Ben de surecimi yazayim. Benim 2 ay bir hafta oldu. Ilk ay 30 kullandim sonra 40a cikti.
En kotusu sac dokulmesi derken fissur belasi basladi. Kabizlik sorunu da yapinca ilac tuvalete gitmekten cekinir oldum fissur belasiyla.
Ama hala devam ediyorum bikmadan. Cevremdekiler yuzun gecmis diyorlar. Gercekten de 3 ayin basinda olmama ragmen sivilce yok siyah nokta yok. Arada deri altinda cikiyot sivilceler ama yuzumun geneli vok daha temiz. Kendimi dayanmaya zorluyorum.
merhaba ben de 2. ayıma girdim.fissur bende de oluştu, çok sıkıntılı bir durum ya.duş alırken sızlıyor hatta.senin nasıl suan durumun, bunun için kullandığın ya da özel yaptığın bir şey var mı?
aynen ben de kendimi dayanmaya zorluyorum...
arkadaşlar kusma dönemi yani alevlenme dönemi ne kadar sürüyor 7 gündeyim acayip bir alevlenme var
kusmayi bilmiyorum ama alevlenme dedigin yanma hissi ise
hassaslik ise ben 3. ayima girdim iki gun önce hala yaniyor
kipkirmizi
trigliserit'in ne olduğunu araştırdım önce,merhaba ben 16 yaşındayım ve 3 aydır roaccutane kullanıyorum. kan degerlerimde trigliserit 330 çıktı ne yapmalıyım?
kusmayi bilmiyorum ama alevlenme dedigin yanma hissi ise
hassaslik ise ben 3. ayima girdim iki gun önce hala yaniyor
kipkirmizi
güneş kremi ve nemlendirici kullanmıyor musun?niye geçmedi hala senin bu kızarıklık, doktorun ne diyor?
umarım en kısa zamanda gecer
güneş kremi önerisi olllaaannn ???????????
Bende bugün aldım sonuclarımı kolesterol 103 trigliserid 96 çıktı
kızlar göz kuruluğu için gözyası damlasını ne zamandan itibaren kullanmaya başladınız?benim doktor bana vermedi unuttu herhalde.suan 2.ayımdayım kullanmam gerekir mi?sabahları bazen kuruluk hissediyorum.
ipek, bu kaçıncı ayın?
teşekkür ederim :) ilk iki ay 30, 5 ay 40, bi ay 30 ve bi ay 20 olmak üzere toplam 9 ay kullandım, max dozun da fazlasında kullandım doktor kontrolünde, nerdeyse 7 ay sürdü desem yeridir, çünkü bende sivilce dışında yağ bezeleri de vardı, 7. ayda onları temizlettirsem mi temizlettirmesem mi kararsız kaldım, kimi dedi temizlenmez, kimi gel dedi, artık çaresizlikten mecburen gittim, iyiki de gitmişim :) ondan sonra daha da çıkmadı maşallah banatedavim biteli 4 ay oluyor, yaklaşık 6 aydır da sivilce çıkmadı çok şükür :) lekelerim var mı çok belli olmasa da evet, mutlu muyum evet, iyiki kullanmışım diyorum, hala sabah akşam gülsuyumu sürüp üstüne güneş kremi sürüyorum, geçen hafta yine yüzümü temizlettirmeye gittim, kadın şaşırdı nasıl bu kadar cildini temiz tuttun diye, korkunun gözünü seveyim işte haftaya da izler için randevu aldım, sivilceli 7 ay gezmişim, izler için de 3-4 ay ilaç kullanmaya hayır demem doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?