Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
doktor dedi ki saclarin ilac bittikten sonra normale döner bilmiyorum zaten iki tel sacim vardi ooof oof su sinav döneminde naaptim ben kendime ya izleri görüp görüp moralimi bozuyorum

acaba hormon bozukluğu teşhisini nasıl aldınız? lh, fsh oranlarınız neydi acaba?

Kan tahlili yapıldı canım. Tam emin değilim ama oranların 2 kat dedi doktor

aramızda doktor varsa şimdiden özür dilerim ama ben artık doktorlara güvenemiyorum. benim lh/fsh oranım 2.4 çıktığı halde doktor hiç umursamadı.

Kızlar merhaba;;

Güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum, kullandığım bir ürün var fakat sürünce bembeyaz oluyorum hemen emmiyor öylede dışarı çıkamıyorum mecburen üzerine makyaj yapıyorum...
Sizin kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa yazın lütfen, tşk..

la roche posay kullanıyorum memnunum biraz akışkan ama :/ çok az sürüyorum

aramızda doktor varsa şimdiden özür dilerim ama ben artık doktorlara güvenemiyorum. benim lh/fsh oranım 2.4 çıktığı halde doktor hiç umursamadı.

ultrasona girdin mi ? genelde doktorlar hem ultrason hem de kan tahliline göre karar veriyor bende de pko var 2.1 falandı benim de yanlış hatırlamıyorsam ama ultrasonda da baktı.

yok canım biraz iştah açıyor biraz da ödem yapıyor ama 6 ay kullanıcaksın sadece.. özellikle de zayıfsan hiç farkedilmez en fazla iki kilo almış gibi görünürsün :) diane kullanma ama zaten artık doktorlar da vermiyor ben yasmin kullanıyorum

bilmiyorum valla roac bitsin de bi. mayısın ilk haftası 6.ayım doluyor ama tedavi uzar diye düşünüyorum 1ay daha. çünkü siyah noktalarım hala var sivilce çıkmasa da. izleri takmıyorum zaten bi şekilde geçecek ama önemli olan tedaviyi tam dozunda tamamlamak. bidaha çıkmasınlar yani. ultrasona tekrar giricem bakalım soğan kürü denemiştim geçen ay umarım yaramıştır ya çünkü yarayan çok insan gördüm yorumlarını okudum hep. Ama her şey şu tedavinin bitmesine baglı dediğim gibi kistleri eninde sonunda yok edicez napalım. 7 yıl doğum kontrol hapı kullanan bile okudum diyorum ya :/

Bana doktorum Solante Acnes yazdı Spf50+ ve inanılmaz memnunun adı üstünde bizim gibi cildi olanlar için yapılmış bir seri ve de en önemlisi hem UVA hem de UVB ışınlarından koruyor, kesinlikle tavsiye ediyorum :) Yorumları okursan hak vericeksin :)

estee lauder double wear kullanıyorum. bundan önce clinique anti-blemish kullanmıştım ama o berbattı. estee lauderden memnunum açıkçası tabi çok fazla fondöten denemediğimi de söylemek isterim.
yağlandırma filan yapıyor mu ya ben youngblood toz fond. kullanıyordm yüzüm kuruduğundan mu bilmem eskisi kadar kapatmıyor kapatıcılığı nasıl tavsiye ediyor musun?

Ben eczacının tavsiyesi ile aldım koruyucu fakat dediğim gibi bembeyaz oluyorum makyaj yapmak zorunda kalıyorum, dediğim gibi beyazlık olmuyorsa suratta hemen tavsiyeni değerlendiricem canım...

bana doktor bi türlü hormon testı yapmıyor bu ay kendim isticem hormon testı yapmasını hangı testlerı ıstemem lazım
karaciğer ve klestrol yaptırdı okadar ama yüzümde çok tüylenme oldu

dermatolog yapmıyorsa hormon testlerini direk bir kadın doğum doktoruna gitmeni öneririm sivilce şikayetini anlat hormonsal bi sebebi olup olmadığını öğrenmek istiyorum de hiçbir ilaç işe yaramıyor falan da dersen seni fazla uğraştırmadan bakar zaten :) bu dediğim devlet hastanesi için zaten özeller test yapmaya meraklı :)

Arkadaslar merhaba ben gecen sene roaccutane kullandim 7 ay boyunca birakali 1 sene oldu. Artik hiç sivilcem çikmiorm. Arada bir regl oldugum zaman çikiyor o kadar. tedavinin son gunlerine kadar sivilce çikmasi normal tedavi bittikten sonra zaten hiç çikmiyor. Cildimde eskisi kadar yagli degil artik. Lekelerde zamanla acildi tabi dikkat edince farkedilior izlerin kaldigi ama eskisi gibi kirmizi degil.

kızlar 1 ay sonra tedavim bitiyor benim ne kadar süre sonra agda vs lazer yaptırlıyor ve bu peeling sartmı cunku onun içinde baya bir ücret talebi ediyor doktor kızlar yardımcı olurmusunuz

havalar ısındıkça beni içime fenalık geliyor kollarımda ve sırtım sivilce dolu roac kullandıgım ıcın guzeşlenemiyorum da napcm ben bilmiorum ağlamak istiyorum artk benekli inek gibiyim kollarımda sırtımda kahverengi izlerle dolu milletine bakiyorum ufacık leke yok napsam ne etsem bilmiyorum bu izler nası gider bi fikri olan bi yardım edebilecek varmı cok kötüyüm

kızlar 1 ay sonra tedavim bitiyor benim ne kadar süre sonra agda vs lazer yaptırlıyor ve bu peeling sartmı cunku onun içinde baya bir ücret talebi ediyor doktor kızlar yardımcı olurmusunuz

Ben doktoruma ve lazer merkezime sordum tedavi bittikten 2 ay sonra yapilabiliyormus lazer, agda da ayni sekilde diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…