı sac dökülmesı falanda olmadı ciltte pul pul dökülme henüz olmadı simdilik iyi gidiyor ayın sonunda kontrolüm var düsük dozla baslayalım demisti doktor büyük bi ihtimalle arttıracak (simdi 30mg) ama yeterli su maalesef ki icemiyorum
Belirgenleşen siyah noktalar için çok hafif bir şekilde burnunuza kese yapabilirsiniz banyoda. Ben öyle yapmıştım çok bastırmadan. Bir kere döküldü siyah noktalarım birdaha da oluşmadı.
bende yıllarca başlayamayanlardandım ama sonunda başladım.
şimdi 7.günümdeyim doktor 20 mg ile başladı sonra yükseltiriz dedi. şimdilik hiç bir etkisini hissetmedim.
herkes 2.haftadan sonra cildin kusar diyor.sizlerin nasıl oldu???
kuruluk soyulma dudak çatlaması fln bunlar sorun değilde sivilcelerdeki artış gözümü korkutuyor :S okula nasıl giderim? :S
sakın ilacı bırakma. saç dökülmesi için yağ kürlerine başla, saçını toparlayacaktır.
En kotusu sac dokulmesi derken fissur belasi basladi. Kabizlik sorunu da yapinca ilac tuvalete gitmekten cekinir oldum fissur belasiyla.
İnanmıyorum gerçekten bu durum benim de başıma geldi 1 ay kadar oldu artık dayanamadım genel cerrahtan randevu aldım ben de. Ama hiç aklıma gelmemişti ilaç yüzünden olabileceği. 5. ayımdayım ben de. Diş eti çatlakları, göz kuruluğu, burun içi kuruluğu derken bunu tahmin edememiştim gerçektenYine de birkaç ay daha dayanacağım bu kadar emek verdim vaz geçmek yok..
O da kuruluk sebebiyle basliyor ya. Bir de ilac kabizlik yapiyor, yapmasa da tuvalete daha az ve daha zor cikartiyor eskiye nazaran. Nasil cesaret ettin doktora sen benim daha 2. Ayda basladi bu derdim ama benim de hatam oldu tabi. Kendi kendine biseyler denedin mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?