Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar ben kızarıklar için bir şey soracaktım. sarışın olduğum için yüzümdeki sivilce kızarıklıkları çok belli oluyor, onun içinde makyaj yapıyorum aslında pek sevmiyorum yüzüme bir şey sürmeyi ama ancak bu şekilde kapatabiliyorum. acaba makyaj yapmamın bir sakıncalı yanı var mı yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca başka ne şekilde kapatabilirim bu kızarıklıkları :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:KK43:3,5 aydır kullanıyorum)

Süveyda ben 4.ayımı geçiriyorum. Hala kırmızılıklarım var ve doktorum bana yüzüne birşey sürmezsen daha iyi olur demişti. Tavsiyem hiçbir şey sürmemen ama yine de doktoruna danışabilirsin. Umarım hepimiz tamamiyle kurtuluruz.

off kızlar yha benmde hemen hemen 65 gün oldu.yüzümn sol tarfı gerçekten çok etki gösterdi baya baya geçior,iz kalcak diye korkuyordum aama galiba izlerde geçiyor tam anlamadım ama yüzümn sağ tarafı patlıyor bu sfrde öff yhaa bıktımmm:1no2:

ben dün doktora gittim daha önceki tedavide sonuç vermedi bu ilacı verdi ama çok korktum tedirgin oldum şimdi bu yazılarıda okuyunca:1no2:vazgeçtim kullanmıcam ztn öle çok bi sivilcemde yok ergenlik sivilcesi..off kafam çok karışık....senağlamasenağlama

Süveyda ben 4.ayımı geçiriyorum. Hala kırmızılıklarım var ve doktorum bana yüzüne birşey sürmezsen daha iyi olur demişti. Tavsiyem hiçbir şey sürmemen ama yine de doktoruna danışabilirsin. Umarım hepimiz tamamiyle kurtuluruz.

yardımcı olduğun için teşekkür ederim gülcem. Doktoruma sormuştum makyaj yapabilir miyim diye doktorum sorun olmadığını yapabileceğimi söylemişti ama ben gene de şüpheliydim. Tek endişem acaba makyaj yapmamın sivilceleri tetikleyip tetiklememesi idi. tekrardan teşekkür ederim yardımın için...

ben kullandım,cok kotü bir ilac .burnumda kanama yaptı,sabahları ozellikle.cildimi cok kötü kuruttu.bunun yanı sıra karaciğer enzimlerimi cok yükseltti.ben tavsiye etmem.

yardımcı olduğun için teşekkür ederim gülcem. Doktoruma sormuştum makyaj yapabilir miyim diye doktorum sorun olmadığını yapabileceğimi söylemişti ama ben gene de şüpheliydim. Tek endişem acaba makyaj yapmamın sivilceleri tetikleyip tetiklememesi idi. tekrardan teşekkür ederim yardımın için...

drum su bazlı urunler kullan demıstı bana ama ben minerali tercih ettim.daha once de yazmıstım.bu kadar korkma bence makyajdan.temizledikten sonra birsey olmaz yerimseniben

ben kullandım,cok kotü bir ilac .burnumda kanama yaptı,sabahları ozellikle.cildimi cok kötü kuruttu.bunun yanı sıra karaciğer enzimlerimi cok yükseltti.ben tavsiye etmem.

burnun icin krem vermemis miydi drun tatlışko?benimde 2 kere kanadı kremi surdum 3.gun kanama olmadı.krem burnun icini nemlendiriyor,dolayısıyla kuruma olmadıgından kanama da olmuyor.

cildini kurutması da normal yanında o yaglı bepantene bosuna vermiyorlar di mi ama yerimseniben

karaciger enzimleri de fazla A vitaminden yukseliyor.yediklerimize azıcık diikat edersel ben birsey olavagını zannetmiyorum.

bir de roaccutane kardeslerim ben uzum cekirdegi ekstresi yiyorum.dr vermedi kendim aldım karacigere yararlı oldugu icin.roaccutanenın karacigerimizi fazlasıyla yordugu bir gercek ben de karacigerime uzumle gozum gibi bakmaya calısıyorum sırnaşık şey

drum su bazlı urunler kullan demıstı bana ama ben minerali tercih ettim.daha once de yazmıstım.bu kadar korkma bence makyajdan.temizledikten sonra birsey olmaz yerimseniben

teşekkür ederim mubas beni aydınlattığın için, makyaj yaptıktan sonra muhakkak akşamları yüzümü temizlerim ama işte gene de tedirgin oluyordum. Minarelli ürünler kullandığını yazmışsın acaba hangi ürün kullanıyordun eger ürünün adı reklam olacaksa lütfen özel mail atar mısın.

