Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar herkese merhaba roaccutane i nette araştırırken bu forum sitesini buldum ve üye olmak istedim. öncelikle herkese geçmiş olsun ben de 5 gündür kullanıyorum ama içimde büyük bir korku var:KK43: bi de ben bu illetle sadece 7 aydır uğraşıyorum öncesinde böyle bir problemim bile yoktu ama bu sürede ben taktıkça onlar çıktılar şimdi çok pişmanım:KK43:neyse 5gündür yüzüm çok kızarık ve yanıyor bu ne zaman geçer sizde de böyle bir etki oldu mu?sevmiyorum bu halimi:KK43: her gören soruyor deli ediyor beni!dudaklarım henüz acımıyor ondan zaten korkmuyorum ama 2 3 aylık dönemi bir atlatsam gerisini düşünmüyorum. Bi de son soru gerçekten iz kalıyor mu ?yani bunu sadece siz farkederseniz sorun yoktur ama umarım kalmadan geçer hepsi.cevap yazarsanız sevinirim...

Arkadaşlar herkese merhaba roaccutane i nette araştırırken bu forum sitesini buldum ve üye olmak istedim. öncelikle herkese geçmiş olsun ben de 5 gündür kullanıyorum ama içimde büyük bir korku var:KK43: bi de ben bu illetle sadece 7 aydır uğraşıyorum öncesinde böyle bir problemim bile yoktu ama bu sürede ben taktıkça onlar çıktılar şimdi çok pişmanım:KK43:neyse 5gündür yüzüm çok kızarık ve yanıyor bu ne zaman geçer sizde de böyle bir etki oldu mu?sevmiyorum bu halimi:KK43: her gören soruyor deli ediyor beni!dudaklarım henüz acımıyor ondan zaten korkmuyorum ama 2 3 aylık dönemi bir atlatsam gerisini düşünmüyorum. Bi de son soru gerçekten iz kalıyor mu ?yani bunu sadece siz farkederseniz sorun yoktur ama umarım kalmadan geçer hepsi.cevap yazarsanız sevinirim...

ben kullanıp memnun kalan biri olarak ısrala diyorum ki iz felan kalmıyo arkadaşlar yüzde kızarıklık ve yanma bence normal soyuluyo çünkü yüzün canımm kurucan dudakların çatlicak bunlar normal şeyler doktor bu ilacı verirken yanınada hem dudak için hem yüz için nemlendirici veriyo...walla ben süper bi doktora düşmüşüm herşeyile süper ilgilendi..benim tedavim amyısta bitti cildim maşşallah maşlah allah anzradna korusun kaymak gibi diyebilirim kızlarr...2-3 ay içinde yüzün dahada çok kurucak ama...

bide ben bu ilaç 1 defaya mahsus degilmi nasıl 2-3 defa kullanıyosunuz yani bi 6 ay bidaha 6 ay kullanıyosunuz ben b unu ilk defa duyuyorumfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

teşekkür ederim böyle moral bulmaya çalışıyorum işte dediğim gibi yıllarca bunu çekseydim belki durumuma alışmış olurdum ama şimdi kabullenemiyorum peki bu kızarıklık ne kadar sürmüştü sende?ben günde 30 mg kullanıorum bi sabah bi akşam alıyorum. bi de senin tedavin kaç ay sürdü öğrenebilir miyim?

ben kullanıp memnun kalan biri olarak ısrala diyorum ki iz felan kalmıyo arkadaşlar yüzde kızarıklık ve yanma bence normal soyuluyo çünkü yüzün canımm kurucan dudakların çatlicak bunlar normal şeyler doktor bu ilacı verirken yanınada hem dudak için hem yüz için nemlendirici veriyo...walla ben süper bi doktora düşmüşüm herşeyile süper ilgilendi..benim tedavim amyısta bitti cildim maşşallah maşlah allah anzradna korusun kaymak gibi diyebilirim kızlarr...2-3 ay içinde yüzün dahada çok kurucak ama...

Peki bu ilacı kaç ay kullandın vede günlük kaç mg öğrenebilirmiyim

merahaba arkadaşlar bende dün doktor gittim daha öncesinde sivilce sorunum falan yoktu açıkçası 3 aydır böyle ilk gittiğimde krem werdi doktorum ama çok faydasını görmedim kullanmadım fazla tekrar kontrole gittim ve bana doktorum hap werdi bana rouccatane değilde zoretanin diye hemen hemen aynı olan bi ilaç werdi kan sonıçlarım henüz görüşmedim ama ben çok korkuyorum kullanmaktan çünkü benim sivilce sorunum büyük ölçüde değil yan etkilerini düşününce sanırım vazgeçiyorum kullanmaktan yani bu kadar şeye katlanacak kadar kötü değil yüzüm ve bu yüzden cesaretim yok kullanmaya umarım hata yapmıyorumdur galiba saçlarda dökülüyomuş kullanırken ve bi arkadaşım vardı ilaç kulalnan vücudunun heryeri kıpkırmızı sivilcelerle dolmuştuu çok korktum düşündükçe ilaçlar evde ama ben buu kaygıyla bi tanesini bile içemicem gibi gözüküyoo

30mg dı canım ilacın zaten kilona ve yaşına göre veriyolar ilacı ve ben 4 ay kullandım yüzüm de sizvilecelrim izlerim de geçince artık kullanmama gerek olmadıgını söyledi doktorum ve bıraktım ama daha sonra(daha öncede buraya ayzmıştım şimdiş adını hatırlamıyorum)yüzümdeki kızarıklık için 4 gün boyunca kullanacagım bi krem verdi ya böyle muhteşem bişe olamaz pürüzsüz bi hale getirdi kızarıklıklar geçti..evet bende sizin korkularınızı yaşadım ama ben hep doktorumla iletişim halindeydim..her ay düzenli tahlil dudaklarım için krem verdi..ama canım şunuda söylim ben yüzüme tedavi boyunca hiç bişe sürmedim hiç bi krem kullanmadım açıkçası korktum bişe olur die evet çok kurudu yüzümdeki görüntü kızarıklık hoş durmuyodu ama ben kullnamadım bana kalırsa yüzünüze tadavi sonuna kadar hiç bişe kullanmayın.

bide ben 1 tane içiyodum ilaçtan...

