• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar kızlarrrrr ben hiç iyi değilim ya tam vize haftası psikolojim altüst olmuş durumda kendimi hiç iyi hissetmiyorum 5.ayımdayım sürekli kendimi inceliyorum aynada kafayı yicem ağlıyorum sınavlarıma çalışamıyorm çıldırmak üzereyim bende psikolojik etkisi yeni çıkmaya başladı ne yapmalıyım bıraksammı ilacı daha tamamlanmadı dozu ama takıntılı oldum aşırı derecede yüzüm kıpkırmızı insan iiçine çıkıorm niye böyle kırmızısn diolar cildim pul pul bıktım artık Allahım canımı alsada kurtulsam yemin ederim cilt sorunlarıyla uğraşmaktan normal hayatıma devam edemiyorum çıldırmak üzereyim okul olmasa neyse ama okul var hiç gitmek istemiyorum offff bide sınav haftası kalırsam daha kötü olacak:(((((((

dur bakalım ne bu hemen pes etmek....kızarıklığı doktora sormadın mı ne diyor olması gereken bir sey mi?eski sayfalardaki yorumları da okumustum kızarıklık coğu kişi de oluyor sanırım.hatta ilaç bittikten sonra da bu sefer lekelerden şikayetçi olunuyormuş.
yani bu olması gereken bir sey ise devam et hayatbubellimiolur...
benim sana tavsiyem kızarıklığı önlemek ve cildinin beyaz görünmesini istiyorsan imex krem var akne için yine onu kullan.ben imexi dısarı cıkarken sürüyorum fondoten niyetine.bir kullan saglık ocağı yazıyor.fiyatı da pahalı değil.hem de yüzünü uzun süre beyaz tutuyor, hafif ölü deriyi de kaldırıyor temiz bir cilt çıkarıyor.
dene bakalım memnun kalırsan da buraya yaz :)

Merhaba hanımlar uzun zamandır benimde aknelerimle başım dertte yaklaşık 10 gün önce doktora gittim monodoks tb ve clindoxyl başladım hiçbir değişme olmadı ne artma ne azalma aknelerim olduğu gibi çıkmaya devam ediyor.Karar verdim bu ilaca başlamayı düşünüyorum benim sorunum 2 ay sonra nişanım olacak kısmet olursa kusma dönemi o ana gelmesinden yada o an daha kötü olmasından korkuyorum eğer kullanmazsamda olan aknelerimle o dönemi geçirmek istemiyorum beni bilgilendirirseniz kaçıncı günlerde akneler kurumaya başlıyor

Merhaba hanımlar uzun zamandır benimde aknelerimle başım dertte yaklaşık 10 gün önce doktora gittim monodoks tb ve clindoxyl başladım hiçbir değişme olmadı ne artma ne azalma aknelerim olduğu gibi çıkmaya devam ediyor.Karar verdim bu ilaca başlamayı düşünüyorum benim sorunum 2 ay sonra nişanım olacak kısmet olursa kusma dönemi o ana gelmesinden yada o an daha kötü olmasından korkuyorum eğer kullanmazsamda olan aknelerimle o dönemi geçirmek istemiyorum beni bilgilendirirseniz kaçıncı günlerde akneler kurumaya başlıyor

kusma dönemi herkesin farklı oluyor, hatta kiminde kusma dönemi olmuyor bile.nişan gectikten sonra başlarsan zaten nişanda porselen makyaj yaptırırsın çok belli olmaz.sütüdyo fotograflarında zaten her şeyi temizliyorlar.
ama zaman kaybetmek istemiyorsan da başla ilaca.tabi nişan döneminde kusma ihtimalini de düşünerek.

gelelim ben senin yerinde olsam ne yapardım bir de onu söyleyeyim :) hiç beklemez başlardım.her iki durumda da insanlar seni o şekilde görecek, önemli olan düğün...düğüne kadar yüzün tertemiz olur.

Bende ayda 1 belki 2 tane minik minik sivilce çıkar ama benim sorunum Sivilce izleri 2 tane de çukurum var ama onlar geçmez zaten ama lekeler izlerin geçmesine yardımcı olur mu bu ilaç ?

