merhaba arkadaşlar bugün 6 ay bitti dün doktora gittim artık son ilacı yazıyorum dedi yani 7 ayda tamam dedi.yalnız yüzümde çok fazla kırmızı lekeler var bunlar içinde 7.ay bittikten sonra 1 ay ara vericez cildin dinlenecek ondan sonra sana bi krem yazacağım gece kremi 6 ay kullanacaksın dedi 2 ayda birde muayeneye gelirsin dedi.sigorta karşılamıyor yanlız bu ilacı 40-50 ytl arası bi fiyattaymış. akne izleri için iyi geliyormuş. arkadaşlar tedavisi bnittikten sonra bu şekilde krem kullanan oldumu
benim tedavim 1 ay önce bitti ve krem tedavisi görüyorum ben tedavim bittikten 15 günsonra başladım kreme adı tretin öyle 40 50 ytl falan değil 14 ytl sigorta karşılamıyo ve devamlı kullanacağımı söyledi doktorum. sana ilaç ismini vermedimi senin lekeler nasıl benim son çıkan sivilce izlerim duruyo kırmızı şekilde eskilerde fazla belli olmuyo cevap yazarsan sevinirim k.i.b:1hug:
offfffff iz kalırmıııı?kullanıpta tedavi bitiren varsa yazsın ltfen iz kalıp kalmadını en azından bi 6 7 ay kullanan varsa.
offfffff iz kalırmıııı?kullanıpta tedavi bitiren varsa yazsın ltfen iz kalıp kalmadını en azından bi 6 7 ay kullanan varsa.