Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ayy evet canım haklısın,ya şu an bir şey yok,hani aralarda olur ya böyle onlarda olmasın diye düşünmüştüm,çıkmasın istiyorum bazı insanlarda hiç çıkmıyor ne güzel,ama vazgeçtim ya :26::26:,zor bir süreç,gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara allah kolaylık versin..Ufak tefek kremlerle idare edeyim artık ..İçki kullanmıyorum canım,kokusu bile yetiyor bana yaklaşamam

lanet olsun roaccutane... yan etkisi kendi etkisinden daha fazla malesef. doğal içerikli olması hasebiyle acnemax favori ürünüm bu aralar...

amma abartmışsın sende ya. ben de hala sivilceler var sanıyorum yüzünde. bikaç izden bişey olmaz. ilacı bıraktıktan sonra geçiyomuş.
bence fazla taktığın için sana çok görünüyo izler. biraz aynadan uzaklaş :)

a vitamini konusunda doktor uyarmadığı sürece kısıtlama yapmana pek gerek yok. 1 kilo havuç ya da 1 kilo kabak yemediğin sürece :)
et fazla tüketme. bitkisel ağırlıklı beslen ve bol su iç.

sanırım fazla takıyorum ama inanki bilinçsiz oluyor bu. o delirdiğim anlar ben ben değilim. Aklım başıma gelince de kendime kızıyorum onca hasta insan varken sana ne oluyo neden isyan ediyosun izler için diye. Sağlığın yerinde olsun gerisi fos diyorum sanırım en doğrusu da bu. Ama işte keçiler geliyor arada. Ankaralıyım ve keçiler meşhurdur burda. ben de bi Ankara keçisiyim :/ :/

Maşallah sana, mızmızlanma bakiyim artık aaa! :)

alıkoyamıyorum kendimi bebişim hele yüzümü yıkadıktan sonra o lekelerin belirginleşme anı yok mu ama artık koyvermiyorum kendimi, geçecek biliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 3. haftamdayım, yüzüm hariç her yerim kurudu, dudağım, elim, burnum,bağırsaklarım ama yüzümde ne bir kızarıklık, ne bir kuruma hiçbirşey yok, ayrıca lazerli yerlerimde tüylerde sertleşme ve çoğalma var. günde 4 litre su içiyorum ve spor yapıyorum bundan olabilir mi yüzün kurumaması?

Saç dökülmesine karşı önceden bir önlem alabiliyor muyuz? Yabancı makaleleri okuduğumda çinko hapı öneriyorlar ama karaciğere çok yük olur mu ki?
Bilgisi olan var mı?

benim başlarken yüzümde tek tük sivilce vardı ama dokunmasam bile iz bırakıyordu. sırtımda çoktu.şimdi çıkmıyor orada. ama yüzümde çıkanlar çok olmasa da iz bırakıyor, canım çok sıkılıyor buna. eskiden bebek teni gibi suratım vardı ne olduysa sınav dönemi , geçirdiğim mecburi iki ameliyat döneminde oldu malesef.. bilmiyorum kullansam mı cilt bakımıma normal devam mı etsem açıkçası..

kızlar birde vücudunuzu nemlendirmeyi unutmayın bu dönemde çünkü hem kuru hemde kilo değişimine müsait bir yapıya sahipsiniz. çatlak riski çok yüksek

kızlar ben de hormon testi yaptırdım, tüm hormonlar normal değerlerde ama lh/fsh oranı 2.4 çıktı. netten okuduğum bilgiler bu oranın normalde 1 olması yönünde ve eğer lh fsh'den yüksekse pko olurmuş.
doktoruma değerleri gösterdim, her şey normal dedi. sen ne görüyorsun dedin. oranı söyledim, haa evet dedi. biz o oran 3 veya 4lerdeyse pko teşhisi koyarız bunda bir şey yok dedi. nette öyle yazmıyor dedim kızdı :)
eğer çok istiyorsan tedavi bitsin sonrasında kadın doğuma git orada ultrasano gir dedi. yani sanki benimle işini bitir de sonra ne halt edersen et gibi :) bu doktor ankaranın en pahalı hastanelerinden birindeki en ünlü cildiyecilerden bi tanesi. resmen paramla rezil olduğumu düşünüyorum. doktor üstüne basa basa pko falan değilsin dedi ama güveneyim mi onu da bilemiyorum. şurada da 1 ay kaldı sadece.

ayrıca nurnur cildin bir harika, ne bir iz var ne bir pürüzlük. benim cildim hiç böyle değil, aşırı kızarık.

yer yer pürüzsüz canım o resme aldanma PS ve fondoten vardı o resimde çukurlar belli değildi:/

ayrıca yorumunu okurken sinir küpü oldum. Bende ankara eryamanda özel hastaneye gidiyorum doktorum yaşlı bi bayan öyle çok terslemez beni ama pc ye dalar bazen sallar beni ona uyuz olurum.

