Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ben tekrar başladım tedaviye.geçen sene bir ay kadar kullanıp yan etkilerinden korkmuştum.fakat anladımki bu sivilcelerin başka bir tedavisi yok.ayın 15 inde başladım daha önceden bildiğim için ilacı almaya başladığım ilk gün geceleri yatarken bepanten merhem sürüyorum akşamlarıda yağsız normal bepanten krem sürüyorum düdaklarım çok kurumadı o yüzden izlerle ilgili doktorumun söylediği kalıcı izlerim olabilirmiş ama tedaviden sonra kimyasal peeling yapabilirim bir iki seans dedi.sabırlı olmak lazım uzun bir süreç ama sonucu düşününce hiç bişey umurumda olmuyo.

bende yeni uye oldum bugun 1. ayim doldu insan gercekten bu ilaci kullanirken kendi acisini bilen insanlarla konusmak istiyor cunku digerleri bizi kesinlikle anlamiyor bazilari yuzdeki lekelerin gecmeyecegini soylemis acaba bu dogru mu cunku bazilarida yuzum bebek gibi oldu diyo acil ve acisiz sifalar

bugun benim 10.günüm alnımda hafif bi iyileşme oldu ama onun dışında bi gelişme yok yalnız ilk 5 gün baya bi azdı sivilceler şimdi daha normal bakalım ne zaman etkisini gösterecek..dudaklarıma yarım saatte bir merhem sürmem gerekiyor yoksa vay haline ama başka bi yerde kuruma olmadı...ne zaman gözle görülür bir azalma olacak acaba...

merhaba arkadaşlar dün 4,ayda bitti doktora gittimtahlil yaptı bütün değerler iyi çıktı düşük olan kan değerlerim bile normale dönmüş.ben 30 mg kullanıyorum yine aynı devam. ben bir kaç aydır sabahları ve akşamları aç karnına bal ve çöre otu karışımı yiyordum bir tatlı kaşığı.bu karışım ciğerler iyi geliyormuş karaciğeri korumak adına.benden söylemesi isteyenler denesin bence faydası var çünkü ilaç ciğeri olumsuz etkilerken balda diğer taraftan iyi olmasını sağlıyor.:teytey:

bende bugun 4. ay ilaçlarını almak için hastaneye gittim ama malesef benim doktorum bugun poliklinikte görevli olmadığından pazartesi tekrar gidecem hastaneye bakalım doktor ne diyecek ozaman kardeşlerim 6 ay kullandı ve puruzsuz bir ciltleri var şuan

ya arkadaşlar, bu ilaç lekelere de ii geliyor mu? benim yüzümde çok şukur oyle lekem yok,ama popo tarafında olanlarda izler çok:KK43: bide orda çıkan sivilceler buyuk şiş sivilcelerdi...geçmek üzreler ama izleri var...ne yapmalıyım sizce???

buarada,arkadaşlar ben 10.gunumu tamamladım. ama burnumun içi çok kurudu,hatta kanadı:KK43: zaten kılcal damarlarım ince burnumda hassas...siz ne kullanıyorsunuz kuruyanlar?

merhaba canım benimde burnumun içi yara olup kanıyo ben bepanthene kullanıyorum ve iyi geliyo a.s.

a.s.arkadaşlar ben 3. ayımdayım.yüzümde eskisine nazaran epey bi düzelme oldu.ama şuanda 3 tane kocaman sivilce var yüzümde ,bir haftadır duruyolar öle:1no2: sivilce çıktıktan sonra kuruması için sürdüğünüz bişyler var mı? doktor bana bu ay iltahaplı sivilcelere sürmem için fucidin ve cleocinT verdi biri sabah biri akşam.ama pek fayda etmiyor gibi:tomato:

ya bu kimyasal peelingi devlet hastanesinde yapıolar mı yoksa güzellik merkezine mi gitmek gerekio ayrıyetten...

