senin adına sevindim eple :}
benimde 2hafta sonra 5.ayım bitiyor şükür. Soğuk aldım biraz grip oldum değerlerimi yükseltmez İnşAllah
Bi de merak ettiğim birşey var bu kırmızı lekeler her şekilde geçer ama onların bıraktığı oyuklar???? Onları nasıl geçirecek bu doktor çok merak ediyorum doğrusu. Acneylse verip al bu soyar geçirir derse sinirlerime hakim olamam sanırım. 2yıl önce kullandım aynı oyuklar için geçirmedi.sadece yazın ortasında yüzüm kurudu kıpkırmızı oldu başka bi etkisi olmamıştı....
Yok ya 1 yılı bulmaz inşallah yaza kadar hepsi hallolsun Allah'ım inşallah:) Aminaynen bende düşündüm bi dokunsam gidecekler zaten ama yine de ilişmiyorum korkudan :d şimdi açılır yine orası uğraşamam. bu yılımı da feda edicem sanırım yüzüm için ama geçsin de napalım katlanıcaz
aynen bende düşündüm bi dokunsam gidecekler zaten ama yine de ilişmiyorum korkudan :d şimdi açılır yine orası uğraşamam. bu yılımı da feda edicem sanırım yüzüm için ama geçsin de napalım katlanıcaz
benim roaccutane tedavisi gören bi arkadaşıma doktoru düzenli olarak cillt bakımı da yapmış, hatta kızın dediğine göre sivilceleri sıkıp sıkıp sonra bir şeyler sürmüş. bana hiç mantıklı gelmedi anlattığı şey ama yüzünde iz miz de yoktu. ama yine de çok çok hafif sıkarak siyah noktalar çıkarılabilir diye düşünüyorum.
yalnız arkadaşlar şöyle bir şey dikkatimi çekti, hemen hemen aynı dönemlerdeyiz ve çok farklı şekillerde ilerliyoruz. sizde siyah noktalar var, ama bende hiç çıkmadı en başından beri. bende hala daha sivilceler çıkıyor, sizde nerdeyse 2 aydır hiç sivilce çıkmıyor. çok kafama takılıyor
bu durumlar.
Kızlar siz sabah akşam nemlendirici kullanıyor musunuz? Sırf tedavi sürecinden bahsetmiyorum ama hani normal bir gününüzde?:)
Arkadaslar bugun basladim ilaca gunde 40 mg aliyorum sabah 20 mg aksam 20 mg. İnsaallah gecicek sivilcelerim inaniyorum buna.
senin adına sevindim eple :}
benimde 2hafta sonra 5.ayım bitiyor şükür. Soğuk aldım biraz grip oldum değerlerimi yükseltmez İnşAllah
Bi de merak ettiğim birşey var bu kırmızı lekeler her şekilde geçer ama onların bıraktığı oyuklar???? Onları nasıl geçirecek bu doktor çok merak ediyorum doğrusu. Acneylse verip al bu soyar geçirir derse sinirlerime hakim olamam sanırım. 2yıl önce kullandım aynı oyuklar için geçirmedi.sadece yazın ortasında yüzüm kurudu kıpkırmızı oldu başka bi etkisi olmamıştı....
evet canım, normalde kullanıyodum banyodan sonra. dudak kenarları genelde kurudur benim, mecbur hafiften nemlendiriyorum. mesela gece duş alıp yattıktan sonra sürmüyodum, sabaha kadar yağlanıyodu çünkü ama sabah duş alıp çıkınca mecburen sürüyodum. bepanthol kullan normal zamanda da, en iyi nemlendirici o bence. hem cildini yeniliyo, hemde sivilce çıkarmadan, yağlandırmadan nemlendiriyo.
Kızlar bugün la roche possay Effaclar H köpük aldım tedavi boyunca bunu kullanıyorum, üzerinde 10tl indirim yazıyodu ama kadın yapmamış eve gelince fark ettim siz de kullanıyorsanız dikkat edin, bir de burt's bees lip balm aldım çok güzell tavsiye ederim dudaklarım yumuşacık :)