kızlar merhaba,
ben de aranıza yeni katılıyorum. 27 yaşındayım senelerdir kurtulamadığım sivilcelerim yüzünden doktorumla birlikte roaccutane tedavisine başlama kararı aldık. oyle çok aşırı bir görüntü yok her zaman sivilceli de değilim ama olmuyo olmuyo oldu mu da tam oluyo. karma cildim var alnım ve çenemde çok fazlalar özellikle. sürekli bakım yapmak zorunda kalıyorum. bursada yaşıyorum burda yaşayanlar bilir, esteticare diye bi güzellik merkezi var cildime bi şeyler yaptırmak için mesuyt özcanla görüşmüştüm o da önce sivilcelerden kurtulmam için bi cildiye uzmanıyla görüşmemi ve roaccutane veya muadili bi ilacın iyi geleceğini söylemişti onun tavsiyesiyle karar verdim biraz da yoksa baya ürktüğüm bi ilaç bu.
testleri yaptırdım kolesterolüm 217 çıktı biraz düzensiz beslenmiştim, doktorum ciddi bi sey olmadığını yediklerime dikkat edersem düzeleceğini söyledi. 20 mg lık roaccutane yazdı her ay takip edecek bildiğiniz süreç. burada yazılanların hepsini okumadım ama bi sürü siteden bi sürü yorum okudum. çok memnun olanların yanı sıra hiç yan etki görmeyenler de olmuş. kişiye ve doza göre farklı yan etkiler gösteriyor anladığım kadarıyla, yani denemeden anlayamıycaz.
benim gibi 20 mg kullanıp aşırı yan etkilere maruz kalan oldu mu aranızda ?