Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Tabi canım baya bir fark var aslında izlerden dolayı sivilce var gibide göüzkebiliyor.Ama dokununca pürüzlerin azaldığını hissediyorum.Aman neydi 5 ay önceki hali be :S

aynen valla ...insan bir iki tane çıkınca korkuyor ilk başta ,ama diyorum ya ne günler geçti,hala da geçiyor..bu ilaçla ilgili kitap yazılır be :)zaten burada yazdıklarımızı kitap yapıp çıkarsak yok satar piyasada ,düşünsene yeni başlayan arladaşlarımız nasıl merak içindeler .....ama sabır ve zaman ...sonuç hepimiz için iyi olacak :)

Bencede ya :) Heyecanlı bir süreç oldu açıkçası roacutane tecrübeleri :)

Selam kızlar:))
Benim Roaccutane tedavim bitti , allaha şükür sivilcelerime veda ettim , ama bugün sabah minik bir sivilceyle uyandım , ama sanırım adet olduğum için . Onun dışında hiçbir sorunum kalmadı. Sadece derin olan izler tam geçmedi , ama onlar için de cildim biraz dinlendikten sonra krem tedavisi olucam. Ama sorun şu ki , benim burada gittiğim cildiyeci tayin olmuş , ben de ne kullanacağımı bilmiyorum :sm_confused:. Her neyse sabredin kızlar , inanın sonuç çok güzel olacak . Ben pek fazla yan etkisini görmedim , dudak kuruması dışında , ama o da aşırı değildi , ilacı kesmemle onlar da normale döndü.
Hepinize geçmiş olsun, sağlıklı günler...

Benim Roaccutane tedavim bitti , allaha şükür sivilcelerime veda ettim , ama bugün sabah minik bir sivilceyle uyandım , ama sanırım adet olduğum için . Onun dışında hiçbir sorunum kalmadı. Sadece derin olan izler tam geçmedi , ama onlar için de cildim biraz dinlendikten sonra krem tedavisi olucam. Ama sorun şu ki , benim burada gittiğim cildiyeci tayin olmuş , ben de ne kullanacağımı bilmiyorum :sm_confused:. Her neyse sabredin kızlar , inanın sonuç çok güzel olacak . Ben pek fazla yan etkisini görmedim , dudak kuruması dışında , ama o da aşırı değildi , ilacı kesmemle onlar da normale döndü.

slm nuray ne kadar güzel şanslısın valla bitirmişin tedaviyi peki sonuç ney? emeline ulaştın inşallah bizde ulaşırmıyız acaba.. ne kadar oldu tedavin biteli valla ben 5. ayındayım çok şükür artık sivilcelerim çıkmıyor ama kızarıklarım hala devam ediyor beni üzüyor napacam bilmiyorum..sen de de kızarıklıklar ve izler varmı ?

aynen valla ...insan bir iki tane çıkınca korkuyor ilk başta ,ama diyorum ya ne günler geçti,hala da geçiyor..bu ilaçla ilgili kitap yazılır be :)zaten burada yazdıklarımızı kitap yapıp çıkarsak yok satar piyasada ,düşünsene yeni başlayan arladaşlarımız nasıl merak içindeler .....ama sabır ve zaman ...sonuç hepimiz için iyi olacak :)

canımmm korkma bugün bende de çıktı bi sivilce bu son aylarda çıkması normalmişş yüzdük yüzdük sonuna geldikk inş. allahım herşey istediğimiz doğrultuda olur inş.kendine ii bakk öpüldün

canımmm korkma bugün bende de çıktı bi sivilce bu son aylarda çıkması normalmişş yüzdük yüzdük sonuna geldikk inş. allahım herşey istediğimiz doğrultuda olur inş.kendine ii bakk öpüldün

cnm ilgin için teşekkürler ,evet doktoruma sordum normalmiş....inşallah güzel olacak sonuç tatlım:)

slm bademella nasılsınnn ? nasıl gidiyor tedavinn stresi atmışsın takma kafana yaa bakk bekle ve görr herşey güzel olacak inş..

Attım valla o da bu site sayesinde.Yaşayıp gören arkadaşların yorumları ve pozitif enerjileri çok yardımcı oldu.
İnsan yalnız olmadığını anlaytınca daha bir rahatlıyor içi :)

Benim 4. ayım oldu 2 ay daha devam edeceğiz,herkes gibi izler benim sorunumda ama geçeceğine inanıyorum

benim tedavim biteli 17 gun oldu.kirmiziklar ve hafif cukurlar var.bu ilacin bitiminden sonra cildin cok hassas deilse ve izlerin cok belirginse acnelyse krem gece dokundurarak cok cok az surcen sabah iyice yikican.bu krem soyucudur kimyasal peelingden bile etkili bi soyucudur cok dikkatli az az kullanmalisin.nemlendirici olarakta basis krem.tedavin yeni bittigi icin haftada 2 3 gunle baslicaksin.kizarma asiri gerginlik oldumu hemen kesceksin.1 2 ay bole kullandiktan sonra cildin aliscak ve her aksam kullanabilceksin.ama daha kontrollu az etkisi olan bi krem istersen tretin kirmizi lekeler icin iyidir.daha az soyucu ozelligi vardir tahris olma riskin azdir.

