Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya kızlar bana yardım edin arada kaldım..bana bundan yedi yıl once polikistover teshısı koyulmustu..ben 7 yıl dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım..1 hafta once doktorar gittim..cilt problemi için..hormonlarım normal cıktı..ultrasyonda da birşey cıkmadı..megersem polikisover yokmus suanda....ben lazer epilasyon görüyorum ...bacak kollarım ıcın..lazer epilasyonun tam ortasındayım..cilt doktorumda bana roaccutane yazdı...3 gunde bir alıcam..sabah 10mg aksam 20 mg....bu tedavi seklını sadece biz yapıyoruz dedi...adam hacettepe mezunu ..antebın en iyi cilt doktoru...ama bana lazer epilasyonu bırakmak zorundasın dedı...
ben sımdı neyapacagım hem lazer epilasyon ıcın dünya para verdım tam ortasındayım..hem de su cildimden nefret ettim..kızlar bi akıl verin ?

Canım doktorun ismini yazarmisin rica etsem ?

valla panik benim vazgeçilmez özelliğim oldu artık. tamam bu hastalık öldürmüyodur ama hastane- ev arası mekik dokumak istemiyorum biliyorum çooook büyük sağlık sorunları olanlar var Allah vermesin bunlar onların yanında devede kulak kalır ama işte kendinle ilgili bişey olunca panik yapmaktan alıkoyamıyosun kendini. Roac tedavim bittikten hemen sonra yine eski halime dönersem diye çok korkuyorum. Kist kısır döngü şimdi geçse bile 5ay sonra tekrar oluştuğunda yine bana dönmeyeceği ne malum :KK43: sivilce çıktığında mı anlayacağım ben kistim olduğunu bühi

valla panik benim vazgeçilmez özelliğim oldu artık. tamam bu hastalık öldürmüyodur ama hastane- ev arası mekik dokumak istemiyorum biliyorum çooook büyük sağlık sorunları olanlar var Allah vermesin bunlar onların yanında devede kulak kalır ama işte kendinle ilgili bişey olunca panik yapmaktan alıkoyamıyosun kendini. Roac tedavim bittikten hemen sonra yine eski halime dönersem diye çok korkuyorum. Kist kısır döngü şimdi geçse bile 5ay sonra tekrar oluştuğunda yine bana dönmeyeceği ne malum :KK43: sivilce çıktığında mı anlayacağım ben kistim olduğunu bühi
Dün akşam aklıma geldi de yazıcaktım sana unuttum, hani bu kürler var ya sen de soğan kürü demiştin , ben de hemoroid için patlıcan kürü bilmem ne kürü bissürü şey okudum, insanlar haklı olarak ümitle içiyorlar ama sonra heryerini sivilce basanlar okudum o yüzden içmeli olan kürleri uygulmadan araştır derim, doğal yöntem olduğu için masum gözüküyorlar ama öyle olmayabiliyor Allah korusun.

Dün akşam aklıma geldi de yazıcaktım sana unuttum, hani bu kürler var ya sen de soğan kürü demiştin , ben de hemoroid için patlıcan kürü bilmem ne kürü bissürü şey okudum, insanlar haklı olarak ümitle içiyorlar ama sonra heryerini sivilce basanlar okudum o yüzden içmeli olan kürleri uygulmadan araştır derim, doğal yöntem olduğu için masum gözüküyorlar ama öyle olmayabiliyor Allah korusun.

araştırdım canım ben

yıllardır ilaç kullanıp çözüm alamayanlarla konuştum onların yazılarını okudum. İnşAllah bana da yarayacak

NuRNuR2 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için NuRNuR2 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. Mesaj atamıyorum bu yüzden canım forumun değişik kuralları var :)

NuRNuR2 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için NuRNuR2 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. Mesaj atamıyorum bu yüzden canım forumun değişik kuralları var :)

ahaha bilmiyodum canım kendi kendime de mesaj göndermediğim için öğrenemeyecektim sanırım cok farklı bi kuralmış. sildim:)

Son düzenleme:
Merhaba, bende roaccutane kullanıyorum hatta 4. ayındayım. Yan etkilerinin olduğu doğru fakat cildim tertemiz oldu burnumun üzerindeki tüm siyah noktalat yok oldu. Bende göz kuruluğu yaptı, eğer nemlendirmezsem dudaklarım ve ellerim çok çatlıyor. Doktorum yuzum için topic creami önerdi çok memnunum. Dudaklarım ve ellerim için bepantenin merhemini ve biodermanın dudak balmını kullanıyorum. Yuzum için avene nin 50 faktorlu gunes kremini oneririm.
Sadece siyah noktaların olduğu gözenekler açık kaldı onuda tedavi bitince cilt doktorum sıkılaştıracak.
Her ay kan tahlili veriyorum kolestrolum biraz yukseldi ama yediklerime dikkat ederek onuda dengeledim.
Tavsiye ederim.