benım bı arkadasım 6 ay kullandı...dehset sıwılcelerı wrdıı..kımse ınanmıyordu gecıcegıne...ama ınanın suan bebek gbı cıldı war..hatta ılk aylarda pek bısı farketmedı son zamanlarda bı anda gectı...fakat cok kuruluk yapıo...arkdasım sureklı bepantenın kremıyle gezıodu..dudaklarına fılan sureklı suruodu...ztn cok cıddı sıwılce problemı olanlara doktor werıodu...kesın cozum ama kesınlkle bı doktora gorunulmelı...

teşekkür ederim mubas beni aydınlattığın için, makyaj yaptıktan sonra muhakkak akşamları yüzümü temizlerim ama işte gene de tedirgin oluyordum. Minarelli ürünler kullandığını yazmışsın acaba hangi ürün kullanıyordun eger ürünün adı reklam olacaksa lütfen özel mail atar mısın.

rica ederim süveydacım.Daha once baska bir arkadas daha yazmıs reklam olacagını zannetmiyorum.diger merak eden roaccutane kardeslerim olursa diye buradan mesaj yazayım.I.D Bare Mineral's marka Fondoten ve concealer kullanıyorum.Yanlızca eczanelerde satılıyor.Fiyatları birazcık pahalı fondoteni yanılmıyorsam 78 concealerı da 66 YTL.Ama ben aldıktan sonra maalesef gittigidiyorda cok daha uygun fiyata buldum.Bu mineralleri uygulamak icin ozel fırcaları var.Bu ozel fırcalarla daha iyi tutuculuk ve kapatıcılık saglanıyor.Ama maalesef onlarda Turkiye'de cok pahalı,onları da www.strawberrynet.com sitesinden aldım.
Daha once yazmıstım İ.D'nin concealerının sivilceyi tedavi edici ozelligi de var.

kızlar peki ilacı kullanıp kilo alanınız var mı? ben yediğim için mi alıyorum yoksa bu ilaç beni şişiriyomuuu??

Biri bana yardım etsin lütfen ikinci ay bitti ama yüsüm berbat durumda üstelik ilaca başlamadan önce tektük sivilcem vardı daa çok siyah noktalar için başladım bu ilaca şimdi büyük sivilceler ve kırmısılıklar var suratımda çıldırmak üsereyim hatamı yaptım başlamakla aynaya bakamıorum deliricem yardım edin :KK43:

Kızlar herkese mrb :) bende sizle gibi sivilce magduruyum ya 4 yıldır ugraşiyorum sivilcelerle ergenlik döneminde sivilcem yoktu hep sonradan cıktı.Neyse kafanızı şişirmiyim.Ben 3 aydır tedavi oluyorum.Dr ilk başladığımda roaccatune istemiştim ama o bana senin sivilcelerin ciddi derecede deil dedi.Bana aknilox jel vel tretin krem verdi.Ben bunları 1 ay kadar kullandım ama o süre içerisinde sivilclerim sürekli cıkıyordu.Daha sonra dr gittim kontrole bana bunların yanına monodoks verdi.1 ay sonra tekrar gel dedi.Ben 1 ay boyunca Aknilox jel+tretin ve monodoksu kullandım.Tekrar dr gittim.Ya aslına bakarsanız suratımda sivilceden cok kırmızılklar var buda beni cok rahatsız edio.Daha sonra dr sana başka güçlü bi antibiyotik veriim dedi ama ben dedi bende artık yoruldum dedim dr ne yani benden roaccutane mı istiosun dedi bende kararsızım dedim.Roaccutane yan etkilerinde bahsetti ve bana cok sabır ve zahbetli bi tedavi yöntemi olduğunu söledi.Daha sonra bende bi düşiniyim dedim ve bana azitron die bir antibiyotik verdi bunu kullan dedi bu biraz kuvvetli dedi.Aranızda azitron kullanan varmı yada Azitromisin türevi içeren bi antibiyotik kullananan varmı?

selam kızlar,ben de aranıza dün katıldım.sizlere sormak istediğim bi şey var.kardeşime doktoru roaccutane isimli ilacı yalnızca haftasonu tedavisi şeklinde vermiş.haftada iki gün 20 mg. kullanıyor.aranızda bu şekilde kullananlar var mı acaba? teşekkürlera.sa.sa.s

Biri bana yardım etsin lütfen ikinci ay bitti ama yüsüm berbat durumda üstelik ilaca başlamadan önce tektük sivilcem vardı daa çok siyah noktalar için başladım bu ilaca şimdi büyük sivilceler ve kırmısılıklar var suratımda çıldırmak üsereyim hatamı yaptım başlamakla aynaya bakamıorum deliricem yardım edin :KK43:

slm ben de bugün baslıycam bence merak etme aynı kaderi paylaşan bi çok insanın yazdıklarını okudum herkezde iyileşme süreci aynı olmuyo sanırım ama inşallah sonunda hepimiz istediğimize kavuşucaz

benim de yuzum su an felaket.sivilceler kistik sekilde kocaman oldular.ama moralimi bozmayacagım ve tedaviye sonuna kadar devam.herkese de sivilcelerim hakkında soru,sorma yorum yapmayı yasakladım.ohh bee kurtulcam sizden hain seyleeerrrr

kızlar peki ilacı kullanıp kilo alanınız var mı? ben yediğim için mi alıyorum yoksa bu ilaç beni şişiriyomuuu??

