Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gulcem çok doğru sölüo connie.fazla takma kafana ya o psikolojiyle yaşarsan daha çok sinir stres yaparsın fazlasıyla sivilce çıkar bende aşırı taklıodum sanki herkes bana bakıomuş gibime geliodu ama iice bi düşündüm güldüm kendime çok saçma bişi bence sonuçta bu geçici mutlaka geçecek bi şekilde bgn hoczyla konuşuoduk erkek hoca konu ciltten açıldı bende bnm cildimde kırmızı hocam bakın dedim utanmadım çekinmedim valla yeter artık ya yüzümü sakla sakla nereye kadar oda sen kendini çok sıkıosun rahat ol bndede çıkıodu dedi yadırgamadı yani.hem saklamaya milletten kaçmaya çalıştıkça daha çok farkedilio.izlerde geçer bence.sağlıklı günlerrr....

merhaba kızlaaar..
ben farklı bir konudan bahsetmek istiyorum . bu ilaca başladıktan sonra yüzüme sabah aksam nemlendirici sürmeyi ihmal etmedim ama ellerime gereken özeni göstermedim yani her gun krem falan sürmedim. haliyle sogugun da etkisiyle, ellerimin üstü cok kötü oldu, kucuk kucuk kabarcıklar oldu, soguk neden ile dye düşündüm cünkü eldiven giymeyi unuttugum cok zaman oldu. sonra aklım basıma geldi. bikaç gun boyunca merhem , krem surunce geçti sayılır. siz siz olun dikkat edin. zaten bi sürü problemle ugrasıyoruz, bir de bu araya tuz biber ekmesin. :)

mrb caplice loreen peki iz kaldımı cvp yazarsan çok sevinirim bnm daha 2.ayım gerçi hiçbişi belli diil ama olsun öğrenmek istiorum tektükte olsa iz kaldımııııı????????????????????????????????

Merhaba iz konusu benim de belam . Yani daha önce defalarca sordum ama kimseden cevap gelmedi. Sen çok memnun kalmışsın ya o yüzden sana sormak istiyorum. Bi de şey var . Aslında benim sivilcelerim yanaklarımda vardı ve söndüler. Ama yanaklarımı pörsümüş gibi hissediyorum. İlacı kullanmayı bıraktıktan sonra görüntüsü nasıl olacak onu da merak ediyorum.Cevaplarsan çok sevinirim. Sevgiyle kal ......

Selam.Yazınızda çok önemli bi noktaya değinmişsiniz.Evli bayanların bu ilacı kullanması tavsiye edilmiyor.Sizin de belirttiğiniz gibi gebelik riskinden dolayı.Ben de 1 ay önce akne şikayetiyle^^yine^^doktora gittim ama evli olduğum için bu ilacı tavsiye etmedi.Gerçi yüzümde abartılacak kadar akne yok.Ama benim aknelerim çok inatçı bi kere çıktı mı 2 ay kalıyor yüzümde.Geçiyor gibi oluyor sonra tekrar büyüyor.Şimdilik 3 ay krem kullan,geçmesse hapı deneriz dedi doktorum.1 ay oldu gelişme yok değil ama bana vakit kaybediyorum gibi geliyor.Sizin doktorunuz da önce krem mi tavsiye etti yoksa doğrudan roccatune tedavisine mi başladı?

Valla benim sivilcelerim ilk çıkmaya başladığnda bikaç tane idi. Tam 4 defa doktor değiştirdim. Ve en son doktora gittiğimde yüzümdeki sivilce sayısı bir hayli artmıştı. Madem kesin bir çözümü vardı bize neden bu kadar işkence çektirdiler anlamıyorum. Bana da bir sürü krem vb.ürünler bverdiler ; ama şu an roaccutane kullanıyorum. Bence vakit kaybediyorsun. Ama yine de dpktor daha iyi bilir.

a.s.merhaba keten helvacığım sen kreme nezaman başlıyosun bende kullansam ii gelirmi acaba biliyosun tretin kullanıyorum 1 aydır hiçbi etkisini görmedim sence boşa vakit kaybediyo olabilirmiyim doktorada gitmiyorum artık denesem zararı olurmu neyse g.r.ş.z.:1hug:

Arkadaşlar roaccutane ya da zoretanin gibi ilaçlar hiç bir tedaviye cevap vermeyen akne şiddetlerinde uygulanır. Çünkü bizlerin yüzünden daha kötü olan yüzler var. Nodülokistik akne mi yoksa basit bir akne mi bunu direk anlayamazlar. Çünkü aniden bastıran siivlce bir süre sonra geçebilir. Geçmediği takdirde kronikleşmiş demektir ve ilaç tedavisini gerektirir.

Sakın kafanıza göre ilaçlar,kremler,karışımlar uygulamaya kalkışmayın. Bu da bir hastalık ve tedavisi bittiği zaman geçecek.

