Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tabıkı sıvılceler artıcak çunku once artıyo sonra yok oluyo arkadaşlar soyulmaya gelınce benım 3ay oldu ve soyulmadı sıyah noktalarım vardı çok yok oldu sıvılcelerım kurudu şuan çıkmıyo daha ne dıyım gayet guzel şallah gecer herkesın yuzu bbek gıbı olur

:teytey:ewt arkadaşlar butun reeccutan kullanan lara allah yardım etsın işlalh herkez atlatırbu kotu aknelerı

sölediklerin için çok tşk ederim iranur.umarım geçerr.zatn sıkmıorum sivilcelerimi elim arada gidio ama çekiom hemen hiç sıkmadım hepsinin ucu beyaz beyaz oluo ve sorada kuruo kabuk bğlıo ve dökülüo kendiliğinden ama kırmızılıklar var napcam bilmiom o kabuk bağlayıp dökülenlerin yerinde kırmızılıklar çıkıo sendede oldumu??öpüyorum tekrr tşk ederim geçmiş olsun sanada.

Allahıma şükür hiç ihtiyacı olmadı
inşallah olmaz da
hepinize geçmiş olsun umarım sivilcesiz
güzel bir yüzünüz olur

öncelikle merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım.uzun zamandır mesajlarınızı okuyordum. bir roaccutane mucizesi yaşadığım için ve şimdi tertemiz bir cildim olduğu için hemen paylaşmak istedim sizlerle..doktor kontrolünde alındığı sürece bence bu ilaçtan başka bişi düzeltmez sivilce illetini.ergenlik donemimden 26 yaşıma kadar acı çektım sivilcelerden. bazan ınsanlardan kactım cırkın hıssettıgım için. ama bu ilaçtan sora oyle mutluyum kı.. darısı sorunlu cıldı olan arkadasların basına..şimdi accaip güzel hıssedıyorum kendımı :) ilacı kullanım süreci biraz sancılı geciyor. sabredın kesınlıkle.cılt kuruyo,dudaklar soyuluyo, daha beter sıvılce cıkıyo, falan fılan..sabredın .doktor kontrolunde kullanın vee mutluu sooonnn :) bi daha bişi cıkmıyo (regl donemı dışında tabı) leke bıle kalmıyo..sevgileerrimmleee

gerçekten çok gzl yazmışın connie kesinlikle katılıorum sana bnmde 2.ayım bu ama gerçekten suratım kötü yaa çenemdekklier çok byk ve çok acıyo:KK43: okula gitmek ölüm gelio sınıfta atkıyla oturuom elim çenemden hiç gitmio hatta bgn hocanın bile dikkatini çekti neden hep ağzını sarıosun dedi ne diyim üşüorum dedim:KK43::KK43: of yaa hiç dışarı çıkmak istemmiorum arklarıma bile yakınlaşamıom ağlıom arklarım kızıyo geçicek dio ama başa gelinmeyince bilinmio benmde aklıma gelmezdi dış görünüşe bukadar önem vereceğim ama oluomuş demekki konu cilt olunca.cmrtesi günü kontrolüm var bide cmrtesi günü dişçiye gidicem aynı günde 2 doktora yaw bu çenemdekilerlemi diorum işte çekiniorum dişçiye gitmeye.bide bnm katetmem gereken çok yol var daha bu siyah noktalar söncek kırmızı lekelerle uğraicaz of nese sabır diorum başkada bişi demiorum ama allah başka bişi vermesin gerçekten bundan ne kötü hastalıklar var.geçmiş olsun sağlıklı günlerrr

içimi rahatlattını bilemezsin dddefne tşk ederim valla ya gerçekten çok berbat sivilceler çıkıo kendimi çok çirkişn hissediom aynalardan kaçıom iz kalmasındanda korkuom çoğu kişi kırmızı lekelerden söz edio:KK43::KK43: tabi herkesin cildi farklı bak sende iz kalmamış mesela inş bendede öle olurr.

anatolıan rockcım..connıe demıssın ama.ben yenıyım bana mı dedın anlayamadım :).. ama olsun. ınan senı cok ıyı anlıyorum.. o acıları ben cektım. sadece sabır gerek. tedavın bıtınce bu gunlerı hatırlamıcaksın bıle :) hem boşver başkalarını yaa. bu bır tedavı surecı. güzel olacak hersey.. bol şans

inş bizdede öle olur grafiker17.ama çoğu kişi iz var dio dorumu bu cvp verirsen sevinirim canm.bn daha 2.ayımdayım ve koca koca sivilceler çıkıo çok rahatsız oluorummm.iz kaldımı????

