Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Evet evet yuzde yuz doğal, pembe renkli olanı var çok hoş hem spf de yazıyo üstünde; hem renk veriyo hem gunesten koruyo hem de nemlendiriyo, ben eczaneden aldım :)

Kızlar hani artık e-reçete var ya, yazıldığından itibaren ne kadar süre geçerli bu e-reçeteler ?

ben 8 ay kullandım; ama hiçbir faydasını görmedim. O kadar tehlikeli ve yan etkili bir ilacı vücuduma boşuna sokmuş oldum. kuzenim de kullandı onun kuruyan sivilceleri oldu ama çok ciddi ve büyük alanda lekeler bıraktı. sonuç olarak ikimiz de keşke kullanmasaydık dedik.

cok sacma bir yorum olmus konuya. ben 8 ay kullandim hic bir faydasini gormedim yazmissin ama bu neredeyse imkansiz, sivilce tedavisinde etkisi kanitlanmis ve kesin care olan bir ilactan bahsediyoruz, sen etkisini gormedin diye kimse bu ilaca baslamayacak ya da birakacak degil. ayrica kuzenim de kullandi onun kuruyan sivilceleri oldu demissin, bu tam olarak kullanildiginda butun sivilceleri geciriyor, boyle bir sey de yok, yani bir kac sivilcesini kuruttu falan demek ayni sekilde yine sacma. siz ailecek roaccutane ve turevlerine bagisiklik kazanmis olarak dogmussunuz herhalde ki etki etmemis..burada bu ilaca baslayan, korkan, kafasinda soru isaretleri olan ya da hic bir tedaviye yanit vermeyen, inatci aknelerine ragmen bu ilaci boyle bu ve bunun gibi kulaktan dolma bilgilerle kullanmayi erteleyen insanlar var.boyle olumsuz ve gercek disi yorumlar yuzunden. tedavi suresince birbirine destek olmaya calisip sorunlarini, gelismelerini paylasanlarin genel oldugu bir sayfaya rastgele girip, bu sekilde yorum yapmak anlamsiz olmus.
Bu ilacin basarisi kanitlanmis, hakkinda bu kadar cok calisma yapilmis yillarca ve kesin tedavi yontemi.
Herkesin gorusunu ve tecrubesini paylasmaya hakki var ama bu sekilde cok buyuk lekeler birakti, cok az sivilce kuruttu bende hic etkisi olmadi gibi sacma ve olasilik disi soylemlerle degil.
Moral bozmaya gerek yok.
Devam kizlar, herkese gecmis olsun.

bende o köpükten kullanıyorum, inanılmaz memnunum. çok iyi bi seçim, kesinlikle.

slm kızlar.bende uzun yıllar sıvılce tedavısı goren cesıtlı kremler jeller kullanan ama bır sonuc alamayan 25 yasıma gelmeme ragmen hala sıvılce ıle ugrasan bırıyım.ve sanırım artık son carem bu ılaç.tek tuk sıvılcem oluyo.adet donemlerınde o da.ama gecmesı uzun sureblıyo.derı altında ve bıraz buyuk olablıyo.ve sonuc alamdığım ıcın doktorlar artık bu ılacı soyluyorlar.uzun yıllar dırendım kullanmamak ıcın yan etkılerınden korktum cunku.o kadar cok sey yazmış kı burda kafam ıyıce karıstı.kurtulmak ıstıyorum sıvılceden ama yan etkısınden kokuyroum.bır de ılk basta sıvılcelerın artması benı cok korkutyor.kullandıktan sonra memnun kalanlar var mı?katlanmaya deger mı

valla canım böyle düşünen ilk kişi sen değilsin sonda olmayacaksın:) hormonlarına vs. baktırdıysan ve hala çıkıyolarsa kullanmalısın bu ilacı derim. benim 2hafta sonra 5.ayım bitiyor 3aydır ne sivilce var ne bişey şükürler olsun. tek sorunum izler onlarda sönüyor zaten yavaş yavaş. Yan etkileri derken bende dudak ve yüz kuruması dışında öyle abartılcak bişey olmadı. Burdaki dedikodulara inanma ve zaman kaybetmeden başla derim. zaten doktor kontrolünde kullanıyor olacaksın her ay kan verip değerlerine bakılacak bişey olduğunda doktor müdahale ediyor zaten. karar senin bak birde 25yaşındaymışsın hayatının enn güzel dönemleri bende 20yaşıma geldim nerdeyse bundan sonra böyle geçirmek istemiyorum. tavsiyem zaman kaybetmeden başlamalısın.

ha bir de kusma konusunda soru sormuşsun ona da cevap vereyim. değerlerim yüksek çıktığında doktor dozumu düşürdü o ara 3-5 sivilce çıktı ondan sonra bidaha çıkmadı. bünyeyle alakalı tabi ki ama kusma deyince suratının heryerini bir anda sivilce kaplamıyor rahat ol :)

