Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
dun benımde kontrolum vardı testımı yaptırdım.ama doktor ılacımı değiştirdi yerıne zoretanin adında bi ilac verdı içeriği roaccutane'la aynıymış. doktora guvenemeyıp eczacıya sordum o da aynı ilaç olduğunu soyledı yıne imza karsılığı aldım ama benım kafam yınede karıştı.madem aynı ilaç neden değiştirdıkı?

ya benim öle sivilcelerimde bir artışı olmadı tam 1.aydayım ilk bir hafta biraz artkmıştı ama şu an sol tarafımda nerdeyse sivilce yok eski haline göre ama sağ tarafımda ne azalma ne çoğalma var anlayamadım ben bu şi cuma kontrölüm var bakalım ne olacak acaba bi sorun mu var etki mi etmiyorki böle çoğalma falan olmadı çünkü genelde herkesin çoğalmış öle fazla kurumada olmadı ...ama iz çok fazla ayrıca bu peeling olayını her doktor yapıo mu özel bi yere mi gitmek gerekio yoksa tedaviden sonra doktorum yapabilir mi hastanede

bugun doktora tahlıl sonucumu almaya gıttım. doktor kolestrolumun yukseldığını ve ılacı kesmem gerktığını soyledı 15 gun sonra gıdıp tekrar tahlıl yaptıracakmışım :KK43: ve sonuca gore dr. karar vercekmış.ben bu ılacı kullanmayı cok iştıyodum inş. sonuç normal cıkar da yıne devam ederım ilaca.evde de tam bır aylık kullanacağim ilac hazır. içmemek için kendımı zor tutuyorum valla ya.

bugun doktora tahlıl sonucumu almaya gıttım. doktor kolestrolumun yukseldığını ve ılacı kesmem gerktığını soyledı 15 gun sonra gıdıp tekrar tahlıl yaptıracakmışım :KK43:

ya bana doktorum heray tahlile gerek yok dedi.? bi kızarkadaşım bundan 4 yıl once kullanmaışdı. ona da doktoru gerek olmadıgını soylediği için o da yaptırmadı... ya ben illaki doktoruma syleyıp yaptırıcam mı diyim yaa... buarada ben şuanda 8.gunudeyim.oyle şikayetim yok,bi dudagım hafif kurudu bi de burunum soyuldu.yani çok yan etkisiyle kalmadım. acaba yaptırmazsam mı tahlil? bi akıll???

Merhabalar bende roaccutane ilacını kullanmıştım sivilcelerim için iyi geldi ama karaciğeri çok dokunuyormuş dikkatli kullanın derim

ya bana doktorum heray tahlile gerek yok dedi.? bi kızarkadaşım bundan 4 yıl once kullanmaışdı. ona da doktoru gerek olmadıgını soylediği için o da yaptırmadı... ya ben illaki doktoruma syleyıp yaptırıcam mı diyim yaa... buarada ben şuanda 8.gunudeyim.oyle şikayetim yok,bi dudagım hafif kurudu bi de burunum soyuldu.yani çok yan etkisiyle kalmadım. acaba yaptırmazsam mı tahlil? bi akıll???

bence mutlaka yaptır ihmal etme.ilacın prospektusunde ilk 1. ayın sonunda ve sonrakı her 3. ayda tahlıl yaptırılması gerektığı yazıyo.

evet canım yaa bi sorsana doktora neden değiştirdi madem aynıydı baştan werseydiyasakkelime böyle ilk defa duydum walla kafanın karışması doğal bende nie sana öle yaptıki die düşünüomkafamçokkarıştı

ilacı değiştiren benım her zaman gıttığım doktor değildı ama dun benım doktoruma gıttım ve dığer doktorun ilacı değiştirdığını soyledım o da bişey demedı demekkı değişmesı cokda onemlı değil.sımdı benım tek derdım ilaca devam edıp edemeyeceğimsenağlama

