Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende bu ilacı 1 ay oldu kullanmaya başlayalı yüzüm ilk etapta feci sivilcelendi hiç olmadığı kadar ama sonra sonra kaybolmaya başladı ama feci şekilde dudaklarım ve yüzüm kuruyor bunun için bepanthen kullanıyorum iyi yanı ise saçlarım bile eskisi gibi yağlı görünmüyor ama bi sorum var sizinde ellerinizde alerji gibi kızarıklıklar oldumu benim ellerimde hafif bi kabartı oldu kızamık geçirmiş gibi olsu ellerim ama ilaç dışında deterjana yada saç boyasınamı tepki verdi bilmiyorum...

Arkadaşlar bazen çok karamsar olabiliyor insan :KK43:(((( Geçmeyecek gibi gelebiliyo , bugün annem yüzüme aktı ve dedi ki umarm emeklerin boşa çıkmaz. Çünkü benim her yerim kupkuru , kulaklarım yara ve hatta benim de kabızlık sorunum var ve en önemlisi psikolojimde açtığı yaradan bahsetmem lazım.Bir hafta sonra 3,5 ay olacak, umarım

benimde 15günüm kaldı tedavimin bitmesine 15 gün sonraa 6 ay tamamlanmış olcak son 3 aydır hiç çıkmıyo sivilce sadece bikaç tane cıktı oda hemen gecti fakat benimde izler sorun suanda sorun kırmızı kırmızı lekeler kalacak diye izler kalcak diye korkuyommm bakalım yarıyıl tatilinde doktora gitcem ne diyecek bilmiorummmm

ya benimde burnumun içi çok kurudu,yara oldu,kanıyo arada bi.. çok acıyo yaa..uufff!!!

gulcem benimde kabızlık sorunum var ne kadar surucek boyle bilmiyorum ama cok kotu bır şey.İnsanı cok rahatsız ediyor.Benimde ellerimde kırmızı pütürler oluştu ozellikle soğuk suyle yıkadığımda daha da kötu oluyor.şuan 2. ayımdayım yüzüm baya düzeldi ama hala sivilceler çıkmaya devam ediyor.Doktor bana 3 ay kullanıcaksın demişti az kaldı biticek insallah...

ya benimde burnumun içi çok kurudu,yara oldu,kanıyo arada bi.. çok acıyo yaa..uufff!!!

bende de aynen
elimde de kızarıklıklar oluşmuştu ama geçti. benim 2.ayım kocaman kistik akneler söndü ama yinede kabarıklıklar var.

umarım izlerde geçecek

herkese mutlu yıllar umarım 2008de herkesin sivilce soruınu ortadan kalkar

benimde elimde kızarıklıklar var. nokta nokta bir sürü. çok kuru ellerim,bende sıcak suya sokamıyorum hemen yanıyo, çok hassaslaştı. kerm sürmüyorum ya, bi türlü alıştıramadım kendimi, sürsem bişe olmıcak aslında..

öncelikle herkesin yeniyılını kutlarım sağlıklı mutlu günler dilerim.hepinize geçmiş olsun biticek buda çok takmayınnn.sonuçta hepsi bi yan etkiii... kabuzluk falan hikayeeee o kurumalar falan sallayınnnnnnnn:)))doktor bana nelerini gösterdi kişilerin yüzleri görünmüo inanın valla sadece gözleri görünüo onun dışında her yer kırmızı.halinize şükredinnnnnn.

ayrıca öle olanlardada iz kalmamışş siz krem mrem dionuz stres yapıonus boşunaaaa doktor dedi iz kalmadını yaaaaaaaaaa

tabi canım iz filan kalmıyo. ilacı bırakalı 7 ay olucak ve dediğim gibi yıllardır ilkez cildim bu kdr güzel ve sorunsuz. tabi yediklerimede çok dikkat ediyorum.

yaprak rica etsem yanaklarını gösteren bi foto koyar mısın , malum türk insanı olduğum için görmeden inanamıoyrum :) lğtfen kızmayın arkadaşlar , yüzüm o kadar kırmızı ki anlatamam.yerimseniben

gülcem doktor bana biçok foto gösterdi acaba onlar gibi mi::KK43: her tarafımı kırmızı?? çok çok geçömiş olsun ama bak için rahat olsun ben doktora sordum bu tip hastalarınızda iz kaldım dedim oda hyr dedi kalmamış yaniii salla yaa çok kafana takma lütfennnn ii olucaksın inş. canım öptüm sağlıklı günler.eğer hiçbişeyle teselli bulamazsan sana en ii gelecek olan şey doktorunla konuşmak olucaktır bence o herşeyi bilio nasılsa bu konuda.onun dediklerinden eminde olabilirsin hem.bnce konuş ben denedim çok işe yarıo.sağlıklı günler

ya yaprakcımmm bende merak ettim seni bulamadım facebooktan seni:KK43: nası yapcas bulcas yani seni.bide sen anlatırmısınnn.cvp ltfn.içimiz rahatlasın....

