Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Hiç iyi etmemiş kuzenin. Bi kaç sivilce için içilicek bi ilaç değil bu.Bide yalan söylemiş doktoruna. Önce bi monodoks u bitirseydi,sonra baksaydı. Yanlış yapmış bence..

arkadaşlar benim tek şikayetim genişlemiş gözenekler.siyah noktalarım bu ilac sayesinde geçti ama gözeneklerimin maaşallahı var.gözenek sıkılaştırmak için bir öneriniz varmı?

benimde yanaklarimda isirik gibi eziklikler olustu ama tam delik gibi deil.ilaci biraktiktan sonra kuculmeye basladilar renkleride soluyo.banada doktor garanti veremem laser falan olman gerekebilir demisti.her doktorun dedigine de inanmamak lazim.ben eczaci bi dostumuzla cok iyi bi estetisyene basvurdum,kendim zamanla duzelcegini biliyorum ama insan yinede onaylanmak istiyo :)ikiside bana bunlar bole kalmicakki zaman lazim zamanla hepsi gececek laser vs ile yuzunu daha da beter etme cunku onlar dusundugun gibi kaymak cilt yapmiyo beklentinizle sonuc arasinda buyuk farklar olabiliyor dediler.cok rahatladim geercekten. sabir arkadaslar zamandan iyi ilac yoktur en az 6 ay max 2 senede cildiniz toparlar, eger o zaman bile hala ciddi sikayetiniz varsa tedavi gorursunuz ama unutmayinki hic bisey mucize yaratmiyo oldugundan biraz daha iyi gorunebilmek icin tum teknikler.gecmis olsun hic moralinizi bozmayin

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun inş hiç çıkmaz bir daha ve inş bizde ii haberlerimizi yazarız:)

a.s. canım teşekkür ederim. umarım seninde ii haberlerini duyarız.senin daha 2. ayınmış.sabırla herşeyin üstesinden gelirsin canım.hiç acele etme ve ümitsizliğe hiç kapılma. her zaman gülmeyi de unutma!! mutlu günler:dance:

a.s. Jezebel. benim de izlerim var. özellikle elmacıklarımda. heyecanlanınca,sıcak soğuk görünce..vs kızarık vaziyette dolaşıyorum. kızarmadığım an çok az:1no2: senin dediğin gibi inş zamanla geçer hepimizin.

arkadaslarr anlamadım gıttı ben bu ılacı yaa(((( bı 10 gun cok gusel bı cıldım oluyo sonraa sıvılce basıyo yuzumuu ne gusel gııtler dıye sevınıyodum nazarr degdı galıbaa( 2.5ay bııtırdım daha yuzumde bolee nasıı dıyımm kırmızılıklar varr ama sıvılcede deıll ılactan bole oluyo sızınde bole sıkayetlerınız varmı? doctora ne zman bıter ılac dıye sordugumdaa hesapladıı daha cokk varr nerden baksan 7ay dedı daha 2000mg almıssın 7000 olmalı bu dedı gunde 40 mg alıyorum 7+2.5 ay cok deıl mı yaaa(( lutfen cvp yazın

aynen benimde ole onden yuzumu gorsen ne harika dersin ama sagima soluma gecmicen sabah kalkinca baya gitmis oluyo kirmiziliklar ama yuzume su krem vs degdimi rengi koyulasiyo :)ben ilaci bitireli daha 17 gun oldu simdiden gozle gorulur iyilesme var zaten.cunku demistim onceden benimkiler kirmiziliktan ote ici kanli gibiydi baya koyu yani.heycanlanmaya gelemiyorum sinirlenmeye de hemen yanaklarim yanmaya basliyo bak simdide heycan basti yaniyorum ahahahahha..kesin karar verdim acnelyse ve contractubexden baska tedavi uygulamayacagim eczacida beni onayladi doktorumda 6 ay bunlari kullanmami soyledi.seneye bu sivilce izlerinden eser kalmaz arkadaslar.bide hergun bakmamaya calis yoksa iyilesse bile farkedemiyoruz.a.s

aynen ya sabah kalkınca bişey yok yüzümü yıkayınca lekeler çıkıyor hemen. geçen gün eski sevgilimden bahsediyodu arkadaşım kıpkırmızı oldum kulaklarıma kadar ya :) burnum zaten hep kırmızı bir halde hiç değişmiyor.Bide dudağımın kenarı yarılmış gülünce açılıyo acıyo falan...
ay neyse bunlar geçince güleceğiz bu halleirmize kızlar...zaman çabuk geçiyor ve her dakika aynaya bakmamak geekiyor

40 mg'a çıkardığımdan beri değişme başladı suratımda.Pek sivilce cıkmıyor ve kırmızı izler sanki küçülüyor gibi çünkü fondoten sürdüğümde sanki hiç izler yokmuş gibi eskiden ona rağmen görünürdü kırmızı kırmızı.Ama insanın neden şakaklarında sivilce çıksın :) oralarda çıkıyor birde onlarla oynuyorum ders çalışırken ben iyice berbat ediyorum.Bakalım 3. ayın içindeyim.İnşallah iyiye dogru yol almak ıstıyorum artık.