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. 25 kez kullandım bugün 26. kez kullanacağım kısmetse. Bir gelişme olması içn sabırsızlanıyorum aslında. Yüzümün pul pul olması dışında bi değişiklik yok yüzümde. Ne zaman başlayacak bu kendimdeki olumlu gelişmeler ? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.a.s

merhaba kızlar benim yüzümde çok kötü bir halde.sivilcelerimden neler yaptımsa kurtulamadım doktorun vedrdiği cleocin-t ve aknilox iiyi gelmedi ama verdiği tetra adındaki antibiyotik işe yaradı sanırım söndüler ama hala lekeler var
onlardan nasıl kurtulurum bilmiyorum doktorum bu tetra dan 4 kutu bitireceğiz ozaman biticek dedi amma inşallah biter
cnm bende aynı tedaviyi bi yılı aşşkın bi süre gördüm
cleosin-t antibiyotik taedavisi...cleosin-t(adını yanlış yazıyo olabilirim) kökten ççözüm degil....antibiyotikte kurutuyo yani tekrardan çıkıyolar bence doktorundan degiştirmesini iste kullandıgım için gönül rahatlıgıyla söylim çözüm degil bunlar...zaten bunalrdan sonra roaccutane veriyolar

kızlar...yarın 10.gunumde olucam... deli gbi dudaklarım kurudu... bide açlık hissi verdi mi hiç sizde? yoksa bugunlerde duygusal boşlukdan karnnım fln mı acıkıyor))) sağlıklı gunlerrr...

arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim uzun suredir arastiriyorum bu roaccutane i ve buyuk ihtimal kullanicam bi sorum olucak malum okul donemindeyiz ve ben ya sivilce kusmasi yasarsam diye cok korkuyorum olurda boole bisey olursa makyajla kapanabiliyormu bu donemde yuzunuz yani kuruluktan vs daha kotu mu gorunur insanin yuzu :KK43:

yaa sivilce kussa ne olucak arkadaşm,o sivilceli yüzünü kısa bir süre çekiceksin. kısa bir süre mi çekmek ii yoksa ömür boyu sivilceli bir cilt mi? karar senin? ( ki her cilde gore değişir) bende olmadı mesela.

Bende 1 Ay Kulladim Ama Tedavim Farkliydi. 1 Hafta Sabah Akşam Kullanip 1 Hafta Ara Verdim. Tekrar 1 Hafta Kullanip Tekrar Ara Verip Kontrole Gitim. Doktor Cildin Düzelmiş Dedi Ama Ben Sirtimdaki Sivilce Lekeleri Daha Tam Geçmedi Ben Gibi Gözüküyo Dedim . 1 Ay Daha Kullansam Cildimin Lekesiz Bebek Gibi Olmasini Istiyorum Dedim Doktorum Da Tamam Dedi.
Bu Yazilari Okuduktan Sonra Acaba Kullanmasam Mi Diye Düşünüyorum Artik :KK43: Bende Sadece Kuruluk Yan Etkisi Oldu.

şimdi 1 Hafta Kullanip 15 Gün Ara Verecem. Tekrar 1 Hafta Kullanip Yine 15 Gün Ara Verecem. Ve Tedavim Bitecek. Ayyyyyyyy Kafam çok Karişti.

yaa sivilce kussa ne olucak arkadaşm,o sivilceli yüzünü kısa bir süre çekiceksin. kısa bir süre mi çekmek ii yoksa ömür boyu sivilceli bir cilt mi? karar senin? ( ki her cilde gore değişir) bende olmadı mesela.

tabiki oyle canim o tarafini biliyorum zaten ama insan boole bi durum olmasindan korkuyo icten ice, ama ins bende de olmaz bakalim yarin dr a gidicem basliycam herhalde bende...

ya arkadaşlar, bu ilaç lekelere de ii geliyor mu? benim yüzümde çok şukur oyle lekem yok,ama popo tarafında olanlarda izler çok:KK43: bide orda çıkan sivilceler buyuk şiş sivilcelerdi...geçmek üzreler ama izleri var...ne yapmalıyım sizce???

buarada,arkadaşlar ben 10.gunumu tamamladım. ama burnumun içi çok kurudu,hatta kanadı:KK43: zaten kılcal damarlarım ince burnumda hassas...siz ne kullanıyorsunuz kuruyanlar?

ben siccnasal diye bir merhem kullanmıyorum burun içi için.çok iyi geliyor.uzun süre nemlenmiş kalıyor

X