- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
yüzüm çok hassaslaştı yanıyo resmen ne yapıcam hiç bilmiyorum
Ne kadar sürede oldu bu? Ve kaç mg?
Geçmiş olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzüm çok hassaslaştı yanıyo resmen ne yapıcam hiç bilmiyorum
evet canım acayip işe yarayan bi ilaç kesinlikle öneririm... gözenekleri sıkılıaştırdığı çok doğru... siyah noktaları yok etmiyo aama eskisi kadar da çıkartmıyorr... yan etkisi çok fazla.. bende pek önemli bişey çıkmadı ama kuzenm 1 ayda bırakmak zorunda kaldı.. kontrollerini aksatma kullanırken :))
Ne kadar sürede oldu bu? Ve kaç mg?
Geçmiş olsun..
kızlar sivilceler ne zaman çıkmaya başlıyor ?
benim iki arkadasimda ayni ilaci kullandi bende kullandim...bir arkadasim gida muhendisi o bana dediki a vitamini yuklemesi asiri yaptigi icin sakin saygidim seyleri kullanma..zaten icerigini biliyordu ilacin ayrica doktoruda soylemis..ikinci arkadasim ilactan 1 sene sonra hamile kaldi cocugun idrar kanallari dar dogmus..bana direk sakin 2 sene gecmeden cocuk yapmaya kalkma vucudun temizlensn dedi..simdi iki ayri yerde iki ayri insan bunu soyleyince ben direk tehlikeye atmadim 3 sene kadar bekledim hatta..bu benim tercihimdi insallah hemen dusunenler icin bisey olmaz.
arkadaşlar ben ilacı bırakalı 20 gün falan oldu.ilaçla hiç alkol tüketmedim ama bugün özel bi gündü çok az bişey 1 çay bardağı kadar şarap içiyim dedim.ilacı bırakalı baya olduğu için içtim ama şimdi de içime kurt düştü.alkol kullanımıyla ilgili bi bilginiz var mı ?
Başka bir forumda da 3 ay sonra hamile kalıp gayet sağlıklı bir bebek dünyaya getireni de okudum. Her şeyi ilaca yormak yanlış bence. Ama tabii içiniz o şekilde rahat edecekse ve bu durumun aksi ''acaba mı?'' sorusunu akla getirecekse bekleyebilirsiniz.benim iki arkadasimda ayni ilaci kullandi bende kullandim...bir arkadasim gida muhendisi o bana dediki a vitamini yuklemesi asiri yaptigi icin sakin saygidim seyleri kullanma..zaten icerigini biliyordu ilacin ayrica doktoruda soylemis..ikinci arkadasim ilactan 1 sene sonra hamile kaldi cocugun idrar kanallari dar dogmus..bana direk sakin 2 sene gecmeden cocuk yapmaya kalkma vucudun temizlensn dedi..simdi iki ayri yerde iki ayri insan bunu soyleyince ben direk tehlikeye atmadim 3 sene kadar bekledim hatta..bu benim tercihimdi insallah hemen dusunenler icin bisey olmaz.
ya kızlar ben hergün bir yumurta bir bardak süt ve düzenli meyve yiyorum..bunlar A vit. kaynaklarıymış...acaba zararı olurmuki...ayrıca bunları yemezsem ne yiyeceğimki...
Sadece a vitamini kapsülleri almamanınız öneriliyor. Yiyecek içerisindekiler çok önemli değil.
aynı anda imex kremde kullanıyorum zararı olurmu ?