Merhaba, bende roaccutane kullanıyorum hatta 4. ayındayım. Yan etkilerinin olduğu doğru fakat cildim tertemiz oldu burnumun üzerindeki tüm siyah noktalat yok oldu. Bende göz kuruluğu yaptı, eğer nemlendirmezsem dudaklarım ve ellerim çok çatlıyor. Doktorum yuzum için topic creami önerdi çok memnunum. Dudaklarım ve ellerim için bepantenin merhemini ve biodermanın dudak balmını kullanıyorum. Yuzum için avene nin 50 faktorlu gunes kremini oneririm.
Sadece siyah noktaların olduğu gözenekler açık kaldı onuda tedavi bitince cilt doktorum sıkılaştıracak.
Her ay kan tahlili veriyorum kolestrolum biraz yukseldi ama yediklerime dikkat ederek onuda dengeledim.
Tavsiye ederim.

merhabacanim gecmis olsun!
gunde kac mg kullandin? ilk aylar sende de sivilce kusmasi oldu mu? izleri duruyor mu sivilcelerin? eger mumkunse roaccutane kullanmadan once ve simdi 4.ayinda fotografini paylasabilir misin? ben henuz 14.gunumdeyim, biraz korkutucu baslangicta olmak..

blog yani cilt gunlugum
zoretanin tedavi surecim
gorusmek uzere, sevgiler, duygu.

Merhaba, roaccutane tedavisinden sonra sivilcelerin izlerine çözüm bulan biri var mı? bi de acnemax diye bişey önderdi arkadaşım kullananlar bilgi verebilir mi?

evet gamze bende de var siyah nokta ama ilk günkü gibi değil. ve cildimde parıltı var inanır mısınız:) izlerin dışında bembeyazzz yüzüm şükürler olsunn... 1.5ay kadar daha dayanıp iz tedavisini kolaylıkla atlabilirsem İnşAllahh:)) önceki sayfalara yazdığım Olumsuzlukları geride bırakıyoruumm.....

Tavsiye ederim.

evet benimde sorunum siyah noktaların ve sivilcelerin bıraktığı çukurlar. gözenek ve çukurlar aynı şeymi anlayamadım gitti. benim alnımda da var biraz gözenek değil bariz çukurdur yani onların da çözümü olsa değmeyin benim keyfime:))

Roaccutane tedavisi bittikten sonra mutlaka jel kullandınız mı ? doktor isotrexin jel mi veriyor herkese duruma göre değişiyor mu ? kısaca roaccutane bittikten sonra doktor neler verdi size ?
benim bi kaç sivilce kalıntım kaldı :/ iz de değil ilaç kullanırken çıkanlar iyileşmedi kalıntı şeklinde kaldı öyle anlamadım. böyle olan var mı nasıl geçirdiniz onları ?

Son düzenleme:
Bugün beşinci günün,yüzüm ve vücudum çok kaşınıyor denense:)Bu arada adet olduğum için olabilir ama yüzümde sivilceler festival düzenliyor resmen:KK14:Altı tane çıktı.Daha beşinci gün yahu el insaf:)La roche'nin tedavi gören ciltler için nemlendiricisini aldım,Merak edenler için 42 tl miş.O kadar para verdim diye sadece yüzümde kullanıyorum:):)Vücudum için ise Excipial Hydro & Lipo kullanacağım.kalmamış yarın alacağım artık:):)

gunde kac mg kullandin? ilk aylar sende de sivilce kusmasi oldu mu? izleri duruyor mu sivilcelerin? eger mumkunse roaccutane kullanmadan once ve simdi 4.ayinda fotografini paylasabilir misin? ben henuz 14.gunumdeyim, biraz korkutucu baslangicta olmak..

blog yani cilt gunlugum
zoretanin tedavi surecim

Benim ilk 3 ayımda cildim felaketti sivilce değil çıban gibi şişlikler vardı, sıkmaya çalışmamak lazım yoksa deri komple kalkıyor. Mikrop kapabilme olasılığı yuksek cilt cok inceliyor.

evet benimde sorunum siyah noktaların ve sivilcelerin bıraktığı çukurlar. gözenek ve çukurlar aynı şeymi anlayamadım gitti. benim alnımda da var biraz gözenek değil bariz çukurdur yani onların da çözümü olsa değmeyin benim keyfime:))

Benimde kırmızı izlerim kaldı ama doktorum 6 ay mutlaka devam etmemizi söyledi ilacı bırakında o izler gidecekmiş daha sonrada başka bir tedavi yapacakmış gelecek ay gittiğimde tedavinin yöntemini öğrenip sizinlede paylaşırım.

blog yani cilt gunlugum
zoretanin tedavi surecim

Ben 20 mg ile başladım ikinci ayımda 30 a çıkardı doktorum. 20 mg sabah 10 mg akşam içiyorum.

X