burt's bees ben de tavsiye ederim, hem yuzde yuz dogal icerikli olmasi hem de cesit cesit olmasi ayrica ruja ihtiyac duyuyorsaniz hem lip balm hem renk vermesi ben cok sevdim, harvey nicholslarda satiliyordu bir ara, su anda nerelerde var bilmiyorum ama bulursaniz kacirmayin.
Kızlar hani artık e-reçete var ya, yazıldığından itibaren ne kadar süre geçerli bu e-reçeteler ?
ben 8 ay kullandım; ama hiçbir faydasını görmedim. O kadar tehlikeli ve yan etkili bir ilacı vücuduma boşuna sokmuş oldum. kuzenim de kullandı onun kuruyan sivilceleri oldu ama çok ciddi ve büyük alanda lekeler bıraktı. sonuç olarak ikimiz de keşke kullanmasaydık dedik.
Kızlar bugün la roche possay Effaclar H köpük aldım tedavi boyunca bunu kullanıyorum, üzerinde 10tl indirim yazıyodu ama kadın yapmamış eve gelince fark ettim siz de kullanıyorsanız dikkat edin, bir de burt's bees lip balm aldım çok güzell tavsiye ederim dudaklarım yumuşacık :)
slm kızlar.bende uzun yıllar sıvılce tedavısı goren cesıtlı kremler jeller kullanan ama bır sonuc alamayan 25 yasıma gelmeme ragmen hala sıvılce ıle ugrasan bırıyım.ve sanırım artık son carem bu ılaç.tek tuk sıvılcem oluyo.adet donemlerınde o da.ama gecmesı uzun sureblıyo.derı altında ve bıraz buyuk olablıyo.ve sonuc alamdığım ıcın doktorlar artık bu ılacı soyluyorlar.uzun yıllar dırendım kullanmamak ıcın yan etkılerınden korktum cunku.o kadar cok sey yazmış kı burda kafam ıyıce karıstı.kurtulmak ıstıyorum sıvılceden ama yan etkısınden kokuyroum.bır de ılk basta sıvılcelerın artması benı cok korkutyor.kullandıktan sonra memnun kalanlar var mı?katlanmaya deger mı
slm kızlar.bende uzun yıllar sıvılce tedavısı goren cesıtlı kremler jeller kullanan ama bır sonuc alamayan 25 yasıma gelmeme ragmen hala sıvılce ıle ugrasan bırıyım.ve sanırım artık son carem bu ılaç.tek tuk sıvılcem oluyo.adet donemlerınde o da.ama gecmesı uzun sureblıyo.derı altında ve bıraz buyuk olablıyo.ve sonuc alamdığım ıcın doktorlar artık bu ılacı soyluyorlar.uzun yıllar dırendım kullanmamak ıcın yan etkılerınden korktum cunku.o kadar cok sey yazmış kı burda kafam ıyıce karıstı.kurtulmak ıstıyorum sıvılceden ama yan etkısınden kokuyroum.bır de ılk basta sıvılcelerın artması benı cok korkutyor.kullandıktan sonra memnun kalanlar var mı?katlanmaya deger mı
Ben yaptırdım canım, hayır pko şöyle oluyor LH, FSH'den bayaa bir büyükse o zaman oluyor diye biliyorum, doktoruna göster sonucu panikleme hemen öyle :)kızlar hormon testi yaptıran oldu mu? pko aynı zamanda testesteron hormonun yüksek olduğunu mu gösterir :/
Ben yaptırdım canım, hayır pko şöyle oluyor LH, FSH'den bayaa bir büyükse o zaman oluyor diye biliyorum, doktoruna göster sonucu panikleme hemen öyle :)
Evet evet anlaşılıyor ama yüzde yüz kesin değil de büyük bir ihtimal , neden istemiyorsun asıl ultrasona girersen anlaşılır ama:):) ben yaptırmadım da inş bu ay yaptırcam adetime az kaldı. hormon testinden pko olduğu anlaşılıyo mu diye merak ettim. tekrar ultrasona girmek istemiyorum :/