bu kremlerin kullanim sikligi tamamen cildinin ne kadar tolare ettigiyle ilgili yani uygulayip bikac gun beklicen sorun yoksa devam sorun varsa kes :)eger kurulugun coksa hemen baslama 1 ay bekle.yoksa tahris cok olur steroidli krem kullanmak zorunda kalabilirsin.ama dedigim gibi baska bi tedavi yontemi yok.en azindan evde kendin uygulayabilecegin en etkili yontemler bunlar.gecmis olsun.en az 6 ay kullanmayi unutma.gunese sakin sakin cikma.bu yaz tatil yok sana yoksa izlerin kalici olur.:kahve:

contractubex demeyi unutmusum :KK70:bu da ameliyat snrasi dikis izleri veya kesikler icin olan bi gel.bunu gunde en az 2 -3 kere surmende fayda var.ayrica arkadaslar vucudunuzdaki catlaklar icinde acnelyse -contractubex ikilisini kullanabilirsiniz.hergun aynaya bakip hemen sonuc beklemeyin en az 6 ay ..:)

acnelyse hic bi sorunu olmayan ciltlerde haftada 2 3 kere tum yuze uygulandiginda peeling gorevi gordugu icin yaslanmayi yavaslatir ince cizgileri yumusatir.3 ytl lik bi krem ama marifeti buyuk :)

slmmm kizlar ya aklima bi soru takiliyo gerci dr a gidincede sorucam.Bu acnelyse kremi biliyorum daha oncede kullanmistim.evet cok dikkatli kullanmak gerekiyo falan..ama etkili ve guzel ben begeniyodum.simdi benim tedavimin bitmesine 1 bucuk ay kaldi bi kac bolge disinda yuzumde sivilce cikmiyo artik acaba gecen yerlere cok az surmeye baslasam mi hem izlerde daha hizli kaybolmus olur bi kac gundur bunu dusunuyorum.?? biliyorum gerci Dr a sorsam ilac bittikten sonra diyecek. ama ne biliim aklimdan da gecmiyor degil...

slmmm kizlar ya aklima bi soru takiliyo gerci dr a gidincede sorucam.Bu acnelyse kremi biliyorum daha oncede kullanmistim.evet cok dikkatli kullanmak gerekiyo falan..ama etkili ve guzel ben begeniyodum.simdi benim tedavimin bitmesine 1 bucuk ay kaldi bi kac bolge disinda yuzumde sivilce cikmiyo artik acaba gecen yerlere cok az surmeye baslasam mi hem izlerde daha hizli kaybolmus olur bi kac gundur bunu dusunuyorum.?? biliyorum gerci Dr a sorsam ilac bittikten sonra diyecek. ama ne biliim aklimdan da gecmiyor degil...

ilac bi bitsin once.su anda cildin cok hassas.doktoruna gore degisir ..benim 2 doktorum var :) biri bi iki ay bekle ole basla dedi digeri haftada 2 3 gunle baslayabilrisin dedi.bende gittim eczaciya sordum sakincasi yok haftada 2 3 gunle basla sorun olursa kes ilaci olsun bitsin dedi.beraberinde basis krem kullan nemlenmesi icin.

ben hergun surmeye baslamistim bi anda cok kotu yandi yuzum steroidli krem kullandim 4 gun falan kestim hemen tabi acnelyseyi.simdi duzeldi yuzum.17.gunum diyorum hep ilac biteli :)ve haftada 2 3 gunle basladim yine.hic sorun yok.bi doktor bi de eczaci beklemeye gerek yok demis daha nolsun yani.

arkadaşlar ilaca başlayalı 1 ay olmadı daha ama yüzümdede hala koca koca sivilceler çıkıyı ve yüzüm kavlamaya başladı dr pebanter verdi ama çok yağlı dudaklarına ve yüzüne sür dedi ama dediğim gibi çok yağlı bi krem 5 gün sora gene gidicem dr ye bildiğiniz önereceğiniz bi nemlendirici ismi varmı dr ye sölesem yazarmı yada paraylamı almalıyım cvp yazarsanız sevinirim

arkadaşlar ilaca başlayalı 1 ay olmadı daha ama yüzümdede hala koca koca sivilceler çıkıyı ve yüzüm kavlamaya başladı dr pebanter verdi ama çok yağlı dudaklarına ve yüzüne sür dedi ama dediğim gibi çok yağlı bi krem 5 gün sora gene gidicem dr ye bildiğiniz önereceğiniz bi nemlendirici ismi varmı dr ye sölesem yazarmı yada paraylamı almalıyım cvp yazarsanız sevinirim

henuz 1 ay bile olmamis sabirli olmalisin.3 . ayda da cikabilir sivilceler.bepantane krem yagsiz bi kremdir ama merhem aldiysaniz o yagli ve yuze surulmesini tavsiye etmem.eczaneden basis krem alabilirsiniz.yaglandirmadan nemlendirir ve alerjik deildir.doktorunuza da danisin tabi.benim dudagim icin kullandigim nivea repair lip stick ti.yuzum ve vucudum icinde basis krem kullandim.gecmis olsun.fisfisfis

slm nuray ne kadar güzel şanslısın valla bitirmişin tedaviyi peki sonuç ney? emeline ulaştın inşallah bizde ulaşırmıyız acaba.. ne kadar oldu tedavin biteli valla ben 5. ayındayım çok şükür artık sivilcelerim çıkmıyor ama kızarıklarım hala devam ediyor beni üzüyor napacam bilmiyorum..sen de de kızarıklıklar ve izler varmı ?