Başlamadan mutlaka bir kadın doğuma görün, hormon testi yaptır ve ultrasonla baksın sana :) Sonra her şey temizse başla!:)

kizlar 5. kutuma baslamis bulunuyorum. Yuzumde aktif sivilce cikmiyor ama yuzumdeki kizarikliklar cok canimi skiyor. Doktoruma ozellikle sordum cukur ya da leke degillermis. Damar genislemesinden kaynaklanan birseymis. Yapma bir ilac verdi onlar icin ama ne zaman gececekleri mechul artik makyajsiz gezmek istiyorum bu bizim en dogal hakkimiz!

kızlar hormon testi yaptıran oldu mu? pko aynı zamanda testesteron hormonun yüksek olduğunu mu gösterir :/

kızlar hormon testi yaptıran oldu mu? pko aynı zamanda testesteron hormonun yüksek olduğunu mu gösterir :/
Ben yaptırdım canım, hayır pko şöyle oluyor LH, FSH'den bayaa bir büyükse o zaman oluyor diye biliyorum, doktoruna göster sonucu panikleme hemen öyle :)

Ben yaptırdım canım, hayır pko şöyle oluyor LH, FSH'den bayaa bir büyükse o zaman oluyor diye biliyorum, doktoruna göster sonucu panikleme hemen öyle :)

:) ben yaptırmadım da inş bu ay yaptırcam adetime az kaldı. hormon testinden pko olduğu anlaşılıyo mu diye merak ettim. tekrar ultrasona girmek istemiyorum :/

:) ben yaptırmadım da inş bu ay yaptırcam adetime az kaldı. hormon testinden pko olduğu anlaşılıyo mu diye merak ettim. tekrar ultrasona girmek istemiyorum :/
Evet evet anlaşılıyor ama yüzde yüz kesin değil de büyük bir ihtimal , neden istemiyorsun asıl ultrasona girersen anlaşılır ama:)

arkadaşımda sivilce falan yok sadece adet düzensizliği vardı ultrasona girdi çatlamayan yumurta var o yüzden oluyo dediler pkonun daha az versiyonu sanırım bu ama pko teşhisi koymadılar. başka bi hastanede gitti orda da net bi sonuç alamadı son olarak geçen haftalarda gitti bilin bakalım neden adetleri düzensizmiş guatr varmış. ne alaka dedim yani elini ver kolunu kaptırıyosun bi şekilde hastanelere ya

merhaba bayanlar.. ben 3 aydır acnegen yada diger adıyla ( aknetrent . raocttane ) kullanıyorum . bu ay 4.cu ayım olacak ve dr dan ilacıı alacam. ancak 5 nisanda londraya gidiyorum ve tedavim yarım kalacak sizden yardım istiyorum.. şimdii bu ilaç tedavisi gören arkadşlar bazen kolestrol seviyeleri yüksek çıkıyo ve dr ilacı kesiyo .. benim kan degerlerim hep normal seviyeede çıktı. gunde 20 + 20 mg içiyorum.. londrada oldugum ilacımın son 2 ayı için ilaç kullanamıcam. dr a sorrdum 2 aylık fazla ilaç yazabilirmisin diye.. olmaz sistem kabul etmiyo dedi bana.. ama tedavimin yarıda kalmasınıda istemiyorum.. gelelim sadedee.. tedavi sürecinde dr un ilacı bırak dedidigi arkadşlar war olabilir aramzda elinde ilaç olan arkadşlar bana kargo ile elinde kalan ilaçı gönderebilir mi???.. evet kulaga çok ssaçma gelliyo belki ama son çare böyle bi yola başvurmak oldu.. ilacı öyle rasgele de alamıyoruzz bildiginiz üzree... cevapşarınızı bekliyorumm lütfen (((

arkadaşlar burada bı kac kere daha sorum ama sanırım gözden kaçıyorum kimse cevap vermiyor benım bu havalarda sabah ıse gidip gelirken yüzüme güneş ktemi sürmem gerekiyormu doktor bana hiç bişi vermedi hoş bana hiç bir tatlil hiç bir testte yapmadı bu ay yaptırıcam onları

ben de yıllar önce kullanmıştım.cildin çok hassas olacağı için hep sürmelisin güneş kremi.sadece güneş olunca değil.bulutlu havada bile mesela benim gözlerim kamaşır.demek ki var güneş ışınları.en yüksek faktörlüden kullanmıştım ben.dokunsan yanıyor cilt çünkü.bu benim fikrim tabi.sen bence gene bir uzmana sor ama tahlilsiz kullanılmaz o ilaç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…