Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee tedavi sürecinde kilo versek ya da alsak ne olacak peki :44:
kızlar ya benim doktorum 1.ayım bittiğinde 2.aya geçtiğim de tahlil yaptırmadı ben istedim gerekyok 3.ayda tahlil yaptırırz dedi :/ ben gdip istiyim mi ısrarla tahlil korkuyorum değerlerim yükseldiyse falan die siz her ay yaptırıormuydunuz tahlil
kızlar ben ilacımı okulumda unuttum. yarında tatil bugünde gitti. iki gün kullanamayacağım. zararı olurmu yüzümde baya düzelmişti yaa offfffffffffff ınanamıyorum. sizce geriye dönüş olurmu
tam emin deilim ama cnm bi forumda sorun olmayacagnı okumustum sanrm..
kızlar ben ilacımı okulumda unuttum. yarında tatil bugünde gitti. iki gün kullanamayacağım. zararı olurmu yüzümde baya düzelmişti yaa offfffffffffff ınanamıyorum. sizce geriye dönüş olurmu
cnm kızarıklıktan kastın sivilce lekelerimi? eger oysa bende basladıgımda pek sivilcem yoktu tek tük çıkıyordu ama kırmızı sivilce izlerim vardı. ilaçtan dolayı hafifledi renkleri baya bi..Kızlar Yüzünde Kızarıklıklar Olan Var Mı
Sivilce Yok. Kırmızılık Var.Güneş Kremi Kullanmama Rağmen.
kızlar merhaba bugün 17. günümdeyim ve korktugum sey basıma gelmeye basladı.. ciltle birlikte saç derisi de kurudugu için hafif kepek yapmaya basladı saçım sizde de aynı sorun oluyor mu? çözüm önerisi olan var mı? doktorum artık sen kuru ciltli birisin öyle kabul edip saçına da kuru saçlar için olan sampuan kullanmalısın demişti ama ben yaglı saclar için olana devam ediyordum bugün hemen degişicem kuru saclar için olanla ama simdi sampuan degiştigi için ekstra kepek artısı olursa bir de saçım siyah çok sırıtıyor kepekler :///// ve daha şafak saymama çoooook var bari sonlara dogru olsaydı
arkadaşlar meraba benimde yüzümde sivilce siyah nokta felan var. yazın geçmişti biraz sivilcelerim şimdi tekrar başladı isirik gibi yüzüm. doktorum ilaçlarla birlikte roac. ile ilgili bir kitapçık vermişti. internettede araştırdım çok yan etkisi varmış o yüzden cesaret edip doktora gitmedim ama şimdi pişman oldum keşke gidip başlasaydım diye çünkü yüzüm çok kötü şu anda.ben kullananlara birşey sormak istiyorum yan etkileri ne kadar çok yani sivilceler ne kadar artıyor birde sivilceler çıkarken fondoten kullanmanın bir sakıncası varmıdır. okula gidemem öyle iğrenç suratla. ayrıca bu sene ygs ve lys sınavlarına hazırlanıyorum şu anda başlamam doğrumudur sizce? cevap verirseniz çok sevinirim :)