yaprak rica etsem yanaklarını gösteren bi foto koyar mısın , malum türk insanı olduğum için görmeden inanamıoyrum :) lğtfen kızmayın arkadaşlar , yüzüm o kadar kırmızı ki anlatamam.yerimseniben

merhabalar gülcem,
ben de 3 aydır kullanıyorum ,iyiye gidiyor ,yeni sivilce tek tük çıkıyor ancak kırmızı izler bende de var,doktorumun söylediğine göre tedavi bitiminden sonra izler yavaş yavaş geçiyormuş...bekleyip göreceğiz..
geçmiş olsun cnm

gülcemcim buraya fotoğraf koyamıyorum ama istersen facebooktan yaprak hüsnüoğlu diye arat ekle beni bak fotolarıma:))
çok kafanıza takmayın arkadaşlar önemli olan o ağrılı aknelerden kurtulmanız.şunu söyliyim o kırmızı lekeler geçiyo ama hemen değil.

merhaba yaprakcım,
ben de yaklaşık 3 aydır kul.yorum az önce Gülcem e de yazdım,benim doktorum izlerin tedavi sonrasında geçebileceğini söyledi yani 6 aylık dönemde geçmese de sonraki aylarda geçecektir dedi,merak ediyorum senin de öyle mi oldu ??????

bu arada mutlu seneler diliyorum herkese......

yaprak merhaba nasılsınn demek 5 yıldır sivilcelerle yaşıyorsun inan ben senden daha fazla bi süredir savaşıyorum ama çözümünü bulmuşsun ya ne güzell... keşke daha önceden bu siteye göz atsaymışım önemli olan sonuç bugün seni focebook tanda rahatsız ettim kusura bakma ilaçta ilerlemiş birilerini görmek beni heycanlandırrıyor acaba sonuç ne olacak diye? neyse sabrımı zorluyorum ama daha yeni bi kullanıcıyımm .. görüşmek üzere bizleri yalnız bırakma .. hoşçakal:1hug:

bana izler geçmezse kimyasal peeling yaparız dedi dr. ben devlet hastanesine gidiyorum. burda yaparız dedi

valla kirmizi izler bende de var ama takmiyorum suan cunku suan tek istegim yeni sivilcelerin cikmamasi sivilce cikmasin da kirmizi izler kolay gibi geliyor ben bu ilaca baslamadan once bu kadar kotu degildi yuzum suan 3 ayin bitmesine 15 gunum flan var ve biraz olsun duzelme gormuyorum.normal mi sizce kizlar bilmiyorum gunde 30 mg aliyorum.Dr a sormustum acaba dozu yukseltsek nasil olur diye kilomu sordu bu doz bile fazla senin icin dedi...bilmiyorum yavas ilerliyorum herhalde ben...cooook sabir gerektiyor bu ilac 3 ay gecti ve bu sure hic te az degil sonucta bu kadar agir bi ilac aliyosun bari bi sonuc gorsem rahatliycam kuruma falan da yok bende sadece dudaklarimda oda cok degil.off neyse bugun biraz umutsuz hissediyorum kendimi..

kırmızı izler geçiyo kızlar.kafanıza takacağınız en son şey kırmızı izler olmalı bence,sonuçta ağır bir ilaç kullanıyorsunuz. yalnız çok zor ve yavaş geçiyorlar.
tedavinin tadını çıkarın.bide beni facebookdan nasıl bulamadınız anlamadım? yaprak hüsnüoğlu yazın hemen çıkarım.

yaprak facebook tan ekledim seni ve gördüğüm fotolara inanamadım ben . yüzünde sivilce ile alakalı pek bi kalıntı yok :) ayrıca çok güzelsin . umutlarımı bine katladın . çok teşekkür ederim. işte moral bu oldu valla. çok sağol. ne zaman moralim bozulsa fotolara bakıp bakıp durucam :))))):nazar: aman nazar değmesin.

ya kızlar benim dudağımda uçuk gibi bişey çıktı. daha doğrusu uçuğa benziyo ama alt dudağımda minik üç tane sivilce yanyana çıkmış. hiç dudak evremde çıkmazdı ya :S

sizdede böyle oldu mu??

ya kızlar benim dudağımda uçuk gibi bişey çıktı. daha doğrusu uçuğa benziyo ama alt dudağımda minik üç tane sivilce yanyana çıkmış. hiç dudak evremde çıkmazdı ya :S

sizdede böyle oldu mu??

aynen cnm birkaç gün önce alt dudağımda çıktı,önce uçuk sandım ama değilmiş,şimdi yavaş yavaş kuruyor....

X