Ayy en son msjları okumamışım.Bu sorunun cevabını arıyordum bende:) Sabah kalkıyorum bir bakıyorum izler görünmüyor ama yıkıyorum suratımı bırden kızarıverıyor.Birtek bende değilmiş bu tamam .Rahatladım.:)

ahahahha hay alla ya bende sadece bende olmuyodur heralde diyodum ama simdi baya rahatladim.diyodumki acaba sabah gozlerim iyi gormuyomu ondan mi iyi gozukuyo yuz kuruyo sonrada su degince kuruluk gidiyo sanirim o yuzden sabahlari daha beyaz gozukuyolar.ama o zaman bunlar geccek bi sekilde demektir.valla ilaci kullanirken sabah aksam dinlemiyodu sivilceler de, izlerde kipkirmiziydi

tşk ederim cnm sen ikinci ayını hatırlıyomusun nasıldı sivilceler çıkmaya devam ediyomuydu benim azaldı ama yine de tek tük çıkıyo sen kaç mg.kullandın benim çok yok ama baya inatcılarhayırlısı artık darısı başımıza byeee

eczanede çalıştığım için söyleyebilirim ki hamile değilsen yada emzirmiyosan kullanabilirsin tabiki bazı tahlillerden sonra .doktorun mutlak söylemiştir.karaciğer ve buna benzer tahliller yapılıyor.uygunsa başlanıyor.ama sonuç tam oluyor.tahlilleri yaptır eğer pozitif çıkarsa kullan derim.arkadaşımın anlattığın gibiydi ama şimdi çok güzel tabi kaymak gibi bir cilt bekleme ama eski cildinden de eser kalmıycağına inan.geçmiş olsun :)

merhabalar şadiye

sanırım tedavin bitti,sana birşey soracağım....tedavimin bitmesine yaklaşık 2 ay kaldı(toplam 7 ay ilk iki ay 20 mg kullandım ,sonra 40 mg la devm ediyorum) ,nisan sonu gibi bitecek...4.ayım çok rahat geçti,geçen hafta bir iki küçük çıkmıştı ,onlar söndü ,ama bu hafta bir tane daha büyük çıktı...adetim yakın belki ondandır ...sen de son aylarda hiç çıkıyor muydu??? bana doktorum son ayda bile çıkabilir dedi ama ben yaşayan birisinden duymak istiyorum...
mutlu günler cnm

Benim 4. ayım 40 la başladım ve son 2 aydır 50 mg kullanıyorum.Geçen gün reglime yakın üç tane sivilce çıktı çenemde.Hem de içleri dolu doluydu.
Yani 2 ayda hemen çıkmaması zor biraz.Eğer çok problemli değilse cildin tedavi zaten kısa sürüyor.Sadece bu değil,hangi ilaç olursa olsun en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş etkisini görmek için.

canlarım ben daha önce de yazmıştım...sadece 2 hafta kullandım..bende yan etki fazla olunca bırakmak durumunda kaldım..amma velakin 2 hafta da yetti...şükürler olsun iyileşti yüzüm laelaelaelaelae darısı başınıza diyorum...kullanırken olumsuzluklara çok da takılmayın derim..yoksa psikolojik olarak fazlası ile etkileniyosunuz...Her ay düzenli test yapılacağını unutmayın ...İçiniz rahat olsun:teytey:Ne demişler""en güzel giysiniz CİLDİNİZ...!!!"""

Kızlar bende ilaca yarın başlıyorum bende akne+seboreik dermatit çıktı!senağlama
bir tek yan etkilerinden korkuyorum.:çok üzgünüm:

Bana da doktor bu ilaçtan başka çare olmadığını söylemişti ama ben korkmuş, kullanmayı reddetmiştim. Tekrar gideceğim doktora, bakalım ne diyecek...

ben de bunu merak ediyordum ben de 5.ayın içindeyim,bu hafta yanağımda dolu dolu bir-iki tane çıktı....neyse benim 7 ay sürecek bakalım neler olacak ???şu anki duruma da çok şükür tabiii:)

ben de bunu merak ediyordum ben de 5.ayın içindeyim,bu hafta yanağımda dolu dolu bir-iki tane çıktı....neyse benim 7 ay sürecek bakalım neler olacak ???şu anki duruma da çok şükür tabiii:)

Tabi canım baya bir fark var aslında izlerden dolayı sivilce var gibide göüzkebiliyor.Ama dokununca pürüzlerin azaldığını hissediyorum.Aman neydi 5 ay önceki hali be :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…