gözlerin açılamayacak derecede falan olmaz canım. korkma. düşündükçe olumsuzlukları çekiyoruz. hafif kuruma hissettiğin o an 2 bardak su iç. bunu göz doktorlarıda söylüyorlar kuruma sorunu yaşayan hastalarına. olmadı, gider damla alırsın. hiçbir sıkıntın kalmaz. karamsar da olma. başlamak asıl problemdi. o kararı almak. başlayınca devamı çabucak geçicek ben inanıyorum buna. benim arkadaşlarımdan sadece birinde çukurlar kaldı. ama onun sivilceleri yıllardır var olan kronik ve kistik sivilcelerdi. ki, biraz da kendi oynadı. lekeler, ilaç bitiminden birkaç ay sonrasında küçülüp kaybolmaya başlıyorlarmış. ki zaten, neostrata gibi birçok eczane markasınında sivilce lekeleri serisi var. kullananların çoğu da memmun.
Sen sadece, herşeyin iyi olacağından emin ol. Boşa telaş yapmışım diyeceksin birkaç ay sonra.
İnşallah bu yaz öyle derim ay ne kadar boş yere telaş yapmışım canımı sıkmışım diye. Dediğim gibi dudaklarım patlarsa gözlerim kurursa diyorum sadece ama öyle kalacak değilim dimi elbet geçecek emeksiz yemek olmaz katlanıcazz Benimde alnımda ve yanağımda hafif küçük çukurlar var doktor onlara gözenek dedi galiba ama önceki yıllardan kalan izlerim onlar çok derin değiller inşallah onlarda geçer:{ Kullanan çok çevreden hepsinin yüzü şuan parlıyor inşallah benimkide öyle olacak bu yaz o çukurlarda geçecek.. Ve bu ilaç soyma etkisi yapıyor mu ya eğer öyleyse geçer hafif çukurlarda