a.s.arkadaşlar ben 3. ayımdayım.yüzümde eskisine nazaran epey bi düzelme oldu.ama şuanda 3 tane kocaman sivilce var yüzümde ,bir haftadır duruyolar öle:1no2: sivilce çıktıktan sonra kuruması için sürdüğünüz bişyler var mı? doktor bana bu ay iltahaplı sivilcelere sürmem için fucidin ve cleocinT verdi biri sabah biri akşam.ama pek fayda etmiyor gibi:tomato:

merhaba şadiye ben 7 nci ayımı kullanıyorum bendede epeyce azalma var ve benimde yüzümde kocaman sivilceler çıkıyo.dr görünce şaşırdı neden hala çıkıyo diye tedavim oyüzden uzadı bu ay ilaç son bittikten ongün sonra tretin diye bi merhem verdi onu kullanacam 7 ay olmasına rağmen neden çıkıyo bunlar anlamıyorum.:1hug:

kızlar tedaviye başlayalı 7 ay olupta yüzünde sivilce çıkan varmı.varsa neolur biri beni bilgilendirsin şimdiden teşekkür.:1hug:

sakın ha sakın bir iki sivilceniz varsa kullanayım demeyin.boşuna vücudunuzun dengesini bozmayın.Hele depresyon geçirmiş ya da depresif kişilikler için intihara varacak olaylar yaşatıyormuş.tırstım kullanmam.:1shok:

kızlaarrrr ben bugun 13. gunumdeyim...yüzüme herzamanki yaptıracagım sirimi yaptırma zamanım gelmişdi...ama dr. dediki 4 ay kullanıcaksın. kullandıgın süre boyunca cildin(yüzün) incelicek onun için sir yaptırman tarftarı değilim dedi....bende deim ki ben 4 ay kıllarr içinde duramam...o da peki ama çok dikkatli yapalm dedi. bi yere 2 kere yapıştırıyorsak tek sefer yapalm dedi(bu arada sir onun merkezinde yaptırıyordum eskiden beri)herneyse bugun gidip yaptırdım... ve gerçekden de tek sefer çekilmesine ragmen 2 minik bölgede derim kalktı...ve tabi yarım bırakdık:KK43: ben boyle olacagını tahmin etmemişdim tabee...:KK43: yaa kızlar neyapcamm yaaa lütefn bşey diyin...
iple aldırsam o süre zarfında diye düşündüm. cünkü iple aldırmak deriyi çekiştirmiyor ya, üzerinden geçiyor... sizce????

ben kuförlük lisesini okuduğum için okulda cilt bakımı dersinde birbirimize uygulama yapardık. ve bnm inanılmaz sivilcelerim çıkmıştı.sonra bi dr.gittim bana gündüz cleosın T gece bazactrim forte krem ve günde 1 tane olmak kaydıyla monadoks kapsül antibiyotik vermişti.ve cildim inanılmaz derecede iileşti.şimdi sivilcem yok.(cildimi temizlemek içinde sebamed sabun)

niobem bence bu tedavi sırasınla kesinlikle iple aldır.sir deriyi yakar ve kabuk soyulursa leke kalır yüzünde.yanık lekesi gibi

niobem bence bu tedavi sırasınla kesinlikle iple aldır.sir deriyi yakar ve kabuk soyulursa leke kalır yüzünde.yanık lekesi gibi

ewett cnm yaa:KK43: şimdi bile bıyık bolgesinin derisi kalkmış durumda:KK43: yanıyor yaa...bidaha yaptırmazsam iz kalmaz demiii:1no2::çok üzgünüm:

:nazar:Arkadaşlar ben bir ayı geride bıraktım , yüzümdeki sivilceler arttı. Bir düzelme yok yani. Bişey sormak istiyorum. Yanıtlarsanız sevineceğim. Ben ilaç yutamadığım için kapsülü açıp içiyorum , bu yüzden etkisinde bir azalma sözkonusu olur mu ? Kendi doktoruma ve başka bir cilt doktoruna daha sordum ; ama herhangi bir sakıncası olmadığını belirttiler.Bilgisi olan var mı ?

X