Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yaprakçım benim sadece siyah nokta sorunum yok ki sivilce sorunum ağor basıyo kırmızı kırmızı yüzüm acaba çukur olurlar mı onu da anlayamıyorum açıkçası sönmüş sivilcelerin sonra ne olacağını merak ediyorum. Asıl iyieşme ne zaman başlayacak bunu da merak ediyorum. Yani merak durumum had safhada.
Tekrar teşekkürler yaprak ilgine :) iyi ki varsın

meraba gülcem
Hayal kırıklığına uğramana gerak yok.bne bi faydasını görmediğimi yazdım.aynı dönem benimle ilaca başlayan arkadaşımda henüz bişey yok cildi hala pürüzsüz.ama dediğim gibi bana pek yaramadı.denemenizde fayda var tabiki.umarım sende ii bi sonuç alırsın.şu an kullandığım ilacı da dr kontrolünde kullanıyorum.size tavsiyem 5 aylık tedavi bittikten sonra tekarr kullanmayın bu ilacı.bnede sivilceler tekarraladıktan sonra dr a gititğimde tekarr başlıyalım dedi fakat ben istemedim.tedavinin süresi en fazla 16 hafta olabilir bu süre zarfında faydası olmuyosa direnmenin anlamı yok.:1no2:ben sizi gelecek için uyarıyorum.tedaviyi bıraktığınız takdirde sivilceleriniz tekarralarsa bu ilacı kullanmayın.

merhaba arkadaşlar bugün 6 ay bitti dün doktora gittim artık son ilacı yazıyorum dedi yani 7 ayda tamam dedi.yalnız yüzümde çok fazla kırmızı lekeler var bunlar içinde 7.ay bittikten sonra 1 ay ara vericez cildin dinlenecek ondan sonra sana bi krem yazacağım gece kremi 6 ay kullanacaksın dedi 2 ayda birde muayeneye gelirsin dedi.sigorta karşılamıyor yanlız bu ilacı 40-50 ytl arası bi fiyattaymış. akne izleri için iyi geliyormuş. arkadaşlar tedavisi bnittikten sonra bu şekilde krem kullanan oldumu

Keten helva merhaba,

Tedavine bir ay kaldığını yazmışsın. Şu an yüzün nasıl ? Kırmızı lekelr derken bunlar sönen sivilceler mi yoksa sivilcelerden bağımsız bir lekelenme mi oldu ? sen kendini nasıl hissediyorsun ?

ARkadaşlar bugün moralimi bozan bir olay yaşadım. Yüzümün kırmızılığı ve sivilcelerim yüzünden zaten kendimi eve kapatmış bir durumdaydım . Ancak dışarı çıktığımda genelde kimseyle bişey paylaşmadığım için olumsu bakışlarla karşılaşmıyordum. alışveriş yaparken marketteki kız bana o kadar iğrenerek baktı ki anlatamam. Ne var demek isteidm. Bugün bende var yarın sen de olamyacağını nereden biliyorsun. Önceden benim de yoktu. Bu sivilce illeti aynı zamanda psikolojimizi de bozuyor arkadaşlar. Sivilceler geçiyor sonra kırmızılıklar başlıyor sonra izler . Tam bi ızdırap. Yanımıza kar kalan tek şey sabır herhalde. Biz toplum olarak yetiştiremiyoruz kendimizi. Yazık....

