- 23 Aralık 2007
- 27
- 0
carmin cim,bence ılacı kullan derım;bende kullandım hemde 4ay:)ustelık tamda evlılık asamasında kullndım(malum bu ılac kullanılırken cınsel ılskıden uzak durman gerekk aksı takdrde bebek sakat olabılıyor)ama ıyıkı kullnmısım yoksa dr larında dedıgı gbı asla bunsuz gecmezbu ılacı kullnmada ben hıc tereddut etmedım cunku son caremdı artık deneme tahtası gbı olmustum neolursa olsun ınceldıgı yerden kopsun dıyerek denedım ve suan yuzumde ssıvılceden eser yok:)öncekı aklım olsaydı hıc bısey denemeden dırek bu ılacı kullnırdım:))
carmin cim,bence ılacı kullan derım;bende kullandım hemde 4ay:)ustelık tamda evlılık asamasında kullndım(malum bu ılac kullanılırken cınsel ılskıden uzak durman gerekk aksı takdrde bebek sakat olabılıyor)ama ıyıkı kullnmısım yoksa dr larında dedıgı gbı asla bunsuz gecmezbu ılacı kullnmada ben hıc tereddut etmedım cunku son caremdı artık deneme tahtası gbı olmustum neolursa olsun ınceldıgı yerden kopsun dıyerek denedım ve suan yuzumde ssıvılceden eser yok:)öncekı aklım olsaydı hıc bısey denemeden dırek bu ılacı kullnırdım:))
Bu kremi benim arkadaşım kullandı ama gerçekten yan etkisi fazla olan bi ilaç ve kesinlikle doktor tavsiyesi ile alınan bi ilaç çünkü o doktor tavsiyesi ile kullandığı halde baya yan etkisi oldu ama sonuç gerçekten mükemmel oldu yüzü şu an bebek gibi
a.s.merhaba keten helvacığım sen kreme nezaman başlıyosun bende kullansam ii gelirmi acaba biliyosun tretin kullanıyorum 1 aydır hiçbi etkisini görmedim sence boşa vakit kaybediyo olabilirmiyim doktorada gitmiyorum artık denesem zararı olurmu neyse g.r.ş.z.:1hug:
merhaba keten helva nasıl gidiyor roaccutane la hayat? bende bi kullanıcı olarak sesleniyorum ama gerçekten çok zor.. ilacın bittiğinden bahsetmişsinde ilk tedavin bittimi yoksa? ne güzel bende yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum bunun yanında nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum sen ne kullanmıştın ( nemlendirici ) ilaç esnasında.. merakettim meğer ne kadar çok kullanıcı varmış..cesaret edip başlamak zor oldu benim içinde neyse görüşürüz