Sivilce Tedavisi İçin ya CO2 Lazer Tedavisi ki buda 3 milyara yakın bi para demek 2. olarak Roccautane - Zoretanin aynı zaten

Ben Tetradox kullanıyorum Antibiyotik doktor bunu kullan sonra tahlil yaparız demişti. Buda yüzü hafif soyuyor ve her zaman erken uyanan ben 8 9 da kalkmaya başladım. Sivilce çıkıyor mu hayır ufak tefek çıkıo ama oda zaten çıkıyo mu belli değil. ama ben Zoretanin kullanmaya karar verdim Pazartesi başlıcam inş. Direksiyon sınavını vereyim bu arada Üni. Sınavına giricem ama ben stres felan olmaz bende Çalışan adam yapar hacı. Bu arada ben erkekten dönme kızım o yüzden erkekler klubu mu yoksa kadınlar klubune mi giriyim karar veremedim

İzlerime ve lekelerime TCA % 15 uyguladım 4.seans ve hiç bir faydasını görmedim hala aynılar hafif izler olmasına rağmen işe yaramıyor 12 seansta felan işe yarıyabilir bilemeyiz. Ama yüzüm soyuluyor muydu evet çokta ii soyuyodu ama sadece soyuyodu... Herşey Salla ama Çayı Demle Hacı - Herkesin Bir yara izi vardır

Yardiminiza ihtiyacim var sac dokulmesi yasayan var mi aranizda? Daha bir bucuk ay oldu her elimi atisimda saclar elime geliyor. Ilactan mi mevsimden mi moralim o kadar bozuk ki. Birakmayi dusunuyorum.

kusma dönemi herkesin farklı oluyor, hatta kiminde kusma dönemi olmuyor bile.nişan gectikten sonra başlarsan zaten nişanda porselen makyaj yaptırırsın çok belli olmaz.sütüdyo fotograflarında zaten her şeyi temizliyorlar.
ama zaman kaybetmek istemiyorsan da başla ilaca.tabi nişan döneminde kusma ihtimalini de düşünerek.

gelelim ben senin yerinde olsam ne yapardım bir de onu söyleyeyim :) hiç beklemez başlardım.her iki durumda da insanlar seni o şekilde görecek, önemli olan düğün...düğüne kadar yüzün tertemiz olur.

Merhaba canım bugün gittim kan tahlili sonucu ilacıma başladım bugün ilk hapımı yuttum.Çok heyecanlıyım sonuçları nasıl olacak merakla bekliyorum:))Doktorum kusma dönemi sorularımla fazla ilgilenmedi herkeste aynı sonuçlar olacak diye birşey yok yaşamayabilirsinde dedi tedavim 4 ay sürücekmiş fazla aktif aknem olmadığı için bu kadar yeterliymiş bakalım inşallah kusma dönemi dediği gibi geçer

Merhaba canım bugün gittim kan tahlili sonucu ilacıma başladım bugün ilk hapımı yuttum.Çok heyecanlıyım sonuçları nasıl olacak merakla bekliyorum:))Doktorum kusma dönemi sorularımla fazla ilgilenmedi herkeste aynı sonuçlar olacak diye birşey yok yaşamayabilirsinde dedi tedavim 4 ay sürücekmiş fazla aktif aknem olmadığı için bu kadar yeterliymiş bakalım inşallah kusma dönemi dediği gibi geçer

sana da merhaba :) hadi bakalım inşaallah sıkıntısız gecer.benim suan sivilcem yok, yazın hep cıkıyor sivilcem sıcaktan mı bilmiyorum.suan sadece lekelerim var.doktor bana bu yüzden 20 mg verdi ve günde 1 kere içiyorum.sen kac mg kullanıyorsun günde?

yıllardır dirensem de çekinsem de artık yazdırdığım reçeteyi aldım sonunda. bana da başlangıç olarak günde 20 mg verdi.

halsizlik yorgunluk eklem ağrısı yaptığı yazıyor. şimdi vize dönemim ve dinç olmam lazım uykusuz kalacağım da boyle etkilerini gören var mı?? vizelerim bitince mi başlasam kızlar ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
yıllardır dirensem de çekinsem de artık yazdırdığım reçeteyi aldım sonunda. bana da başlangıç olarak günde 20 mg verdi.

halsizlik yorgunluk eklem ağrısı yaptığı yazıyor. şimdi vize dönemim ve dinç olmam lazım uykusuz kalacağım da boyle etkilerini gören var mı?? vizelerim bitince mi başlasam kızlar ne önerirsiniz?

Ben bugün 5. ayıma girdim ve başladığımdan beri hiçbir eklem ağrısı, yorgunluk vs. sorunu yaşamadım. Ben de 20mg ile başlamıştım, çok fazla yan etkiyle karşılaşacağınıza inanmıyorum ilk aşamada. Şuan 40 mg kullanıyorum hala öyle problemler yaşamadım çok şükür.

Ben bugün 5. ayıma girdim ve başladığımdan beri hiçbir eklem ağrısı, yorgunluk vs. sorunu yaşamadım. Ben de 20mg ile başlamıştım, çok fazla yan etkiyle karşılaşacağınıza inanmıyorum ilk aşamada. Şuan 40 mg kullanıyorum hala öyle problemler yaşamadım çok şükür.

