Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yazın güneşlenmek yasak,dışarı çıkarkende yüksek koruma faktörlü kremlerden süreceksin.Ama büyük ihtimalle mayıs-haziran gibi bitirir ilaçlarını senin ve zaten o zamana kadar baya bir fark olur yüzünde.

Benim 3. ayım regl olmam gerek bir kaç gün i,çinde o yüzden bir tane siivlce çıktı ama eskisi gibi kocaman değil küçücük çıktı.

Dr yaz ayında kullanılmaz dedi 7 ay kullanacaksın dedi eyylülde başlayalım dedi ama yaz gelene kadarda kullanalım dedi şimdi anlamadığım 2 ay sora ilacı kesmek aynı sorunları ekim ayında gene başlayacağım demek
Zaten tatile felan gitmem ama dışarı çıkıp yolda arkadaşlarla yürümek yaDA PİKNİĞE GİTMEK ve dışarıda güneş li olan yerde arkadaşlar oturup sohbet eder benide çağırırlar yanlarına ben gelemem diyemem. Yürümek gereken bi yere giderken güneşe maruz kalacağım kesin. Koruma faktorlü krem demişsiniz bunu dr mi yazacak kendimmi alacağım nasıl yapmalıyım fikriniz varmı

Bana sadece güneşe çıkma dedi ilacı kullanma demedi dr.alacaksan kaliteli bir krem al yüz çünkü en hassas ve en önemli bölge..Bepantene in koruma faktörlüsü var diye hatırlıyorum ama emin değilim.Bende yaz ayları yaklaşınca bakıcam. 4.ayıma başladım bugün dışarı çıkarken pantenolu sürüyorum şimdilik..

bir de şapka takarsın çok sıcaklarda yüzüne direk güneş ışığı gelmesini engellersin...Çünkü bana sadece güneşlenmek yasak dedi,yani denize gidip saatlerce yanmak..Normal sokak aktivitelerinde krem yeter ama dr daha iyi bilir,belki senin cildin daha hasaastır

benimde sivilcelerim vardı o kadar doktora gittiysemde fayda etmedi en sonunda bir DOÇ'e gittim.roaccutane yazmasını istedim ve bana öyle kızdıki bu genç yaşında ölmeyimi istiyorsun dedi hangi akla hizmetle bu ilacı kullanıyorsunuz anlamıyorum dedi.sonra bana 2 tane merhem yazdı ne sivilce kaldı ne siyah nokta nede sivilce izi saolsun iyikide vermemiş o ilacı

merhabalar,

dr uma sormuştum ,son aylarda hatta son ayda bile bazen çıkabilir ,korkma demişti...cildinde belirgin bir düzelme vardır diye tahmin ediyorum...bu ilaç bittikten sonra bile tedaviye dvm ediyormuş mrk etme ...

CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. CİLDİM DE DÜZELME VAR TABİKİ AMA DEDİĞİM GİBİ DÜZELME GÖZENEKLERDE SİVİLCELERİN HALA MAŞALLAHI VAR İNATLA ÇIKMAYA DEVAM EDİYORLAR. BEN GÜNDE 40MG ALIYORUM AMA BİRKAÇ GÜNDÜR 60MG ÇIKARDIM TABİ DOKTORUN HABERİ YOK BUNDAN... BİRDE GÖZLERİMDE ÇOK BOZULMA OLDU HİÇBİRŞEYİ NET GÖREMİYORUM ACABA BU İLAÇTAN OLABİLİR Mİ BÖYLE BİR YAN ETKİSİ OLDU MU SİZE DE?

benimde sivilcelerim vardı o kadar doktora gittiysemde fayda etmedi en sonunda bir DOÇ'e gittim.roaccutane yazmasını istedim ve bana öyle kızdıki bu genç yaşında ölmeyimi istiyorsun dedi hangi akla hizmetle bu ilacı kullanıyorsunuz anlamıyorum dedi.sonra bana 2 tane merhem yazdı ne sivilce kaldı ne siyah nokta nede sivilce izi saolsun iyikide vermemiş o ilacı

PEKİ HANGİ MERHEMLERİ VERDİ ADLARINI YAZABİLİR MİSİN?

CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. CİLDİM DE DÜZELME VAR TABİKİ AMA DEDİĞİM GİBİ DÜZELME GÖZENEKLERDE SİVİLCELERİN HALA MAŞALLAHI VAR İNATLA ÇIKMAYA DEVAM EDİYORLAR. BEN GÜNDE 40MG ALIYORUM AMA BİRKAÇ GÜNDÜR 60MG ÇIKARDIM TABİ DOKTORUN HABERİ YOK BUNDAN... BİRDE GÖZLERİMDE ÇOK BOZULMA OLDU HİÇBİRŞEYİ NET GÖREMİYORUM ACABA BU İLAÇTAN OLABİLİR Mİ BÖYLE BİR YAN ETKİSİ OLDU MU SİZE DE?

rica ederim cnm.dr a sormadan dozu arttırma lütfen...telefon açıp sormaya çalış...ben ilk iki ay 20 mg la başladım iki buçuk aydır 40 mg la dvm ediyorum ...gözlerine mutlaka gözyaşı damlası kullan,ama bozulma yapmaz cnm..bu ilacın yan etkileri: karaciğer değerleri,eklem ağrıları ,vücutta kuruluk özellikle dudaklarda...bunun dışındakileri mutaka dr na danış,olur mu?bu arada denedim,kafaya çok takınca inan artıyor,biraz daha rahat olmaya çalış ki biliyorum zor...ve sonuçun iyi olacağına odaklan:)

mrb arkadaşlar.hepinize geçmiş olsun. bende roaccutane kullanıcısıyım.uzun zamandır yazamıyordum bu siteye. benim ilacı kullanmamdaki 7. ve son ayım. yüzüm tamamen sivilcelerden arındı.artık regli olduğumda bile çıkmıolar:) ama kırmızı izlerim var.ilaç bitince iz tedavisine başlıyacağım.hepinize acil şifalar dilerim. bol güücüklü günler:)))

merhaba cnm bende roaccutaneyi kullanıyorum 4 ayım neden dr öyle dedi merak ettim cildiye dr ları şiddetle tavsiye ediyorlar hatta benim dr benim kendi çocuğuma bu ilacı verdim emin olun dedi çocuğuma vermeseydim size neden veriyim dedi.bende iskenderunda oturuyorum sen hangi dr a gittin öğrenebilirmiyim.

bazı arkadaslar lutfen doktorculuk yapmayın bu ilac agir bi ilac.
sonucta herkesin bunyesi farklı ve nasıl tepkıler verecegini nerden biliyosunuz? doktor gerekli gorurse veriyo bu ilacı ve kişinin kılosuna gore mg veriliyo. ilaca baslamadan once kan tahlilleri isteniliyo. lutfen bilmeden yorum yapmayın. eger ciddi sorurunz varsa doktora gorunun. sadece deneyim paylasıyoruz burda

cnm çok tşk edeerim cvp yazdığın için bende 50 mg kullanıyorum.martın 10unda 2.ayım biticek şimdilik düzelme var ama dediğim büyük sivilceler düzeliyo o gelişmeyle avunuyorum:KK43:benim hiç burun kanamam olmadı sadece dudak kurumam var o bile çok aşırı değil.kuruma olduğunda naptın bişey sürsem yine çıkıcaklar diye korkuyorum pul pul da dökülüyo bi yandan malum:KK43:inş dediğin gibi sonuç güzel olur canım tşkler tekrar byyy

canim sabret gercekten beklemedigigin bir anda duzelicek. dudaklarım cok kurudu benim bepanthene kullandım sarı olanından hıç bir zararı yokmuş hucre yenileyici ozelligi varmıs sende bunu kullanabılırsın. yuzumede doktorumun verdigi yagsiz nemlendiriciden kullandım halada nemlendiricimin yagsız omasına dikkat ediyorum. cildini ve dudaklarını nemlindir bence. tesekkururne karsılık rica ederim :)Şeniz

