Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
mrb herkese benimde 3 ay oldu ama ben hala bi duzelme gormuyorum insallah biran once bende duzelmeleri gormeye baslarim korkmaya basladim acaba bi ise yaramayacak mi bu ilac bende...gerci dr a sordugumda 4 ay sonunda duzelme baslar dedi yaa bilmiyorum herkeste farkli bi etki yapiyo off sabrim tukeniyo artik.

merhaba arkadaşlar bugün 6 ay bitti dün doktora gittim artık son ilacı yazıyorum dedi yani 7 ayda tamam dedi.yalnız yüzümde çok fazla kırmızı lekeler var bunlar içinde 7.ay bittikten sonra 1 ay ara vericez cildin dinlenecek ondan sonra sana bi krem yazacağım gece kremi 6 ay kullanacaksın dedi 2 ayda birde muayeneye gelirsin dedi.sigorta karşılamıyor yanlız bu ilacı 40-50 ytl arası bi fiyattaymış. akne izleri için iyi geliyormuş. arkadaşlar tedavisi bnittikten sonra bu şekilde krem kullanan oldumu

benim tedavim 1 ay önce bitti ve krem tedavisi görüyorum ben tedavim bittikten 15 günsonra başladım kreme adı tretin öyle 40 50 ytl falan değil 14 ytl sigorta karşılamıyo ve devamlı kullanacağımı söyledi doktorum. sana ilaç ismini vermedimi senin lekeler nasıl benim son çıkan sivilce izlerim duruyo kırmızı şekilde eskilerde fazla belli olmuyo cevap yazarsan sevinirim k.i.b:1hug:

Ya arkadaşlar bende bir kırmızılık hali var sormayın napsam başedemiyorum b kırmızılıklarla görüntümü bozuyo her gören sanki acı çektiğimi bilerek bin kere soruyor tedavisi biten arkadaşlarda da varsa eğer bu kırmızılıklar bi işe yarıyor mu ? Tedavisi biten arkadaşlarımdan öğrenmek istiyorum psikolojileri ne durumda şu an ? Kendilerini nasıl hissdiyorlar ? Zira ben şu an içeride misafir olmasına rağmen şu an bilgisayar başındayım. Kurtulmak istiyorum bu beladan. Sevgiler ......

benim tedavim 1 ay önce bitti ve krem tedavisi görüyorum ben tedavim bittikten 15 günsonra başladım kreme adı tretin öyle 40 50 ytl falan değil 14 ytl sigorta karşılamıyo ve devamlı kullanacağımı söyledi doktorum. sana ilaç ismini vermedimi senin lekeler nasıl benim son çıkan sivilce izlerim duruyo kırmızı şekilde eskilerde fazla belli olmuyo cevap yazarsan sevinirim k.i.b:1hug:

Merhaba canım doktorumun bana önerdiği ilacın ismi DIACNEAL 30 ML bu ilaç akne lekelri için iyi geliyormuş gece kullanılıyormuş.benim ilaç bittikten sonra 1 ay dinlendirelim cildini daha sonra başlarız dedi.benim lekelrde kırmızı kırmızı lekeler benim hepsi duruyor il çıkanların lekeleride

merhaba arkadaşlar... ben ilaca başlayalı 20.gün olucak yüzümde çok svilce yoktu ama bu aralar inanılmaz azdı...günde 60 mg alıorm sabah öle akşam 20 olmak üzere sizce ne kadar zamanda geçer.kafayı yicem yardım lütfen :KK43::KK43:

ben 16 yaşındayım carminn bende kullanıorum roaccutanı 2.ayım bitiyor bu ayın 28inde doktora gidicem kan tahlili için daha baya bi kullanmm lazım 8 ay kadar falan.bende sadece dudak kuruluğu ve kaburgalarımda hafif ağrı yaptı başkada bişi yok zaten.çenem ve alnımda var sadece.bu sorunu olan herkese geçmiş olsun umarım geçer..

barbyyy sen naptın yaww du bakalım daha 20. günün bismillah yani benm 2,ayım bitecek bende bile kocaman sivilceler çıkıyor yavaş yavaş atıo işte sabret geçerr benmkiler azaldı çok gzl bi ilaç yaaaa.endişelenme sakın sen doktoruna git tahlilini yaptır ilacınıda düzenli olarak al bişicik olmas gerisi zamana kalmış ama ağır galiba seninki 60 mg aldına göre sabah öğle ve akşam bn günde 30 mg alıorum sabah 20 akşam 10 olmak üzere geçeceğindende eminm kullananlar yazmış genelde 6. ayda geçmiş hiç bitane siyah nokta kalmamış ama ufak tefek izler kalmış ee napalım bunada şükretcez takma kafaya geçmiş olsun sabırlı ol tatlım..

evet şuan 22 yada 23. gün ama yüsümde acayip bir alevlenme oldu işallh sonu hayra alamett olur :S

slm arkadaşlar yaa çoğunuz iz kaldı demişsinizz korkutuonus falla beni bende 2 aydır kullanıorum bu ilacı baya etkisini gördüm yağlanmam azaldı en azından ama inş iz kalmaz off yaaa şu 5.aya bi girsem iş tamamdır şuanda çenemde büyük sivilceler var zaten bu yüzdende ağladığım oluo okulda falan.arkadaşlarım kızıolar ya psikolojikmen insan çok etkileniyo sivilceli olunca insan içine çıkamıorum ne yalan söliyim :çok üzgünüm: geçmiş olsun arkadailar umarım atlatırızzz.

barbyyycim alevlenme yan etkisinde yazıodu telaşlanma sakın daha çok erken bak 22 gün falan diosun saç dökülmesi dudakta kollarda yada vücudun bazı bölgelerinde kuruluk olabilirr sakın endişelenmee doktor mutlaka nemlendirici vermiştir eğer vermediyse ürederm al yüzüne sür onu.suratın kırmızımı şu an?? dudaklarınada bepantene al.kaç yaşındasın?okuyomusun?yada öalışıomusun?ben 16 yaşındayım adım begüm.

offfffff iz kalırmıııı?:KK43::KK43::KK43::KK43: kullanıpta tedavi bitiren varsa yazsın ltfen iz kalıp kalmadını en azından bi 6 7 ay kullanan varsa.

