kızlar kızlarrrrr ben hiç iyi değilim ya tam vize haftası psikolojim altüst olmuş durumda kendimi hiç iyi hissetmiyorum 5.ayımdayım sürekli kendimi inceliyorum aynada kafayı yicem ağlıyorum sınavlarıma çalışamıyorm çıldırmak üzereyim bende psikolojik etkisi yeni çıkmaya başladı ne yapmalıyım bıraksammı ilacı daha tamamlanmadı dozu ama takıntılı oldum aşırı derecede yüzüm kıpkırmızı insan iiçine çıkıorm niye böyle kırmızısn diolar cildim pul pul bıktım artık Allahım canımı alsada kurtulsam yemin ederim cilt sorunlarıyla uğraşmaktan normal hayatıma devam edemiyorum çıldırmak üzereyim okul olmasa neyse ama okul var hiç gitmek istemiyorum offff bide sınav haftası kalırsam daha kötü olacak((((((
dur bakalım ne bu hemen pes etmek....kızarıklığı doktora sormadın mı ne diyor olması gereken bir sey mi?eski sayfalardaki yorumları da okumustum kızarıklık coğu kişi de oluyor sanırım.hatta ilaç bittikten sonra da bu sefer lekelerden şikayetçi olunuyormuş.
yani bu olması gereken bir sey ise devam et hayatbubellimiolur...
benim sana tavsiyem kızarıklığı önlemek ve cildinin beyaz görünmesini istiyorsan imex krem var akne için yine onu kullan.ben imexi dısarı cıkarken sürüyorum fondoten niyetine.bir kullan saglık ocağı yazıyor.fiyatı da pahalı değil.hem de yüzünü uzun süre beyaz tutuyor, hafif ölü deriyi de kaldırıyor temiz bir cilt çıkarıyor.
dene bakalım memnun kalırsan da buraya yaz :)