Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende hormon bozukluğu varmış. Onun icin de bir hap yazdı ama daha kullanmadım .reglin 5. Gunu kullanmaya başlayacağım. 2 ay sonra tekrar gidecem. Kızımı da götürdüm ergenlik sivilceleri icin bir ilac yaptırdı eczaneye sabun ve clindoxil jel yazdı. Bir hafta da cildi süper oldu bir tane bile sivilce kalmadı. İkiaradabirderede Sana tekrar teşekkür ederim canım :)))
acaba hormon bozukluğu teşhisini nasıl aldınız? lh, fsh oranlarınız neydi acaba?
Kan tahlili yapıldı canım. Tam emin değilim ama oranların 2 kat dedi doktor
Kızlar merhaba;;
Güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum, kullandığım bir ürün var fakat sürünce bembeyaz oluyorum hemen emmiyor öylede dışarı çıkamıyorum mecburen üzerine makyaj yapıyorum...
Sizin kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa yazın lütfen, tşk..
aramızda doktor varsa şimdiden özür dilerim ama ben artık doktorlara güvenemiyorum. benim lh/fsh oranım 2.4 çıktığı halde doktor hiç umursamadı.
bende de pko var hormonlarla doğru orantılı sanırım yani benimde bozuk. Ama roaccutane sivilcelerimi geçirdi çıkmıyor şuanlık. bu bittikten sonra da doğum kontrol hapı kullandıracak doktor. hiç istemiyorum ya çok şişersem
yok canım biraz iştah açıyor biraz da ödem yapıyor ama 6 ay kullanıcaksın sadece.. özellikle de zayıfsan hiç farkedilmez en fazla iki kilo almış gibi görünürsün :) diane kullanma ama zaten artık doktorlar da vermiyor ben yasmin kullanıyorum
Kızlar merhaba;;
Güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum, kullandığım bir ürün var fakat sürünce bembeyaz oluyorum hemen emmiyor öylede dışarı çıkamıyorum mecburen üzerine makyaj yapıyorum...
Sizin kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa yazın lütfen, tşk..
yağlandırma filan yapıyor mu ya ben youngblood toz fond. kullanıyordm yüzüm kuruduğundan mu bilmem eskisi kadar kapatmıyor kapatıcılığı nasıl tavsiye ediyor musun?estee lauder double wear kullanıyorum. bundan önce clinique anti-blemish kullanmıştım ama o berbattı. estee lauderden memnunum açıkçası tabi çok fazla fondöten denemediğimi de söylemek isterim.
Bana doktorum Solante Acnes yazdı Spf50+ ve inanılmaz memnunun adı üstünde bizim gibi cildi olanlar için yapılmış bir seri ve de en önemlisi hem UVA hem de UVB ışınlarından koruyor, kesinlikle tavsiye ediyorum :) Yorumları okursan hak vericeksin :)
la roche posay kullanıyorum memnunum biraz akışkan ama :/ çok az sürüyorum
Sen hormon testi yaptırdın mı? Degerlerin normal çıktıgında başlasaydın keşke tedaviye.
beyazlık olmadığı sürece sıkıntı yok hortlak gibi dolaşmıyım yeterki :)
bana doktor bi türlü hormon testı yapmıyor bu ay kendim isticem hormon testı yapmasını hangı testlerı ıstemem lazım
karaciğer ve klestrol yaptırdı okadar ama yüzümde çok tüylenme oldu
kızlar 1 ay sonra tedavim bitiyor benim ne kadar süre sonra agda vs lazer yaptırlıyor ve bu peeling sartmı cunku onun içinde baya bir ücret talebi ediyor doktor kızlar yardımcı olurmusunuz