slm carmin kızzzz bende zayıflıyorum diye üzülüyorum demekki kişiden kişiye değişiyo bu merett valla 55 kiloyla başladımm sanki habire veriyorum çöktüm valaa neysekii kendine söz verdimmm şu sicilcelerden bi kurtulimm kilo alacam inş...neyse önce sende sivilcelerden bi kurtulda veririsin kilolarııı germe şimdii bu durumda kendini bence.. okeyyyy k.ib.. ilaçlarını düzenli alll şekeri... görüşrüz:teselli:

Kızlar herkese mrb :) bende sizle gibi sivilce magduruyum ya 4 yıldır ugraşiyorum sivilcelerle ergenlik döneminde sivilcem yoktu hep sonradan cıktı.Neyse kafanızı şişirmiyim.Ben 3 aydır tedavi oluyorum.Dr ilk başladığımda roaccatune istemiştim ama o bana senin sivilcelerin ciddi derecede deil dedi.Bana aknilox jel vel tretin krem verdi.Ben bunları 1 ay kadar kullandım ama o süre içerisinde sivilclerim sürekli cıkıyordu.Daha sonra dr gittim kontrole bana bunların yanına monodoks verdi.1 ay sonra tekrar gel dedi.Ben 1 ay boyunca Aknilox jel+tretin ve monodoksu kullandım.Tekrar dr gittim.Ya aslına bakarsanız suratımda sivilceden cok kırmızılklar var buda beni cok rahatsız edio.Daha sonra dr sana başka güçlü bi antibiyotik veriim dedi ama ben dedi bende artık yoruldum dedim dr ne yani benden roaccutane mı istiosun dedi bende kararsızım dedim.Roaccutane yan etkilerinde bahsetti ve bana cok sabır ve zahbetli bi tedavi yöntemi olduğunu söledi.Daha sonra bende bi düşiniyim dedim ve bana azitron die bir antibiyotik verdi bunu kullan dedi bu biraz kuvvetli dedi.Aranızda azitron kullanan varmı yada Azitromisin türevi içeren bi antibiyotik kullananan varmı?

slm iremcimm bende bi roaccutane kullanıcısı olarak sana yardımcı olmaya çalışacam doktorum bana 2. ayından sonra 3 tabletlik azitro yazmıştı hafta başından başlayarak 3 gün boyunca içmemi sitedi bu tedavi 3 haftalık sürdü ( bu arada hapın içinde 3 adet ileç var yalnz ) daha sonra bıraktım ve şimdide kuullanmıyorum anladım ki sicilcelerimin tam patlak verdiği dönemdi biraz kurutucu olması içindi sanırım neyseki uzun lafın kısasııı yanii herhangi bir yan etkisi yokkk anlayacan gönül rahatlığı ile kullanabilirisin

slm kızlar roaccutene yı yeğenim kullandı sonradan oluşan çıban gibi sivilceleri vardı dr.verdi uzun bır tedavı gerektırıyor ılk aylar güzel gıdıyordu yeğenımın cildi kurumuş dudakları resmen yara olmuştu ama cildim düzelecek dıye sabır edıyordu cildi resmen soyuluyordu ve mutluydu nasılsa düzelecek dıyordu yeğenımı bır akşam acil hast.kaldırana kadar ağrıdan duramıyordu ellerı parmak boğumları şişmişti meğer yeğenımde romatızma başlangıcı varmış ve ılaç bu rahatsızlığı tetıklemişti şu an kullanması yasak aman kızlar dr. görünmeden kullanmayın dr.verse bıle gereklı tahlıllerı mutlaka yaptırın bilginize sunulur

ayrıca bır formül verebılırım bu formülü yıllar önce ergenlık dönemımde kullanmış ve ıyı sonuç almıştım.daha sonra erkek yeğenlerımde oluştu ergenlık sıvılcelerı ve onlarada uyguladım talk pudrası ve lımon krem kıvamı yapıyorsunuz temız elınıze avuç içine talk pudrası dökün bıraz bırkaç damla lımon krem gıbı oluyor ve cildinize sürüp gece yatın yıkamayın sabah yüzünüzü yıkadığınızda bırkaç damla lımon suyu sürün üzerıne normal krem kullanabılırsınız ve ıyı gelıyor ama bıraz uğraşmanız gerekecek sıvılcelerden kurtulmak içinde bu zahmet değer dıyorum birazcık yakıyor lımonun etkısıyle eee o kadarda olsun

X