- 30 Eylül 2007
- 40
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar buarada bu ilacı kullanırken yüzünüze herhangi bi losyon yada temizleyici jel fln kullandınız mı?
Roaccutane kullanıcılarına bşey sormak istıyorum... ben yüzüme capilex(tüy azaltıcı)dan sürmek istıyorum. yani hem ilaçı kullanıp hem capilex kullansam bşey olur mu sizce? daha 1hafta olucak ilaca başlıyalı.
dr.una sor demeyin cünkü biliyorum o bu tur şeylerin tüyleri azltmıycagına inanır. cünkü kendisinin güzellik merkezi var. orda lazer yapılıyor(bende yapdırmışdım) ama yüz bölgemdekiler ince oldugundan gormedi lazer. kısacası ona sorsam kesinlikle kullanma diycek. ona soramam. ltfen kullannalr bi akıl versin bana
Merhaba canım :)) Benim bugün tam 1 ay oldu başlayalı ve dudak kuruluğu dışında bir yan etkisi de olmadı. Dudaklarıma la roche posay'in lipstickini ve yüzüme de Avene'nin roaccutane için olan nemlendiricisini kullanıyorum , ikisinin de çok faydası oluyor. Bende sivilce kusması olmadı şükür :)) Ve görenler de cildimin çok güzelleştiğini söylüyorlar :teytey:. Ayrıca ben günde 20 mg kullanıyorum , sanırım 5-6 ay devam edicem. Sağlıklı günler dilerim a.s.
yüzümde kullanmıyım o zaman . bacakalrımda fln kullansam bşey olmaz sanırım ya? başladım dunden itibren? bşey olmaz demi