yok ben bundan öncede ileti yazmıştım o connieyeydi.sanada yazmıştım zaten ayrıca.karışıklık yok yani:) saol cnm ya ama anlarsın yani sende geçtin sonuçta bu yollardan kim ne derse desin yinede rahatsız oluo insan sabırdan başka yol yok offff ya neden başkalarındakiler hafif yaa bakıom bi hafta var onlarda sivilce bi hafta heopsi sönmüş

merhaba
bende ilacı 6 ay kullandım ve 2 ay oldu tedavi biteli sivilcelerden ve yağlı bir ciltten kurtuldum tamamen :) evet dudaklarım çok kurudu ama nemlendiricilerle hallettim sonuçta iyi bir şeye sahip olmak istiyosak bazı şeylere katlanacaz bende hiç sinir falan yapmadı çünkü ben kendimi bu şekilde konsantre ettim bu ilacı tedavi amaçlı kullanıyorum ve bunlardan kurtulucam diye diğer etkilerini hiç düşünmedim son olarak çin atasözü güzelleşmek için acı çekeceksin :))))
sevgiler

merhaba
bende ilacı 6 ay kullandım ve 2 ay oldu tedavi biteli sivilcelerden ve yağlı bir ciltten kurtuldum tamamen :) evet dudaklarım çok kurudu ama nemlendiricilerle hallettim sonuçta iyi bir şeye sahip olmak istiyosak bazı şeylere katlanacaz bende hiç sinir falan yapmadı çünkü ben kendimi bu şekilde konsantre ettim bu ilacı tedavi amaçlı kullanıyorum ve bunlardan kurtulucam diye diğer etkilerini hiç düşünmedim son olarak çin atasözü güzelleşmek için acı çekeceksin :))))
sevgiler

MERHABA peki sende kırmızı lekelr kaldı mı kaldıysa onlar için krem falan kullandın mı bu konuda bilgi veririsen çok sevinirim

walla kızlar ben cevap vermek isterim ama benim ne sivilcelerim çok fazlaydı,nede çok uzun süre kullandım ilacı. Bende iz falan yok ama dediğim gibi iz kalacak kadar çok da sivilcem yoktu..

barbyyycim alevlenme yan etkisinde yazıodu telaşlanma sakın daha çok erken bak 22 gün falan diosun saç dökülmesi dudakta kollarda yada vücudun bazı bölgelerinde kuruluk olabilirr sakın endişelenmee doktor mutlaka nemlendirici vermiştir eğer vermediyse ürederm al yüzüne sür onu.suratın kırmızımı şu an?? dudaklarınada bepantene al.kaç yaşındasın?okuyomusun?yada öalışıomusun?ben 16 yaşındayım adım begüm.

18 yaşındayım istanbulda bir özel üniversitede okuyorum .. bugn 24 yada 25 gün olması lazım ocak 4 de bir ay olcak işte yüsüm şuan çou yeri kabuk bağlamış durumda eklem ağrılarımda çok azaldı ...

slm keten helva hayır bende kırmızı leke yok şuanda ama kalırsa die endişeleniorum daha ben tedaviye başlayalı 2 ay oluo sanada geçmiş olsun.

evet barbyyy öle kabuk bağlıo benmde çenem öle şuanda her tarafı kabuk bağlamış şekilde ama sakın koparma onları iz kalıo zaten kendiliğinden düşüo onlar bndede oluo eklem ağrıları arada çok olmuo ama.sağlıklı günler tatlım

selam arkadaşlar..ben günde 20 mg kullanıorum ve sanırım bi 6 7 ay daa kullanıcam bu dozda sivilcem çıkmamasına rağmen izlerim geçmiş değil ben zaten artık inanmıorum geçeceğine de kimisinde hiç psikolojik etki yapmamış ya en çok ona üzülüorum keşke ben de takılmasam hiç bu durumuma ama malesef olmuor aklımdan bi an olsun çıkmıyor bıktım çok fazla ama hala sabırrrr diorummmm!!

connie sivilce olayını fazla abartmış olmamız aslında dış güzelliğimize gereğinden fazla değer vermemizden kaynaklanıyor. Ben 3 ayı tamamlamış birisi olarak eskiye nazaran daha az takmaya başladım. Önceden günde 40 kez :))))) abartmıyorum sürekli ablama sorardım nasıl diye , şu an bunu soruş sayım yok denicek kadar. Alıştım kısacası. İnsanların yüzüne bakıyorum , öncelikle ben kendimi kabul edersem bir başkasının beni kabul edip etmemesi ile ilgilenmiyorum. Ayrıca hayatta sadece sivilce sorunu yok ki. Sen de umarım en kısa zamanda bu takıntını yenersin ve kendindeki diğer olumlu özelliklere bakarsın. Sevgi ile kal.

X