Bence doktorun abartmış ve seni korkutmuş.Böyle saçma bir yorum nasıl yapabilir bir doçent??? Nasıl doçent olmuş daha doğrusu anlamıyorum..Öldürücü bir ilaç olsa kimse o ilacı yazamaz ve kullandırmazdı.
Ben tedavimi üniversite hastanesinde görüyorum ve asistanından uzmanına kadar bütün doktorlar ağır ve kistik aknelerde bu ilacı kullandırıyorlar.
Zaten uzmanlar yazabiliyor sadece,her önüne gelen yazamıyor.

mrb arkadaşlar.hepinize geçmiş olsun. bende roaccutane kullanıcısıyım.uzun zamandır yazamıyordum bu siteye. benim ilacı kullanmamdaki 7. ve son ayım. yüzüm tamamen sivilcelerden arındı.artık regli olduğumda bile çıkmıolar:) ama kırmızı izlerim var.ilaç bitince iz tedavisine başlıyacağım.hepinize acil şifalar dilerim. bol güücüklü günler:)))

cnm çok geçmiş olsun inş hiç çıkmaz bir daha ve inş bizde ii haberlerimizi yazarız:)

sana hangi merhemleri verdi acaba doktorun?

Allaha şükür ikinci tedavimide bitirdim. Yarın son kontrolum var ve bi iki ilacım kaldı. inşallah bu defa tekrar etmez. walla ağda yapmayı özledim yaa!

kızlar uzun zamandan beri size yazamıyorum. Çünkü okul beni çok yoruyor ve oyalıyor. Ben ilaca başlayalı tam 1 ay 10 gün oldu. Şuanda yüzümde sivilce yok ama daha beter bir durumda. Çünkü iki yanağım kızarıklıklar içinde. Hiç de geçeceğe benzemiyor. Moralim çok bozuk. Sivilceden kurtulduk derken ondan daha kötü olan izlerle uğraşacağım.. Ya izler geçmezse? Mart 18 gibi doktora tekrar gideceğim. Bakalım izler konusunda ne diyecek?

kızlar kuzenim doktor doktor dolaştı bu ilacı yazdırabilmek için(dert ettiğide bikaç sivilce) en sonunda gittiği doktora daha 1 haftadır kullanmasına rağmen 1,5 aydır monodoks kullanıp sonuç almadığını doktora söyleyerek doktora yazdırmış ilacı sizcede tehlikeli bir iş değil mi?çünkü bildiğim kadarıyla sonuç alınamayayınca bu tedavi uygulanıyor.(ayrıca hiç etik değil bu hareketi)

kızlar uzun zamandan beri size yazamıyorum. Çünkü okul beni çok yoruyor ve oyalıyor. Ben ilaca başlayalı tam 1 ay 10 gün oldu. Şuanda yüzümde sivilce yok ama daha beter bir durumda. Çünkü iki yanağım kızarıklıklar içinde. Hiç de geçeceğe benzemiyor. Moralim çok bozuk. Sivilceden kurtulduk derken ondan daha kötü olan izlerle uğraşacağım.. Ya izler geçmezse? Mart 18 gibi doktora tekrar gideceğim. Bakalım izler konusunda ne diyecek?

Bana izlerin geçmesini garanti edemem deyip moralimi bozdu iyice..Ama zamanla geçöer diyor herkes. Kızarıklıklar bende de var. Heyecanlanınca falan dahada kızarmaya başladım. yakanlarım burnum ve alnım sürekli kırmızı bir halde :) dert etme sabret

X