Hiç bir sivilce gülüşünüzdeki güzelliği gölgeleyeemz diye bir laf vardır unutmayın

Bu kremi benim arkadaşım kullandı ama gerçekten yan etkisi fazla olan bi ilaç ve kesinlikle doktor tavsiyesi ile alınan bi ilaç çünkü o doktor tavsiyesi ile kullandığı halde baya yan etkisi oldu ama sonuç gerçekten mükemmel oldu yüzü şu an bebek gibi

Cafdil aylardır bu forumdaki yazıları okuyorum ve cildi bu ilacı kullandıktan sonra bebek gibi olan insanlar olduğunu yazan arkadaşlarım oldu. Şu an yüzüm o kadar kızarıyor ve kaşınıyor ki sanki hiç geçmeyecek gibi geliyorlar bana. Ya eğer sakıncası olmaz ise tüm yüz olmasa bile en azından o arkadaşının sadece yanaklarını gösteren bir resim ekleyebilir misin ? İnan çok işimize yarar ve bir nebze olsun rahatlarız. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar uzun yıllardır sivilce problemiyle uğraşıp duruyorum yaklaşık 2 ay önce roaccutane kullanmaya başladım.cildim eskisine gore baya düzeldi ama hala sivilcelerim çıkmaya devam ediyor.sizinkiler ne kadar zamandan sonra tamamen geçti?ve asıl sormak istediğim bu ilac kabızlık yaparmı?bu konuda kısa bir suredır baya sıkıntılıyım..bilgilendirirseniz sevinirim.

yaw sizin durumlar vahim ozmn arkadaşlar ya hepiniz krem kullanıonuz ben daha yeni olduğum için sölediklerinize fransız kalıom gibi:) 3.ayımdayım daha iz kalıp kalmıcandan emin diilim ama doktor kalmaz dedi bgn kontrolüm vardı çünkü hepinize geçmiş olsun inş geçerr.

mrb speelcim eft yapabilir çünkü yan etkilrinde yazıodu gastroentorolojik problemler olabilir diye propektüsü oku istersen.bn 3.ayımdayım geçiş var düzelio yavaş yavaş 4.5 ay daha kullanmam gerekiomuş genelde çoğu kişinn 6 ayda bitio tedavisi max 8ay.geçmiş olsun sağlıklı günler cnm.

anatolianrock tşk ederim verdiğin bilgiler için.daha once boyle bır sorunum yoktu buyuk ıhtımal ilactan bencede.Benim gibi ilac yuzunden kabızlık yaşayan varsa bilgi versin lütfen.ne kadar sürüyor kendiliğinden geçermi acaba?ben şuan 2. ayımdayım.İlac kullanmadan once fazla sivilcem yoktu şuan da baya cildim duzeldi ama onceden coktu ve yuzumde cukur izler kaldı hep.doktor bana 3 ay kullansan yeter dedi.merak eden arkadaşlar için şunu soyliyim ilac izleri geçirmiyor arkadaşlar bizzat doktora sordum.bana tedavi bittikten 1-2 ay sonra kimyasal peeling yaptırcaksın dedi.ama ilac siyah noktalarımı geçirdi acaip mutluyum.darısı sizlerin başına

:dance::teytey:hayır carmin hanım olamaz oyle bışı çunku ılk ıkı ayda kullandığında sıvılcelerın dahada coğalaca tek yacağın onlarla oynamaman ve beklemen tammamı canım sakın oynama daha buyuk izlere yol acar sıkarsan oke

:asigim::1no2:ben kullanlaı 4aya gırdım ve çok guzel bır suratım oluyo tek yaptığım doktor konturolı altında kullanıyorum ve oynamıyorum umarım tamamen gecer bıdahada yenılemez arkadaşlar umudunuzu yıtırmeyın
herşe umuttur

merhaba canım benim 17 ocakta bitiyor ilacım sonra 1 ay dinlendirecek şubat 18 gibi doktora gideceğim o zaman başlatacak o kreme üstelik gece kullanacakmışım sadece bi 6 ay kadar kullanmam gerektiğini söylemişti.zararı olurmu bilmiyorum canım ama istersen başka bi doktora git ve bu kremi sor sakınca yok derse öyle kullan bence.DIACNEL 30 ML bu ilacı internettende araştır ben biraz inceledim akne izlerine iyi geliyormuş.görüşürüz canım

merhaba keten helva nasıl gidiyor roaccutane la hayat? bende bi kullanıcı olarak sesleniyorum ama gerçekten çok zor.. ilacın bittiğinden bahsetmişsinde ilk tedavin bittimi yoksa? ne güzel bende yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum bunun yanında nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum sen ne kullanmıştın ( nemlendirici ) ilaç esnasında.. merakettim meğer ne kadar çok kullanıcı varmış..cesaret edip başlamak zor oldu benim içinde neyse görüşürüz

MERHABA canım evet 7. ayın içindeyim bitecek artık.yüzüme herhangi nemlendirici vermedi geçen ay gittiğimde dudaklarım için verdiği bepantenden biraz sür dedi o kadar.evet canım zor bi dönem ama inan sonucunu görürüsün benim iz leke sorunum var ama yinede cildim düzeldi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…