Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
uzun bi aradan sonra yanağımda sivilce çıkıyor gibi :S haftaya 7.ayım bitiyor 1ay daha uzamasın ya siyah noktalarımda var burun üstümdeee

uzun bi aradan sonra yanağımda sivilce çıkıyor gibi :S haftaya 7.ayım bitiyor 1ay daha uzamasın ya siyah noktalarımda var burun üstümdeee

Benim de 7.ayım bitti biliyosun aynı anda :) ve yanağımda iltihaplı ama küçük sivilce çıktı artık görmek istemiyoruuuuuuum:)) Allah kimseye bir daha sivilce yüzü göstermesin

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 2. Ayımı bitirdim yalnız sınavlardan dolayı 3 gündür doktora gidip tahlil yaptıramadım yani 3 gündür içemiyorum ilacı,korkuyorum tedavide ya başa döndüysem diyeöyle bişe olur mu bu konuda bir bilginiz var mı???:18:

önerebileceğiniz yöntemler var mı

keşke bırakmasaydın baya kullanmışsın çünkü bende çok şikayetçiyim kurumadan ama sabretmek gerekiyor. saç diplerim bile soyuluyor. bildiğim kadarıyla antibyotik kremler var onlardan kullanabilirsin, doktoruna bi danış bence.

siyah noktalarda tamamen geçti mi ben 6. haftadayım sivilcelerdeki değişimin farkındayım ama siyah noktalarım duruyor.

Benim de 7.ayım bitti biliyosun aynı anda :) ve yanağımda iltihaplı ama küçük sivilce çıktı artık görmek istemiyoruuuuuuum:)) Allah kimseye bir daha sivilce yüzü göstermesin

Amin... sen ne yaptın gittin mi kontrole? doktor ne dedi

yok cnm 3günden bişeycik olmaz:)

ben bugün 7.ayımı doldurdum. Doktor bana tam anlamı ile atar yaptı zaten bozuk olan moralim bu sayede iyice bozuldu Yok senin sivilcelerinden ben mi sorumluyum, yok tedaviler hemen biter mi, yok daha bunun başka yöntemleri var. Sen doktorsun benim hastalığım neyse ilgilenmek zorundasın bunu bile bile okumadı mı bunlar?? Ben söylemesem ultrason randevusu bile yazmayacaktı asıl sivilce kaynağımın kist olduğunu öğrenemeyecektik bu konuyu hala unutmuş değilim. Sadece para kazanmak için doktor olan insanlar varken biz yanmışız!

merhaba arkadaşlar benim tedavim biteli bir hafta oluyor. roaccutane altı buçuk ay kullandım. son ay 5-6 tane minicik kabartılar çıktı. ertesi gün söndüler. Tedavi bitiminden itibaren de ilk gün bir tane bugün ise yanağımda iki tane sivilce çıktı ve çok sinirlendim. böyle bi durum yaşayan var mı ? ve daha sonrasında sivilce çıkıyo mu ben mg tamamladım.

Bende önce siyah noktalar geçti.2. ayın sonunda hiç yoktu.

benim bazen geçiyor gibi oluyor sonra bi bakıyorum yine aynı. sivilcelerde oyle aslında tam geçecek farkediliyor diyorum sonra yine çıkıyor, bi kızarıklıklar falan moral bozuyor işte.. tedavin bitti mi peki senin ?

benim tedavim biteli 20 gün kadar oldu. siyah nokta da sivilce de kalmadı. çıkmaya da başlamadı. dudaklarım da son bi haftadır daha iyi. allah yeni başlayanlara da bugünleri göstersin inşallah

kızlar tedavim biteli 1 ay oluyor.saçlarım tedavi sırasında çok dökülmedi ama şimdi her elimi attığımda 10 tane birden geliyor.napabilirim,fikri olan var mı?

merhaba. ben 2012 ocak ayında roaccutane tedavisine başlamıştım. tedavim 8 ay sürmüştü. şu an 2013 ün haziran ayındayız çok şükür yüzüm hala sivilcesiz, eskisi gibi yağlı da değil. 2012 agustosta uzuunca bir yazı yazmıştım deneyimlerimle ilgili. 1167. sayfada. aklında sorusu olan varsa belki cevabını orada bulabilir diye hatırlatmak istedim. bana da sorabilirsiniz tabi ama foruma şu aralar giriş yapabileceğimi sanmıyorum. şu sıralar tedavi görenlere tedavilerinde başarı diliyorum. bu ilaca güvenin. her şey dilediğiniz gibi olsun. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…