30mg dı canım ilacın zaten kilona ve yaşına göre veriyolar ilacı ve ben 4 ay kullandım yüzüm de sizvilecelrim izlerim de geçince artık kullanmama gerek olmadıgını söyledi doktorum ve bıraktım ama daha sonra(daha öncede buraya ayzmıştım şimdiş adını hatırlamıyorum)yüzümdeki kızarıklık için 4 gün boyunca kullanacagım bi krem verdi ya böyle muhteşem bişe olamaz pürüzsüz bi hale getirdi kızarıklıklar geçti..evet bende sizin korkularınızı yaşadım ama ben hep doktorumla iletişim halindeydim..her ay düzenli tahlil dudaklarım için krem verdi..ama canım şunuda söylim ben yüzüme tedavi boyunca hiç bişe sürmedim hiç bi krem kullanmadım açıkçası korktum bişe olur die evet çok kurudu yüzümdeki görüntü kızarıklık hoş durmuyodu ama ben kullnamadım bana kalırsa yüzünüze tadavi sonuna kadar hiç bişe kullanmayın.

Teşekkür derim canım bende günde 30 mg kullanıyorum 5.aya girdim sivilceler geçti tek tük çıkıyor ama kızarıklıklar var doktor toplam 7 ay demişti.bu ay tahlillerim iyi çıktı devam edelim dedi.benim cildim hala tam anlamıyla kurumadı çünkü yağlı bi cildim var.inşşş canım ya bendede kalmaz o izler kırmızı benekli bi şey oldum :asigim::icecream:

Arkadaşlar merhaba,

Ben aranızda çok yeniyim. Bir aydır kullanıyorum bu ilacı ama kapsülü açıp içerek kullanıyorum. Aranızda bu şekilde kullanıp içen var mı ? Varsa lütfen benimle paylaşsın . Hem kendi doktoruma hem de başka bir doktora sordum etkisini geçer mi diye , herhangi bir şekilde olumsuz bir etkisi olmaz , yine aynı etkiler olur dediler. Lütfen cevaplayın.

Teşekkürler

ben hala kararsızım kullanıp kullanmama konusunda ama yüzümdekiler bugünlerde geçiyo biraz beklemek istiyorum eğer başlamak istersem kararlı bi şewkilde başlayıp sonucunu beklerim umarım hepimizin cildi pamuk gibi olur

Teşekkür derim canım bende günde 30 mg kullanıyorum 5.aya girdim sivilceler geçti tek tük çıkıyor ama kızarıklıklar var doktor toplam 7 ay demişti.bu ay tahlillerim iyi çıktı devam edelim dedi.benim cildim hala tam anlamıyla kurumadı çünkü yağlı bi cildim var.inşşş canım ya bendede kalmaz o izler kırmızı benekli bi şey oldum :asigim::icecream:[/QUOTE]

rica ederim canım.... allahın izniyle hiçbişe kalmaz..inana geçiyo ya ben şuan çok memnunum kullanıp kullanmamkta çok teredüt ettim ama iyikide kullanmışım..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tılsım.cığım o kıremin adı tretin olabilirmi? sen dediğin zaman doktoruma sordum ben oda tretin dedi ama 4 gün değil devamlı kullanmamı önerdi:1hug:

bişeydaha 7.nci aydayım hala tektük sivilce çıkıyo neden olabilir acaba bilgisi olan lütfen yazsın.:Roflol:

tılsım tedavi boyunca yüzüne hiç birşey sürmediğini yazmışsın peki şuanda cildin duş aldıktan sonra yine kuruyor mu ? bende etkisini çok çabuk gösterdi ya çok kötü kurudu yüzüm krem kullanayım diyorum ama yüzümü yıkadığım anda kuruduktan sonra yüzümün heryeri beyaz beyaz kalıo :KK43: napcam ben ya ?

mrb bende 1 ay kullandım ama
hafif dozda. 1 hafta sabah akşam kullanıp 1 hafta ara verdim böyle 1 ay kullandım . doktora gittim tamam dedi ama ben biaz daha kullanmak istedim sırtımdaki izler tam geçsin diye. ama kararsızım 2. aya başlamaya çünkü yan etkileri çok ağırmış

ben cildime sadece dove kremi kullandım önceleri. ama yeterli olmayınca vücudum için bebek yağı aldım çok güzel oluyor sürünce pamuk gibi oluyorum. :nazar:a.s

uyku yapmıo da ben yüzümü düşündükçe kafayı yediğim için uyuyorum sadece ilk gün baş ağrısı olmuştu okadar. şuan 6.günümdeyim dudaklarımın kurumamasına rağmen yüzüm feci kuru ve kızarık okula gitmeye utanıyorum o derece ya :KK43: bırakmayı bile düşünüyorum ama bu sorunum da hiç geçmeyecek çok kararsızım ve mutsuzum :KK43: sen başlayalı kaç gün oldu zeytingözlüm?

Tılsımcığım eğer ilacn adını hatırlarsan çok memnun olurum doktora gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek:teytey:

X