- 10 Ekim 2010
- 91
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yıldır aralıklarla uğraştığım sivilce sorunumdan tamamen kurtuldum.. bu kadar zamandırda bu sorunla uğraştığım için kendimi çok geliştirdiğime inanıyorum. Roauccutane Ciddi yan etkilerinin olduğu bir gerçek bu yan etkilerin bir kısmı tedavi bitene kadar kendini gösteriyor ama beni asıl korkutan kalıcı ve gelecekte ortaya çıkacak olan yan etkilerininde olması ve bunu ilaç firması muhtemelen açıklamıyor. Zaten doktorun sorumluluk almamak için bir belge imzalatmasıda bunu gösteriyor bizlerin biraz daha bilinçli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gelelim ben nasıl kurtuldum bu sorunumdan Alman organik bitki özlü hiç bir yan etkisi olmayan ağızdan alınmayan bir ilaçla kurtuldum 15 seanslık bir terapi idi sivilcenin durumuna göre seans sayısı dahada kısalıyormuş ilgilenen olursa tedavi olduğum ürünüde merkezide tavsiye ederim. Ayrıca sedef egzama gibi diğer cilt sorunlarınada çözüm var bu markada herkese geçmiş olsun arkadaşlar sağlıklı kalın ...:)
Perrmanganat ı niye rahatsız etti yazdıklarım anlamadım sanırım kendisi ROCHE da çalışıyor :)burada herkes tecrübelerini ve bilgilerini paylaşıyor bende paylaştım evet erkeklerdede yan etkileri varmış ve bu üremede gösteriyormuş kullanan bir erkek arkadaşıma 1-2 yıl süreyle çocuk yapma diye doktoru uyarmış bu konunun pekde komik olmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak sivilceler geçiyor ama geriye bırakabileceği hasarı önemsemeyen kullansın ben doğal içerikli bir ürünle bu sorunu giderdim dedim sadece. İlgilenen arkadaşlar benimle irtibat kursunlar tavsiye ederim:)
bende 3.aydayım 2 gündür geceleri göğsümde ve belimde ağrı oluyor uyutturmuyor bu ilaçtanmı kaynaklanıyor sizce?