İlaç biteli 1 sene olacak yaklaşık olarak.Eskisi gibi olmasa da arada bir sivilce çıkıyor tek tük.Saç dökülmem hiç kesilmedi ki normalde hiç saçı dökülen biri değildim.İlacı kullanırken günde 2 lt su içtim düzenli olarak her gün.O nedenle kuruma çok olmadı bende.Tek problem psikolojimin bozulması oldu.Zaten sınav dönemiydi.KPSS hazırlanıyordum.Tedavim bitince bozulan psikolojimi düzeltmek için de Prozac kullandım.Tüm bunlara değer miydi?Kesinlikle değerdi.Hayatımda ilk defa insanlar bana cildimin çok güzel olduğunu söylüyor. :)
Off ya keske oynamasaydim artik oynamiyim bari en azindan olanlar da hafifler biraz dimiileke tedavisi denilen olay nedir peki
@ikiaradabirderede ben de sankoda sait beye gidiyorum sivilce icin. 3 gunde 1 roaccutane içiyorum 20 mg .daha bir hafta oldu baslayali sonucları paylaşırım.ya kızlar benım tedaviye baslayalı 1 ay oluyor...ama benım tedavi yontemım herkesınkınden farklı...ben 3 gunde 1 alıyorum..yanı 1 gun alıyorum 2 gun almıyorum...aldıgım zaman 10 mg sabah 20 mg aksam alıyorum...doktorum bu yontemı kımse bılmıyor cok ıyı sonuc alıcaksın falan dedı...nese 1 ayda hafif dudak kurulugu biraz lekelenme dısında ben bir yan etkı görmedım...eklem agrısı asırı cilt kurulugu sivilce kusması dudak catlaması depresyon falan hiçbişe yokkk...acaba tedavim bu sekılde oldugundan dolayımı böle...benım dısımda bu sekılde aralıklı kullanan varmı...1 ay sonra yanıma gel süreyi ve dozu ayarlıcaz dedı..her ay degıstırecekmıs...yanı tek benmıyım bunu bu sekılde uygulayan ? hatta be yuzume agda bile yaptım hiçbişe olmadı :)
peki hiç izlerin yokmu ben dahil burdaki herkesin en çok taktığı izler. Hadi nokta nokta kırmızılıklar bi şekilde geçer ama ya bu oyuk oyuklar?
Doktorumun onlar için bişey yapamayız demesinden korkuyorum İnşAllah korktuğum başıma gelmez
peki hiç izlerin yokmu ben dahil burdaki herkesin en çok taktığı izler. Hadi nokta nokta kırmızılıklar bi şekilde geçer ama ya bu oyuk oyuklar?
Doktorumun onlar için bişey yapamayız demesinden korkuyorum İnşAllah korktuğum başıma gelmez
Kızalr ağda yapamıyor muyuz ya bu ilacı kullanırken? ne yapıyorsunuz pki?
arkadaşlar dudak bakımında kullandığım ürünler için bir yazı yazdım. inş faydalı olur sizlere.
http://hepsinidenedim............../2013/04/roaccutane-ve-dudaklar-2.html
Canım tıklayınca hata veriyor, açılmıyor haberin olsun, google'dan actım ama :)
Canım bende iz yoktu zaten.Ama izler için cilt soyma diye bir yöntem uygulanıyormuş.İz filan kalmıyormuş.
1-kullanabilirsin, ben her gün fondöten sürüyorum mesela.
2-roaccutane sırasında benim uyguladığım saç bakımı: HEPSİNİ DENEDİM...: Saç Bakımı - Doa Kozmetik
acaba hangi fond. kullanıyorsn memnunmusun ??
tamam canım sana 1 ay sonra neyapacagını söyledı mı ?@ikiaradabirderede ben de sankoda sait beye gidiyorum sivilce icin. 3 gunde 1 roaccutane içiyorum 20 mg .daha bir hafta oldu baslayali sonucları paylaşırım.
Canım bende hormon bozukluğu varmış. Onun icin de bir hap yazdı ama daha kullanmadım .reglin 5. Gunu kullanmaya başlayacağım. 2 ay sonra tekrar gidecem. Kızımı da götürdüm ergenlik sivilceleri icin bir ilac yaptırdı eczaneye sabun ve clindoxil jel yazdı. Bir hafta da cildi süper oldu bir tane bile sivilce kalmadı. İkiaradabirderede Sana tekrar teşekkür ederim canım :)))tamam canım sana 1 ay sonra neyapacagını söyledı mı ?
Canım bende hormon bozukluğu varmış. Onun icin de bir hap yazdı ama daha kullanmadım .reglin 5. Gunu kullanmaya başlayacağım. 2 ay sonra tekrar gidecem. Kızımı da götürdüm ergenlik sivilceleri icin bir ilac yaptırdı eczaneye sabun ve clindoxil jel yazdı. Bir hafta da cildi süper oldu bir tane bile sivilce kalmadı. İkiaradabirderede Sana tekrar teşekkür ederim canım :)))
Canım bende hormon bozukluğu varmış. Onun icin de bir hap yazdı ama daha kullanmadım .reglin 5. Gunu kullanmaya başlayacağım. 2 ay sonra tekrar gidecem. Kızımı da götürdüm ergenlik sivilceleri icin bir ilac yaptırdı eczaneye sabun ve clindoxil jel yazdı. Bir hafta da cildi süper oldu bir tane bile sivilce kalmadı. İkiaradabirderede Sana tekrar teşekkür ederim canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?