YA BU DOKTORLAR SIRF AİLESİNİN GURUR DUYMASI İÇİN Mİ BU MESLEĞİ SEÇİYOLAR??
insanlara en iyi hizmeti vermek değil mi onların görevi? amaçları ne yani hayatımın çeyreğini okuyarak geçirdim istediğim tribi yapar istediğim havayı basarım mı. Anlamak zor
vallahi ya bazı doktorların neden dayak yediğini şimdi anlıyorum........

canım ben bir ay bi tedavi gördüm. şampuanımdan yediğim içtiğime kadar tam tizizlikle bi ay takip etti dr. cildimi....bi ayda bi tane siyah noktam bile geçmedi :) ondan sonra roaccutane yazdı. 7 aydır kullanıyom. yan etkileri var. ama ben çok takıyodum yüzümü. şimdi yüzüme hiç bi kapatıcı sürmeden çıkabiliyom. hiç bi izim de kalmadı. önceliklerinle ilgili kullanıp kullanmamak. benim önceliğim sivilcesiz bi ciltti. onun için yan etkilerine razıyım. 7ayın bitmesine 10 gün kaldı. 27sinde kontrolüm var. bakalım dr. ne diyecek.

kesinlikle!!! hayır ben oranı söylemesem doktor uyanmayacak bile. eğer ilerde pko çıkarsa, o doktorun benden çekeceği var.
gidiyorum "haa yüzün iyi durumda, aynı ilaçlara devam" diyip gönderiyor. yazık valla aldığı paraya...

saç dökülmesi için doktor pan plus verdi günde 3 tane içeceğim. Aranızda kullanan var mı? işe yarar mı? birde oto bronz yapabiliyor muyuz? avenin oto bronzunu aldım ama kararsızım.Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Allah rızası için birisi de bana cevap vermezmi
1-oto bronz kullanabiliyor muyuz?
2-saç dökülmesi için neler kullanıyorsunuz? saç bu önemli, yüz bitince bide dımdızlak kalmayalım.

Kızlar bugün tam 3. Ay bitti toplam 5400 almam gerekiyodu yarisi bitti yarisi kaldi hep 30 kullanmistim 2 ayda bitsin diye 40 yazdirdim 68 gün falan sürcek ya zaten sinava hazirlaniyorum psikolojim yerlerde iyice hassaslastim. Bi de oynamadan duramiyorum acayip lekelenme var doktoruma lekeyi sordum kendi kendine gecer bi yil mi sürer alti ay mi bilmiyorum dedi ya napim artik oynamiycam yüzümle ama suan olanlar icin napmaliyim allahini seven söylesin üc ay sonra ailemi disinda benim icin en değerli insanla goruscem yüzümü bu halde görmesiini istemiyorum su leke tedavisi dediğiniz olay nedir lutfenaydinlatin ay kafayi yiicem.

Son düzenleme:

Canım benim yüzümde milyonlarca sivilce çıktı ve bir tanesiyle bile oynamadım, kendimi tuttum o yüzden şuan 6.ayımdayım ve maşallah diyim neredeyse hiç iz yok çok çok az bi pembelik var o da allık gibi böyle :) 3 aya lekelerinin azalmasını istiyorsan eğer, üstüne bir de oynayıp sivilce lekesi eklememeye bak

benim de saçlarım azaldı gibi geliyor ve belimde şuan kırıklarımda var kestiricem ama vakit bulamıyorum saç dökülmesi için kullanılan bioxcin şampuanı almış babam kendine bende kullanıyorum ama öyle 2sürmede etkisini göstermez ki ne yapsak

Off ya keske oynamasaydim artik oynamiyim bari en azindan olanlar da hafifler biraz dimii leke tedavisi denilen olay nedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…