- 10 Şubat 2011
- 1.584
- 6
bende 8 ay kullandim bunun oncesinde..baska bir dermotolog garip bir ilac vermisti 2 ay kullandim agzim burmum yara icinde kaldi doktoru degistirip baska birne gittim..doktor diger doktoru mahkemeye vermemi soyledi seni ne hale getirmis diye..sonra ugrasmadim tedaviye o doktorla devam ettim..6 ay roa.. kullandim sivilcelerim buyuk cogunlukla gitti ama ama hala cikiyorlar cene alti tuylenme sorunum devam ediyor.....ilaci kullandiktan 3 sene sonra cocuk yapmaya karar verdim cunku 2 sene karacigerde depolaniyor...a vitamini takviye eden hicbirsey kullanmaman gerekiyor yada iceriginde olan hicbirseyi fazla yememen gerekiyor...ozellikle kizartma fast food doner yada cikolatali pastalar icte yagli ne varsa...kullandigimin 3 4 ayinda yuzumde okadar cok sivilce cikmistiki cok utaniyordum insanlarin yuzune bakmaya artik bana aciyolardi o derece cok cirkinlesmistim..yuzumdeki bir sivilceyi hic tirnaklamadim iz kalmasin diye cunku cok aciyordu..iki parmagimla ete baski yapip cikartiyordum..yanagimda bir yerinde cokuntu oldu hatta. kalacak dedim ama 1 sene icerisnde oo durumlarin hepsi gecti ve toparladi...simdi cildim ii durumda ama yinede sivilce cikar artik onemsemiyorumda cikarsada...limon tuz karisimini suruyorum sabaha hic birsey yok...