sana da merhaba :) hadi bakalım inşaallah sıkıntısız gecer.benim suan sivilcem yok, yazın hep cıkıyor sivilcem sıcaktan mı bilmiyorum.suan sadece lekelerim var.doktor bana bu yüzden 20 mg verdi ve günde 1 kere içiyorum.sen kac mg kullanıyorsun günde?
Selam
Tedavin super olmus
Kac doz kullandin gunde ?
Ve ne zaman iyilesmeye basladin ?
5.ay bitmek üzere bende bitmek üzreyim ama bıktım artık heryerim pul pul dökülüyor psikolojm bozuldu resmen kimseye belli etmememye çalışıyorm ama çökms durumdayım doktorrm daha 3 ay kullanacaksn diyor bıktım artık tekrar etmeyeceğini bilsem şu an bırakıcam ama o kadar emeğe yazık
bu ilaçı bıraktıktan sonra nkadar hamıle kalınmayacak? kullanmaya degermı 27 yasındaym sevglım yok ama hanı olur evlenırız fılan ılerde hamılelıge engel olurmu terettutluyum
teşekkür ederim :) ilk iki ay 30, 5 ay 40, bi ay 30 ve bi ay 20 olmak üzere toplam 9 ay kullandım, max dozun da fazlasında kullandım doktor kontrolünde, nerdeyse 7 ay sürdü desem yeridir, çünkü bende sivilce dışında yağ bezeleri de vardı, 7. ayda onları temizlettirsem mi temizlettirmesem mi kararsız kaldım, kimi dedi temizlenmez, kimi gel dedi, artık çaresizlikten mecburen gittim, iyiki de gitmişim :) ondan sonra daha da çıkmadı maşallah banatedavim biteli 4 ay oluyor, yaklaşık 6 aydır da sivilce çıkmadı çok şükür :) lekelerim var mı çok belli olmasa da evet, mutlu muyum evet, iyiki kullanmışım diyorum, hala sabah akşam gülsuyumu sürüp üstüne güneş kremi sürüyorum, geçen hafta yine yüzümü temizlettirmeye gittim, kadın şaşırdı nasıl bu kadar cildini temiz tuttun diye, korkunun gözünü seveyim işte haftaya da izler için randevu aldım, sivilceli 7 ay gezmişim, izler için de 3-4 ay ilaç kullanmaya hayır demem doğrusu
heh şöylee bu sihirli bir değnek değil ki pat diye uçsun kırmızılıklar lekeler izler =)) zaman lazım bakılınca ne zamanlar geçti buda geçecek canım benim emin ol benim geldiğim aşamayı hatırlaa =)) bir de zaman sayınca geçmez saymayı bırak boşver bende sayarken geçmezdi şimdi bilmiyorum bile ne kadar oldu =))
Dipnot: dilediğin zaman motive edilmek üzere burada biri var senin için =)
Yine ben geldim sjj_eeeeeaklima direk sen geliyosun böyle uzgun olunca yuzumde hicbir degisiklik yok 50 gun oldu artik kirmizi kirmizi duruyo sivilcelerim cok kotu durumda gunesli gunlere kustum disari cikmak istemiyorum gunduzleri. Neden hc bi degisiklk yok ya? Sadece cildimin yagi yok o kadar arada sivilce cikiyo ayip olmasin diye iste. Doktor ikinci ayimda 20 mg dusurdu gunluk. Ilk ay 30 mg kullaniyodum ondan mi acaba ya bu arada brz once biyiklarimi almaya calistim küçük küçük agda bantlaryla hafif derim kalkti hassas baya normal olarak ama geri kalan hcbsy normal değil://
Yardiminiza ihtiyacim var sac dokulmesi yasayan var mi aranizda? Daha bir bucuk ay oldu her elimi atisimda saclar elime geliyor. Ilactan mi mevsimden mi moralim o kadar bozuk ki. Birakmayi dusunuyorum.
Kizlar kusma donemini genelde ne zaman yasadiniz? Cok yogun bi kusma olmadi 40 gunde ama tedirginim baslar mi kusma yoksa boyle 2 3 tane cikip sonup digerleri cikarak mi devam eder diye.
Kizlar bu kirmiziliklarla nasil basediyorsunuz? Atesim cikmis gibi elmacik kemiklerim alnim burnum hep kirmizi. Bb krem falan surmem yanlis mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?