- 19 Ocak 2011
- 68
- 1
merhaba bayanlar.. ben 3 aydır acnegen yada diger adıyla ( aknetrent . raocttane ) kullanıyorum . bu ay 4.cu ayım olacak ve dr dan ilacıı alacam. ancak 5 nisanda londraya gidiyorum ve tedavim yarım kalacak sizden yardım istiyorum.. şimdii bu ilaç tedavisi gören arkadşlar bazen kolestrol seviyeleri yüksek çıkıyo ve dr ilacı kesiyo .. benim kan degerlerim hep normal seviyeede çıktı. gunde 20 + 20 mg içiyorum.. londrada oldugum ilacımın son 2 ayı için ilaç kullanamıcam. dr a sorrdum 2 aylık fazla ilaç yazabilirmisin diye.. olmaz sistem kabul etmiyo dedi bana.. ama tedavimin yarıda kalmasınıda istemiyorum.. gelelim sadedee.. tedavi sürecinde dr un ilacı bırak dedidigi arkadşlar war olabilir aramzda elinde ilaç olan arkadşlar bana kargo ile elinde kalan ilaçı gönderebilir mi???.. evet kulaga çok ssaçma gelliyo belki ama son çare böyle bi yola başvurmak oldu.. ilacı öyle rasgele de alamıyoruzz bildiginiz üzree... cevapşarınızı bekliyorumm lütfen (((
Merhaba canım geçmiş olsun.
Başkası; arkadaşın, annen falan gitse onun adına yazsa ilacı olmaz mı acaba? benim aklıma böyle bi yöntem geldi.