sadece sebamedle yıkıyorummm yüzümüü ayrıca kuruluk banyodan sonra oldugu için bepanten sürüyorum yüzüme birazz :) çok teşekkür ederiimm darısı başınızaa
hangı nemlendırılerı kulalndınız cıldınız ıcın
evet ama öyle herkes 6ay kullanamıyor ki... karaciğere bişey olunca doktor ya bıraktırıyo ya doz düşürüyo( inş düzeliriz ne diyeyim
teşekkür ederim ben de çoktan bitirdim =) tabi ilacın etkisi gidince yüzüm yağlanmaya başladı hafiften neyle temizlesem bilemedim sebamed en iyisi gibi gerçekten
tatlım evet kullanabiliyorsun . benim 2. ayım dolacak. ve regl dönemlerimde kullanıyorum majezik . sıkıntı olmadı hiç.
Canım dediğim gibi bende adet dönemlerimde aldım.ilk günlerinde yani. daha dün aldım mesela. ama en ufak sorun yaşamadım. merak etme :*
Canım sanırım sivilcelerinde ya da kıl köklerinde iltihap var ki fucidini uygun görmüş doktor. fucidin i sadece sivilceli bölgelere pıtlattır önce birsonra da çok bastırmadan yedir o bölgeye.
arkadaşlar roaccutaneyi kullanalı ikinci ayım 2 hafta sonra biticek çok bi faydasını göremiyorum sanki çok üzülüyorum hemen hemen bütün yan etkisini yaşıyorum sizce faydasını ne zaman görecem
bide bana la roche posey kremini sabah akşam sür dedı kullanan varmı aranızda?
arkadaşlar roaccutaneyi kullanalı ikinci ayım 2 hafta sonra biticek çok bi faydasını göremiyorum sanki çok üzülüyorum hemen hemen bütün yan etkisini yaşıyorum sizce faydasını ne zaman görecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?