gunes=leke=kirisiklikbosverin gunesi :)guneste yaninca lekeler gitti sanirsin kisa giripte rengin acilmaya basladimi hepsi geri doner.bide gunes siyah nokta gibi leke yapar burun ustunde.siyah noktalar cil olmaya baslar ..
haftada 2 gunle basla sen bisi olmaz.ben hayatim boyunca kullancam zaten haftada 2 gun.doktorumda haftada 2 3 gun tretin suruyomus kirisikliga onlem olarak.acnelyse tretinden daha konsantre bi krem tabi.
of ya insan basina gelmedimi bilemez meger ne buyuk dertmis bunlar.sivilce sorunu yasamis herkesin en kisa zamanda hic sivilce sorunu yasamamislardan da puruzsuz ,lekesiz bi cildi olmasini diliyorum: )))
ben 8 ocaktan beri kullanıyorum canım rofleli saclarımda.roflemi yine yaptırdım,hicbir problem yok,merak etmeslm arkadaslar ben kullanalı tam 35 gün oluyor gercektende gık deseler aglıcak durumlar yasadım ama yine idare ediyorum. ben bişi sorucam ilacı kullanırken saçını boyayan var mı? yani bi sakıncası olur mu acaba
bide yüzüne kayısı yağı yada buna benzer yağ kullanan var mı?
inşallah hepimiz için her şey çooook güzel olucak:1hug:
slm arkadaslar ben kullanalı tam 35 gün oluyor gercektende gık deseler aglıcak durumlar yasadım ama yine idare ediyorum. ben bişi sorucam ilacı kullanırken saçını boyayan var mı? yani bi sakıncası olur mu acaba
Benim yüzümde leke filan kalmasın , ben razıyım bu sene de güneşsiz kalmaya)) Zaten 3 çocukla güneşlenmek benim neyime :roflol:. Bugün çarşıya gidiyorum, Acnelyse almaya , haftada 2 günle başlayım bakalım . Az az sürmem gerekiyor değil mi ? Sadece lekelerin üzerine mi sürmeliyim yoksa ince bir tabaka halinde bütün sivilce bölgesine mi ? Benim çene bölgemde var sadece , ondan sordum. Sen haftada 2 gün kullanıcam demişsin kırışıklık için , bütün yüzüne mi süreceksin ? Şimdiden teşekkürler cevapların için Öpüyorum...
arkadaşlar başıma geleni anlatayım 20 gündür bu ilacı kullanıyorum ve kullanmaya da devam ediyorum ama dün bıyıklarımı sir ağda ile aldırdım ve başıma gelen şimdi bıyık bölgemde yara oldu kocaman ve ben dışarıya bile çıkamıyorum.bu ilacı kullanırken olabilirmiş cild hassas olduğu için aman ben bilmiyordum başıma geldi siz dikkat edinnnn
nasil doktorun uyarmaz pes dogrusu.cok gecmis olsun.yaranin iyilesmesi icin prednol krem kullanabilirsiniz steroidli bi kremdir cok ince surmeniz gerek.4 gun yeterli olcaktir.ciddi bi kizariklik varsa sabah aksam kullanin.hemen toparlanmasini saglar.ama dikkatli kullanin cunku deri inceltme ozelligi vardir.
şimdi yara oldu çok kötüyüm ya okula bile gitmedim dün gidemedim.advantan krem kullanıyorum sizce olur mu off bilmiyorum moralim çok bozuk ya ben ne yapacağım:a015:
selam kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun yazılarınızı takip ediyorum benim tedavim yaklaşık 4 ay önce bitti sivilce allah,a şükür çıkmıyo tek sorunum lekeler dr bana tretin adında bi kırem verdi ama ben onu sadece iki hafta düzenli kullandım çünkü yüzümü soyuyo ve çok acı çekiyodum.şimdi hiç bişey kullanmıyorum temizleme jeli almak istiyorum ne tavsiye edersiniz görüşmek üzere hoşcakalın
kızlar bu üçüncü günüm fakat suratımda değişik bir kırmızılık var sizce normal mi sizinde başınıza geldimi?
kızlar bu üçüncü günüm fakat suratımda değişik bir kırmızılık var sizce normal mi sizinde başınıza geldimi?
rıca ederım sımdıden gecmıs olsunçok teşekkürler bilgilendirmen için canım,rahatladım vallahi.
ben 60 kg ım günde 40 mg alıyorum normal mi?
slm arkadaslar ben kullanalı tam 35 gün oluyor gercektende gık deseler aglıcak durumlar yasadım ama yine idare ediyorum. ben bişi sorucam ilacı kullanırken saçını boyayan var mı? yani bi sakıncası olur mu acaba