Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
doktor bana aksam surmem için aknılox vermıştı onu suruyorum ben.bıde lorealın yuz temızleme losyonunu kullanıyorum ama ılerleyen gunlerde kullanamam heralde cunku derı soyulduğu için yanıyo surduğunuz yerler

ya arkadaşlar buarada bu ilacı kullanırken yüzünüze herhangi bi losyon yada temizleyici jel fln kullandınız mı?

niobem dr bana bişey kullanma dedi sadece su ile temizle bence yan etki falan yapmasın ayrıca dudakların 1 ay sonra kurumaya başlıyormuş sanırım.geçmiş olsun.bu arada herkesin bayramını kutlarım

benim25. günüm kurudua ama öle çok abartıldığı gibi diil akşam yoğurt gibi krem sürüp yaıtorum sabaha yumuşuo :) bende 10.günden sonra başlamıştı kuruma kişiye göre deişir sanırım doza bağllı

ayrıca ben temizleme olarak sebamed kullanıorum akşamda imex die bi krem sürüorum bu kadar bunlrda doktor önerisi kendii kafama göre diil yani:KK70: doktorun vermesi lazım

:bbo:slm ben aranıza yeni katıldım.2 buçuk ay önce roaccutane tedavisine başladım.bnm sorunum şu reglim gecikti 20 gün falan.acaba bu da ilacın etkisi mi yardımcı olursanız sewinirim.

arkadaşlar ne tüylenmesi ya her ay düzenli tahlil olmuyomusunuz pskoloiniz bozulacak siz böyle efham yaparsanız ben 4 ay kullandım.ne adette bi sorun oldu ne tüylenme oldu.bi ablam da kullandı şimdi 2 tane nur topu gibi bebegi var.bence siz abartıoysunuz.şu ilacı kullandıgınızı unutun gitsin..bepanthen yada agır bi nemlendirici krem alın kulanın kurumada geçer..böyle zararlı bi ilaç olsa yıllardır piyasada olur mu? allah aşkına ya

ewttt kızlar bence biz efham yapıyoruz... bende tuhaf tuhaf yok dudagım kurumadı, acaba kalbim mi hızlı atıyor, yok midem mi bulandı)) yani o kadar yan etkileirni okudum ya illa bşey olduracam tovbe yarrabbim))
bşeycik olmazzz-olmuycak)) hadi içimizi ferah tutalm.öpüldünüz:KK66:

inşallah arkadaşlar yaa o kadar çok şey söylenio ki en ufak bişi olsa ilaçtan oluo die düşünüo insan ister istemez bi de 20 gün adet olmayınca korktum bırakmayı bile düşünüorum yaniii

Roaccutane kullanıcılarına bşey sormak istıyorum... ben yüzüme capilex(tüy azaltıcı)dan sürmek istıyorum. yani hem ilaçı kullanıp hem capilex kullansam bşey olur mu sizce? daha 1hafta olucak ilaca başlıyalı.
dr.una sor demeyin cünkü biliyorum o bu tur şeylerin tüyleri azltmıycagına inanır. cünkü kendisinin güzellik merkezi var. orda lazer yapılıyor(bende yapdırmışdım) ama yüz bölgemdekiler ince oldugundan gormedi lazer. kısacası ona sorsam kesinlikle kullanma diycek. ona soramam. ltfen kullannalr bi akıl versin bana:KK43:

Roaccutane kullanıcılarına bşey sormak istıyorum... ben yüzüme capilex(tüy azaltıcı)dan sürmek istıyorum. yani hem ilaçı kullanıp hem capilex kullansam bşey olur mu sizce? daha 1hafta olucak ilaca başlıyalı.
dr.una sor demeyin cünkü biliyorum o bu tur şeylerin tüyleri azltmıycagına inanır. cünkü kendisinin güzellik merkezi var. orda lazer yapılıyor(bende yapdırmışdım) ama yüz bölgemdekiler ince oldugundan gormedi lazer. kısacası ona sorsam kesinlikle kullanma diycek. ona soramam. ltfen kullannalr bi akıl versin bana:KK43:

bana kalırsa kullanma cnm ya çünkü yüüzün kurucak yan etkisi olabilir yada kalıcı bi iz bırakabilir sadece bi öneri tam ne olacagını bilmiyorum

yüzümde kullanmıyım o zaman . bacakalrımda fln kullansam bşey olmaz sanırım ya? başladım dunden itibren? bşey olmaz demi:KK43:

Merhaba canım :)) Benim bugün tam 1 ay oldu başlayalı ve dudak kuruluğu dışında bir yan etkisi de olmadı. Dudaklarıma la roche posay'in lipstickini ve yüzüme de Avene'nin roaccutane için olan nemlendiricisini kullanıyorum , ikisinin de çok faydası oluyor. Bende sivilce kusması olmadı şükür :)) Ve görenler de cildimin çok güzelleştiğini söylüyorlar :teytey:. Ayrıca ben günde 20 mg kullanıyorum , sanırım 5-6 ay devam edicem. Sağlıklı günler dilerim a.s.

mrb nuray cım ....ben de yeni kullanmaya başladım,yaklaşık 10 gündür ...33 yaşındayım,günde 20 mg kul.yrm...merak ettim şu an ne durumdasınız?hangi aşamalardan geçtiniz?

ben daha 6.gunumdeyim. dudak kuruması çok olmadı henüz ama burnum soyuldu:KK43: ve yanıyor yaww:KK43:

him bende 30 mg kullanıorum bende 10günden falan sonra kuruma başlamıştı da o yüzden sordum benimde sanırım dozumu yükseltecek bu cuma kontrolüm vr bakalım ne olacak :)

yüzümde kullanmıyım o zaman . bacakalrımda fln kullansam bşey olmaz sanırım ya? başladım dunden itibren? bşey olmaz demi:KK43:

bende genıtal bolgede bıoder kullanıyorum roaccutane'ı hıç bı sakıncası olmaz bence yanı bende olmadı.ama bencede yuzunde kullanma enazından ılac bıtene kadar.benımde yuzumde kulanmak iştedığım bazı urunler var kozmetık olarak ama onları bıle kullanmıyorum ılacın bıtmesını beklıyorum

mrb zeynep benimde 4 ayım.evet izler bendede kalıyo bunların tek çöxümü peeling mi acaba.yani ben ilacı bıraktıktan sonra kendiliğinden geçer diye biliyodum.bide sen hapın yanında yüzüne temizleme jelleri yada farklı kozmetik ürünleri kullandın mı.ben kullanıyorum.bi arkadaş kullanamıyorum diye yazmış ama doktorum bana sakıncası yok dedi.bide senin doktoruna göre bu ilaç vücuttan ne kadar süre sonra atılıyomuş.kıb

Merhabalar

Ben de roaccutane kullanıcısıyım.22 Eylül de başladım.25, günümdeyim. Yüzüm pul pul , dudaklarım kuru ve burnumun içi kupkuru , bazen de kanıyor. Ben ilaç yutamadığım için kapsülü açıp içiyorum. Etkisinde bir değişiklik olmaz İnşallah. Bir de geceleri uyurken bir anda uyanıyorum. Sağ yanapımda kocaman iki sivilce vardı , şimdi ikisi birleşti , dev gibi bir kırmızılık oldu. İnşallah kurtuluruz bu dertten hep birlikte.:teytey:

Daha sivilcelerinden kurtulamamış birisi iken izler konusunda hiçbir yorum yapamıyorum bile. Benim zaten sivilce gibi değil de sanki leke gibiler. Umarım hiç iz kalmaz bir de onlarla uğraşmak zorunda kalmam İnşallah.

Sevgiyel kalın

:emir_bebek: İnşallah bebek gibi bir cildimiz olur

X