Aynurcum ilaç biteli 10 gün oldu , ben çok mutluyum , artık koca koca sivilcekerim çıkmıyor :)) Görenler cildimdeki gözle görülür deiğşimi hemen farkediyor. Kızarıklık yok ama izler var , onlar da kafaya takacak kadar değil , sanırım soyucu tedaviyle onlar da geçecek. Eski halini düşündükçe yüzümün gerçekten çok mutlu oluyorum. Bence sen de sabret , zaten az kalmış tedavinin bitimine , izler de zamanla geçecektir , üzülme.
Sağlıklı günler dileğiyle...

benim tedavim biteli 17 gun oldu.kirmiziklar ve hafif cukurlar var.bu ilacin bitiminden sonra cildin cok hassas deilse ve izlerin cok belirginse acnelyse krem gece dokundurarak cok cok az surcen sabah iyice yikican.bu krem soyucudur kimyasal peelingden bile etkili bi soyucudur cok dikkatli az az kullanmalisin.nemlendirici olarakta basis krem.tedavin yeni bittigi icin haftada 2 3 gunle baslicaksin.kizarma asiri gerginlik oldumu hemen kesceksin.1 2 ay bole kullandiktan sonra cildin aliscak ve her aksam kullanabilceksin.ama daha kontrollu az etkisi olan bi krem istersen tretin kirmizi lekeler icin iyidir.daha az soyucu ozelligi vardir tahris olma riskin azdir.

bu kremlerin kullanim sikligi tamamen cildinin ne kadar tolare ettigiyle ilgili yani uygulayip bikac gun beklicen sorun yoksa devam sorun varsa kes :)eger kurulugun coksa hemen baslama 1 ay bekle.yoksa tahris cok olur steroidli krem kullanmak zorunda kalabilirsin.ama dedigim gibi baska bi tedavi yontemi yok.en azindan evde kendin uygulayabilecegin en etkili yontemler bunlar.gecmis olsun.en az 6 ay kullanmayi unutma.gunese sakin sakin cikma.bu yaz tatil yok sana yoksa izlerin kalici olur.:kahve:

Önerilerin için çok teşekkürler. Sanırım Acnelyse deniycem , zaten yüzümde aşırı kuruluk yok , problem olmayacağını umuyorum. Güneşe zaten geçen yıl da çıkamamıştım :KK43:( , ilaç bittiği için artık çıkabilirim diye düşünmüştüm , neyse sanırım katlanabilirim yerimseniben.

gunes=leke=kirisiklik :KK70:bosverin gunesi :)guneste yaninca lekeler gitti sanirsin kisa giripte rengin acilmaya basladimi hepsi geri doner.bide gunes siyah nokta gibi leke yapar burun ustunde.siyah noktalar cil olmaya baslar ..

haftada 2 gunle basla sen bisi olmaz.ben hayatim boyunca kullancam zaten haftada 2 gun.doktorumda haftada 2 3 gun tretin suruyomus kirisikliga onlem olarak.acnelyse tretinden daha konsantre bi krem tabi.

of ya insan basina gelmedimi bilemez meger ne buyuk dertmis bunlar.sivilce sorunu yasamis herkesin en kisa zamanda hic sivilce sorunu yasamamislardan da puruzsuz ,lekesiz bi cildi olmasini diliyorum: )))

kızlar bu ilaç 18 yaşından önce kullanıldığında birçok hastada boy uzama olayını durduruyormuş yani olabileceğin uzunluk 1.65 ise sen 1.60 da kalabiliyormuşsun bu doğru mu hiç kendinin yada tanıdığının başına gelen oldu mu?

benim bir kaç gün sonra 3. ayın dolacak. ara ara sivilceler çıkıyor. birde kendimde şunu farkettim ara ara elimin üzerinde kırmızıya çalan ufak ufak kabartılar oluşuyor iki aydır. dudaklarımçok kuruyor ruj gibi koruyucularla idare edeyim dedim ilk başlarda o daha bir kuruttu kendi haline bıraktım. onun dışında en iyi etkisini saçlarımda ve siyah noktalarımda gördüm. 2 aydır yüzümde siyah noktadan eser yok bide saşlarım gün aşırı yağlanmıyor bıraksam 5-6 gün öyle kalacak gibi :) :) tek istediğim şu ilaç tedavisinde sivilceleriminde bitmesi. tabi aynı dileği sizler içinde diliyorum. inşallah tez zamanda kurtuluruz...

X