:nazar:
offfffff iz kalırmıııı?:KK43::KK43::KK43::KK43: kullanıpta tedavi bitiren varsa yazsın ltfen iz kalıp kalmadını en azından bi 6 7 ay kullanan varsa.

Canım ben bu soruyu defalarca sordum ama pek bir cevap alamadım açıkçası. Benim 3 ayı bir hafta geçti ve yüzümdeki sivilceler söndü ama bazen kıpkırmızı oluyo yüzüm ve sanki sönenler öylece kalıcak gibi geliyo. Bir sonraki kontrolümde doktora sorucam. Bazı arkadaşlar hibişey kalmıyo bazıları kalıyo diyo, bilemiyorum artık ne için çekiyoruz bu kadar sıkıntıyı. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar ben 7. ayın içindeyim bu ay tedavi bitecek ama benim yüzümde sivilce lekeri duruyor kırmızı kırmızı hemde benek benek.doktor 1 ay dinlensin cildin dedi ilaç bittikten sonra. daha sonra bi krem verecekmiş gece kremi 6 ay kadarda onu kullanacakmışım adı dıacnel 30 ml diye birşey ssk karşılamıyormuş.ben günde 30 mg kullanıyorum.inşallah bu lekelrde geçer çok fazla ümidim yok ama yinede moralinizi yüksek tutmaya çalışın çünkü herkeste aynı tepkiyi vermiyor belki sizde iz falan kalmaz

ya ama yaa olmadı işşte şimdi gerçi bnm okuduklarımdada çoğunlukla bazısı kalır bazısı hiçbişi yok demiş nese artık beklicez napalım sabırlı olcas ya bnmde 2.ayım bitio bu cmrtesi kontrole kan vermeye gitcem yine yaw offf:çok üzgünüm: bnmde cildimde kırmızı kırmızı duruolarr ama daha 3 aymış ya az yani dktorlar en az bi 6 ay kullandırıolar dur bakalım belki farkeder yaa ama farketmeyedebilir:çok üzgünüm: herşeyy olabilirrrrrr:sm_confused: geçmiş olsunn.

ya emptyy iz falan kalmadımı ltfn bi cvp yazz yazarsan çok sevinirimmm.bnm 2.ayım bitio ve sivilceler koca koca çıkmaya başladı çenemdeee çok endişeleniorumm.cvppppppp.

slm emptyyy ya iz kaldımı cvp yaz ltfen çok sevinirim bnm 2.ayım bitio ve çenemde koca koca sivişlcelerr çıkıo iz kalıcak die endişeleniorum geçmiş olsun atlatmışın falla ne gzll cvp ltfn.

slm arkadaşlar ben de kullanalı 3ay oldu yarın muayeneye gıdıcem ve sıvılcelerım cıkmıyo artık ve ızler var suratımda bende 40mğramla başladımve allaha şukur ıyyım 6ay kullanmma onerıldı doktorum ve 3ayım kaldı çok mutluyum herkese tavsıye ederım bu ılac çok faydası var evet zoratinini bulmasıda çok zor ama işte doktor reeccutane yı yazmıyo soledım ama buyuk cıvar ezzzanelerde bulabıleceğımı soyluyo işallah bulmakta zorlanmma işallah hepımız bu ılaç sonunda çok mutlu oluruz paylaşılanlar için teşekkurler:içelim:

istersen ben yzayım arkadaşım şu 2ay içinde yuzunde daha oncekınden çok sıvılce cıması normel ama şunuda ıyı bıl bu ılacı kullanırken nekadar sıkarsan okadar iz kalır tavsıyem sana bu
ilacı kullanırken elını yuzunden uzak tut çunku sıkılırsa çok kotu ız kalır benımde 3ay oldu ve suratımda sıvılce cııkmıyo ve çok buyuk fark var canım endışelenme sadece sıkma tamma
yerimseniben

sıkma canını gecıcek bak moralını sakın bozma bu moralle olacak bıiş zaten sıvılceler nedemn oluyo sıtres sıkıntı merak etme fada edıcek

bakın arkadaşlar bazen çok şey istemek ıyı deıl oncekı halınıze nazaran ıyı bır yuzunuz olur ve sıkıntıya gelınce sadece bu deyıl hiç bir iş rahat deyıldır ben 3aydır kullanıyorum ama yınede memnunum ve 3ay içinde daha ıyı olaağımı duşunuyorum artı şunuda unutmayınkı ooo hastanede çektığınız sıkıntılar cıldınız için olsun kımbıllır başka hallede sıkıntı çeken hastalar var hiç bir iş kolay deyıldır rabım verdıyse almasınıd abılır işallah sorularına kendı içinde cevap blursun ferahlarsın

X