merhaba Gülcem.. seni okdr iyi anlıyorum ki 8aydır çektiğim ızdırabı çok açık şekilde dile getirmişsin herkes 'seni çok iyi anlıorum' dese de asla bunu yaşamayan insan anlamaz bunu çok iyi biliorum benim sorunum da 8 ay önce başladı ama bi anda feci duruma ulaşıp yüzüm isilik gibi sivilcelerle doldu taştı dayanamayıp ben de zoretanin ilacına başladım bugün 2.ayım bitti tahlillerim gayet normal bi aksilik yaşamıorum benim sivilcelerimi de ilk günden itibaren söndürdü ancaaaak yüzüme yayılmış kızarıklık hala geçmiş değil ve senin de bahsettiğin gibi çok fazla iz var tedaviye düşük dozda devam ettiğim için 7-8 ay sürecek biliorum belki aceleci davranıorum ama bana hala izlerim geçmeyecek gibi gelio çevremde bu ilacı kullanan kim varsa şuanki yüzlerini bu forumda yazan herkesin görmesini isterdim pürüzsüz bi ciltleri var sabretmeye çalışıorum ama içim kan ağlıo hayatımda bu kadar dış görünüşe önem vereceğimi bilmezdim bu derde düşmeden önce senin gibi günlük hayatımı da çok etkilio kimsenin yüzüne bakmıorum bakamıorum daha doğrusu okula gidiyorum ama bu okdr zoruma gidio ki anlatamam Allah herkese sabır versin daha nice boyutlarda rahatsızlığı olan insanlar var bu yüzden yine şükretmek gerekio geçmiş olsun dileklerimle..

bende bugün kullanmaya başladım kan tahlili falan yaptırdı doktor ona göre verdi yaaaaaaaaaa korkuttunuz beni ama neyse ben de inşallah iyi bir şekilde atlatırım.

ya doktor yüz kızarıklığı için bana krem verdi isterseniz siz de yazdırın arkadaşlar belki iyi gelir doktor iyi geleceğini söyledi kremin adı şuantenol diye bir krem

umarım işinize yarar bir krem önermişimdir ben de yüzümde başladığı an kızarıklık kullanmaya başlayacağım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mrb arkadaşlar.Ben roaccutane kullanmaya başlıyalı 2 ay oldu nerdeyse.Benimde moralim çok bozuk bu aralar.Sivilcelerin bıraktığı izlere ve yüzümün kızarıklığına dayanamıyorum artık.Aynaya bakmak gelmio içimden.Bu arada Gülcemcim boşver moralini bozma bana da çok çirkinmişim gibi bakıyorlar.Bende kendimi eve kapatıyorum genelde.Bak bugün bayram ama hiç dışarı çıkmak istemiorum.Allah hepimize sabır versin.Bu insanları anlamak mümkün değil sanki sivilcenin çıkması bizim suçumuz.Herkese ii bayramlar arkadaşlar...

pantenolu yüzüme sürdüm ve sivilceleri azaltmak yerine arttırdı sürmenizi pek tavsiye edemeyeceğim.

Gülcem arkadaşım,

O tip insanlarla dolu ülkemiz maalesef.Ben işe gittiğimde iş yerindeki kızlar,müşteriler o kadar rahatsız ettiler ki bakışlarıyla bunu ancak yaşaan anlayabilir. İnsan intihar etmeyi bile düşünüyor.
Ama şunu unutma ki o insanların nasıl beyinleri hastaysa,sen ve benim gibilerin de yüzü hasta,yani bu bir hastalık,süs diye çıkmıyor.
Hiç birini umursama zavallıların,yaza kalmadan geçecek yüzün üzülme.Bnede de sonradan çıktı 23 yaşında olmama rağmen.
Tiksinerek bakan insanların güzellik anlayışları sorgulanır.Kendilerinin pürüzsüz bir cildi olabilir ancak,empati yapamayacak kadar pürüzlü beyine sahipler.
Emin ol ki o kızdada o sana bakış attığının akşamı sivilceden daha kötü görünen bişey çıkmıştır.

keşke gönüllü biri eski ve yen cildinin fotolarını eklesede bizde görsek ilacın etkilerini..
Herkesin izlerden bahsetmesi ilginç,izleri ilaç mı bırakıyor?yoksa ellediğiniz için mi kalıyorlar=?

