merhaba ben forumu tesadüf sonucu gördüm ruaccutane tedavisine başladım.nasıl bir ilaç diye nasıl bir etki ile karşılaşacağımı merak ettim.bir çok şey duydum çevremden tabiki tedirgin oldum dr uygun gördü verdi kullanmam benim için iyi olacağını düşündüm ve başladım.bu forum ilk karşıma çıktı ve hemem üye oldum.ve aklıma takılan tek soru kaldı agda konusu bana öyle bir bilgi verilmedi.burda mesajlarda okudum yapmamakmı gerekiyo bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
mgorgun çok teşekkür ederim 1 hafta oldu başlayalı 20 mg la başladım umarım herşey yolunda gider
merhabalar,adım mine...ben de 50 gündür 20 mg kullanıyorum...dudak kuruması harici başka ciddi bir yan etki olmadı...2.aydan sonra iyileşmeler gözlemleniyormuş genelde...
Geçen hafta birkaç tane kusma yaptı,ancak çok ciddi değil,onlar da kısa sürede kurumaya başlıyor..sonuca odaklanmak lazım,umarım ki hepimiz umduğumuz gibi bir sonuçla karşılaşacağız:)
bugün roaccutane ile 10. günüm ve ciğerlerimle böbreklerim arasında bi ağrı varsizdede oldumu arkadaşlar özellikle sabah uyanırken rahatsız ediyor. bu arada yüzüm çok kuru gergin dudaklarıma bişey olmadı taş gibi maşalla :) cvplarınızı bekliyorum...
meraba arkadaşlar.Bende bugün 1. ayımı doldurdum ve şimdilik sadece dudakta ve ciltte kuruma oldu. sanki kızarıklıklar arttı gibi biraz moralim bozuldu ama sabır etmeye çalışıyorum.inşallah hepimizin sivilceleri bir an önce geçer..
a.s. fuldencim.benim 4. ayım 2 gün sonra bitecek,senin dediğin gibi hiç bir ağrım olmadı.herkeste farklı yan etkiler yapıyo bu ilaç.ama başka bişeyden dolayı da olabilir.genelde bize yan etkilerinden bi hayli bahsettikleri için artık psikolojik olarak her şeyi roaccutane a bağlıyoruz. ilk başlarda bende çok korkmuştum fakat kuruluktan başka yan etkisi olmadı. sen bi doktoruna danış istersen. sağlıklı günler:dance:
a.s. şadiyecim dün gittim doktoruma son dakikada yakaladım tam çıkıyordu:dance: ağrılarımı sordum 3 gün daha bu ağrın devam ederse gel yanıma dedi bu sabah uyandım hiç ağrım yoktu sanırım üşüttüm ben soğuktan olmuştur herhalde roaccutanede bahanemdir. bu arada haklısınya herşeyi roaccutane bağlıyoruz aslında o masum onun suçu yok. sanada geçmiş olsun canım sen 4. ayı doldurmuşsun biz görecekmiyiz o günleri çok sabırsızlanıyorum...tüm roaccuatanecilere geçmiş olsun:dance::teytey:
mrb şadiye canım ya sana bi sorum olacak 4 ayın bitmiş ve bitecek artık diyosun sen kaç mg kullanıyosun günde ve tedavin bitti mi artık yoksa daha dvm edecek mi?bide sende ki sonuçlar nasıl ilacın?gerçekten ii geldimi?sivilcesiz günler dileğimle...
ben bitireli bir ay oldu gözlerimde kılcal damar çatlamaları var 2 gün önce doktora gittim.Suni göz yaşı damlası yazıyordu İlaçtan bahsettim yapar dedi ve ilaç bittikten sonra 6 ay daha etkisi sürer dedi göz doktorum.işin kötü tarafı oluşan kılcal damarlar bir daha kaybolmuyacaklarmış(Aman siz suni göz damlanızı ihmal etmeyin beni uyaran olmadı ben bari sizleri uyarayım gözde aşırı kuruluk yapıyor.Ben bi ara sabah uyandığımda gözlerimi açamıyordum resmen gözlerim göz kapağıma yapışmış bir şekilde uyanıyodum uğraşarak gözümü açıyodum.Hiçççte ilaçtan oldu aklıma gelmedi pcden göz kuruluğumu acaba diye düşünüyodum sonra ablam ilaç yapar diyince jeton düştü