Merhaba canım.

Başladığın günden 5. ay' a kadar gelişme var mı? Sivilce + izleri konusunda?

Merhaba canım.

Başladığın günden 5. ay' a kadar gelişme var mı? Sivilce + izleri konusunda?

Bana çok tatmin edici gelmiyor, çünkü etrafımdaki arkadaşlarımda çok kısa sürede etki etmişti 2-3 ayda düzelmişti ciltleri. Ama her cilt farkı tabii, değişiyor yani. Yine de tabii ki ilk başladığımdaki faciadan eser yok, gayet güzel :) Yanaklarımda 5-6 tane kaldı sadece. Onlarda kırmızı kırmızı. Doktor bugün bunlar kesinlikle geçecek, geçmemesi mümkün değil dedi. İlacı bırakınca kızarıklık da geçecekmiş.

Sen ne zamandır kullanıyorsun?

yuzum su aralar pul pul dokuluyor. 20. gun olmasina ragmen cildim kusmaya basladi. Sirf cenemde 7 tane falan deri altindan sivilce cikti . Ilacin bendeki en buyuk yan etkisi uyukusuzluk yapmasi, ilaca basladigim gunden bere dogru durust bi uyuyamadim :(

Bana çok tatmin edici gelmiyor, çünkü etrafımdaki arkadaşlarımda çok kısa sürede etki etmişti 2-3 ayda düzelmişti ciltleri. Ama her cilt farkı tabii, değişiyor yani. Yine de tabii ki ilk başladığımdaki faciadan eser yok, gayet güzel :) Yanaklarımda 5-6 tane kaldı sadece. Onlarda kırmızı kırmızı. Doktor bugün bunlar kesinlikle geçecek, geçmemesi mümkün değil dedi. İlacı bırakınca kızarıklık da geçecekmiş.

Sen ne zamandır kullanıyorsun?

Bugün 16. günüm.

Önceden deri altında oluşan kabarcıklar, şimdi çıkmaya başladı. İyiye işaret olduğu düşünüyorum. Çenem hafiften soyulmaya başladı. Dudaklarım 3-5 gün önce perişan durumdaydı. La Roche'nin dudak kremini kullanıyordum ama hiç fayda etmedi. Bi arkadaş Neutrogena'ın dudak kremini önerdi ve keşke başta onu kullansaydım diyorum. Bi'sürüyorum 2-3 saat nemli kalıyor. En önemlisi de sürekli su içmeyi elden bırakmıyorum. 2-2,5 lt'den aşağı, normal zamanda da içilmemesi gerekli.

Son düzenleme:
Bugün 16. günüm.

Önceden deri altında oluşan kabarcıklar, şimdi çıkmaya başladı. İyiye işaret olduğu düşünüyorum. Çenem hafiften soyulmaya başladı. Dudaklarım 3-5 gün önce perişan durumdaydı. La Roche'nin dudak kremini kullanıyordum ama hiç fayda etmedi. Bi arkadaş Neutrogena'ın dudak kremini önerdi ve keşke başta onu kullansaydım diyorum. Bi'sürüyorum 2-3 saat nemli kalıyor. En önemlisi de sürekli su içmeyi elden bırakmıyorum. 2-2,5 lt'den aşağı, normal zamanda da içilmemesi gerekli.

Evet bunlar çok önemli. Geçen ay benim dudaklarım çok kötü oldu, yarıldı resmen. Eczacı göğüs ucuna kullanılan bir kremi önerdi. Göğüs ucuyla dudak dokusu benzermiş öyle dedi. Gerçekten de çok iyi geldi artık o yarılma aşamasına hiç gelmiyor. Senin de aklında bulunsun, umarım olmaz ama olursa kullanırsın. Ayrıca kabarcıkların çıkması iyiye işaret bence de. Hepsi çıksın bitsin ki kurtulalım değil mi :) Benim de çenem çok soyuluyor. Sürekli nemlendiricez başka çaresi yok.

yuzum su aralar pul pul dokuluyor. 20. gun olmasina ragmen cildim kusmaya basladi. Sirf cenemde 7 tane falan deri altindan sivilce cikti . Ilacin bendeki en buyuk yan etkisi uyukusuzluk yapmasi, ilaca basladigim gunden bere dogru durust bi uyuyamadim :(

Erken kusması iyi birşey, daha çabuk düzelecek cildin demek ki :) Uykusuzluk hakkında bir fikrim yok, ben zaten çok uyuyan bir insan değildim hala aynı devam :) İstersen doktoruna bir danış..

Back