bende iz kalmadı hiç. ama sivilceler tekrar etti ve yeniden başladım ilaca. bayramdan sonra kontrolüm var ve bu ilacı daha fazla kullanak istemiyorum napıcam bilmiyorum..

mrb arkadaslar bnde kullandım bu ılacı hemde 6 ay gecen subatta kullanmaya basladım ılk uc ay duzenlı kullandım sorakı 4 ayda gene fena deıldı ama 5.ve 6.ayda cok cok duzensız kullandım dıeblırm aslında tehlıkelı bı ılac ztn doktoır sana bısı ımzalatıo kullanmdn once bn ılk kullanmaya baslamdn once thlıl oldum hersy normal cıktı sora 2 ayda bı thlıl vrdı bana bu araada a bn bu ılca baslarken psıkolojık sorunlarım vrdı eskı erkek arkdsm yuzunden hatta ılaca dahada dvm ederken daha buyuk sorunlarım bıle oldu dıeblırm ılacında etkısyle ııce psıkolojım dıbe vurdu yanı ya bole anntıorum ama gozunuz korkmasn sakın.S okdrda bıseyı yok sadce bnm olylrım ustuste geldıgı ıcın tetıkledı okdr cok kustum felan bu ılac yuzunden ben ama sızde ole olucanı sanmam ama sonuc olrrk ılac cıldım ıcın baya bı ıse yaradı sımdı herkz ımrenıo pudra felan surmeden gıdıorum okula bayılıolr dıeblırm umarım kullanan herkzde aynı gusel sonucu verır ve sunuda solyım sakın 6aydan fazla kullanmayn cunku yasak dıe bılıorum duzenlı ve 6 aylık bı tedavı durumu vr ole yanı paylasmak ıstedım :)

aslında kolestrolu kontrol altına alan bı ılac yada iğne varmı ben de cok merak edıyorum sırf ılaca devam edebılmek için iğneye bıle razıyım.ama 15 gun sonra kesın olarak bırakmak zorundayım cunku 15 gun once kolestrol 248di.kontrole gıttığımde dahada yukselecek. artık tek umudum bıraz ara verıp kolestrolüm normale dondukten sonra belkı yenıden ılaca baslamama ızın verılmesi...(

slm arkadaşlar ben de reeccutan kullanıyorum 3ay oldu kullanalıve ben çok memnunum ama şıkayetçi olduğum tek şey rozatinin dıye ılacı yazıyo ve oda ezzanelerde bulunmuyo bende reeccutan aldım ezzaneden ne yapabılırdımkı başka ılacı yarımmı bırakayım bulamadım dıye neyse ben çok memnunum ama bana sakın cımbız fln ada yapma denmedı yani doktorum bana fazla bilgi verm4edi ben burada çoğu şeyi örendim bana yardımcı olan arkadaşlarıma çok tşk ederim hayırlı bayramlar herkese

slm arkadaşlar bende reeccutan kullanıyorum ve3 ay oldu gayet memnunum
işallahh ızlerde gecer ızlerım var işte ama daha 3 ayım var herkeze hayırlı bayramlar:1hug:

şöyle bişi var arkadaşım bakk kımı 20mg verıyo kımıne 40mg verıyo buna göre ayını arttırıyo benım 40mggunde ve 6 altı ay kullanalı uç ay oldu ve gayette güzel gidiyo bıraz bıra ızler var ama daha 3 ayım var işlllah gıder onlarda ama benım bi şikayetım yok sadaece dudaklarım çatlıyo okadar neyse yınede paylaştın için memnunum bnede paylaşmak istedım ok iiii bayramlar:1hug:

Merhaba iranur benim de üç ayı bir gün geçti :)))))) Bende de izler var , sivilceler söndüğü için iz gibi gözüküyor. Ben de kendimi daha önümde üç ayım var diyerek avutuyorum.Üç ayda bu hale geldiyse bir üç ay sonra nasıl olucak diyorum kendi kendime. Umarım bu iz kabusundan da kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…