Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2. ayıma girdim geçen ay 20 mg kullanıyordum. bu ay doktor 30 mg verdi ama nasıl kullanacağımı söylemedi eczane de söylemedi sabah akşam mı içicem yoksa tek seferde mi içicem 30 mg kullanan arkadaşlar yardım ???
evettt sonunda her yolu deneyip tek çözüm yoluna ulaşmış bulunmaktayım.
kan tahlillerim yapıldı ve dün ilacımı yazdı. Ama buaaralar roaccutane yakın eczanelerde bitmş mi ne olmuş eşleneğini verdi.umarım dudaklarım çok kuruyup çatlamaz. diyette olduğum için günde 2lt su içiyorum zaten, onu biraz daha arttırıcam.
canım sen önlemimi aldım demişsin nasıl bir önlem aldın?
keisnlkle hapı şiddetle kınıyorum ya kullanmayın ağır hemde zararlı cildinz zamanla düzelir hormondan kaynaklanıyo hap kullanmayı kestiktn bir süre sonra yine kötüleşeceiğini görüceksiniz..stres yapmayın doğal bakımları kullanın kil.salatalık vs..çok sivilceli iseniz de hafif kremlr kullanın benm alnımda filan aşırydı benzamycin kullandım geçti ..
keisnlkle hapı şiddetle kınıyorum ya kullanmayın ağır hemde zararlı cildinz zamanla düzelir hormondan kaynaklanıyo hap kullanmayı kestiktn bir süre sonra yine kötüleşeceiğini görüceksiniz..stres yapmayın doğal bakımları kullanın kil.salatalık vs..çok sivilceli iseniz de hafif kremlr kullanın benm alnımda filan aşırydı benzamycin kullandım geçti ..
kızlar roaccutane tüylenme yapıyomu yüzümün hertarafı sarı tüy oldu(((
merhaba arkadaşlar artık ilaca başlayalı 1buçuk ayı gectı ama malesef benım değerleri yükseltmıs. Eğer bu ay dusmezse ılacı bırakmak zorunda kalacam ama ben hıc ıstemıyorum.sızce ne yaparsam degerlerım duser? Bide ilac min. Kacıncı ayda cıldı duzeltıyor?cevaplarsanız cok sevınırım... (-yeniber-)
ya evett benimde yüzüm tüylendi sanırım ( ilaçtanmı oldu bu acaba bilen varmı arkadaşlar yaa niye oldu bu tüyler??? ne yapmamız gerekiyor.
birde benim heryerim ağrıyor ya geceleri göğüs kafesimde sanki bir ağrı sıkıştırıyor oda neysede bu tüylenme ilaçtanmı oluyor o canımı sıktı...
benim gibi tüylenme ve vücudunda ağrıları olanlar yokmu ???