Gecen hafta 7.ayım bitti ilaç da bitti ama hala çıkıyo ben anlamadım bu isten bi sey bıktım artık resmen yanagım yine kızardı kabardı sivilce çıkıcak belli
aynı durumdayım
Kızlar merhaba ben 3. ayımı bıtırdım doktora gıttım suan hıc sıvılcem cıkmıo artık bana aynen devam dedı ben sabahlar 20 mg alıodum sadece sonra eczaneye gıttım bana ıkı kutu verdı sabah aksam 20 mg dedı acaba doktorun dalgınlıgına mı geldım de yanlıs yazdı yoksa bu aylarda doz artırılıyormu
yıllardır kullanmadığı ilaç kalmayan ben son olarak roaccutane başladım evli olmama rağmen bunu denicem dedim suan 6.ayımdayım o kadar temiz ki suan yüzüm pudrasız dışarı çıkamayan ben suan yüzümü yıkayıp dışarı çıkabiliyorum.hatta dün eski fotoğraflarıma baktım inanılmaz bir degisim var..
Gecen hafta 7.ayım bitti ilaç da bitti ama hala çıkıyo ben anlamadım bu isten bi sey bıktım artık resmen yanagım yine kızardı kabardı sivilce çıkıcak belli
aynı durumdayım
1hafta önce yer imlerimden sildim bu sayfayı gelmicem yazmıcam ilaçla ilgili bişey dedim ama duramadım açtım yine :) :)
İlaca 6 ay kullanıcam diye başlamıştım 8 ayı buldu. doktora kaprislerim yüzünden mi bıraktıracaksınız dedim hayır yeterli dedi geçen ay.
Gamzecim ben ultrasona girdim yine 2hafta önce ve değişme yok hala duruyolar kistimşi şeyler küçük küçük. Ve bu ay reglimin ilk günü Qlairista diye bi doğum kontrol hapına başlıyorum. Yeni nesil doğum kontrol hapı, buna başla dedi bi anda fikir değiştirdi doktor. normalde diane vericekti. neyse 6ay bunu kullanıcam bakalım 2ayda bir ultrasona giderim gelişme var mı diye.
İzlere gelince; Roac bittikten tam 20 gün sonra tretin kullanmaya başlıcam nette baktım artık satışı yok falan yazıyordu eczaneye sormak lazım. Yani tam anlamıyla soyulmaya başlayacağım yazın ortasında.
kaç aydır bi tane sivilcem çıktı geçenlerde o da sanırım fondotenden kaynaklandı yada yediğim şeylerden olabilir ben artık bunlara bağlıyorum. Sizde de çıkıyosa hala ya benim gibi cildiniz sivilceler için çok müsait yada hormonel bişey bu. Benim hem hormonel dengem normal değil hemde derim herşeye açık durumda. Bakalım umarım bu doğum kontrol hapı iyi gelir..
Çok uzun yazdım ben ehehe.. canınızı sıkmayın başa gelen çekilir ne yapalım umarım kısa sürede çözüm bulursunuz öpüyorum ..
benim bazen geçiyor gibi oluyor sonra bi bakıyorum yine aynı. sivilcelerde oyle aslında tam geçecek farkediliyor diyorum sonra yine çıkıyor, bi kızarıklıklar falan moral bozuyor işte.. tedavin bitti mi peki senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?