Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende kullandım,yan etkisi kıllanmay yapıyor hormonlar hızlı çalıştığı için. ben yaklaşık tüm cilt ilaçlarını kullandım.bu hapta çok etkili,yüzünüz ilk başta yanabilir kabuk tutabilir ama sabır kızlar sabıryasakkelime sonra herşey çok güzel oluyor:teytey:

kıllanma mı yapıyor?:çok üzgünüm:ilacın prospektusunde oyle bi yan etkıden bahsedılmıyodu yanlış hatırlamıyosam.ablamda bu ılacı kullandı ve onda da tuylenme sorunu var ama o bu sorunun ılctan once de var olduğunu soylemıştı. ben zaten olan tuylerden nasıl kurtulurum dıye careler arıyorum bı de tuylerım mı artacak yasenağlama tuylenme sorunu yasayan baska arkadaslarda varmı nolur soyleyınsenağlama

merhaba kızlar benim yüzümde çok kötü bir halde.sivilcelerimden neler yaptımsa kurtulamadım doktorun vedrdiği cleocin-t ve aknilox iiyi gelmedi ama verdiği tetra adındaki antibiyotik işe yaradı sanırım söndüler ama hala lekeler var
onlardan nasıl kurtulurum bilmiyorum doktorum bu tetra dan 4 kutu bitireceğiz ozaman biticek dedi amma inşallah biter

:asigim::asigim::asigim:
merhaba kızlar benim yüzümde çok kötü bir halde.sivilcelerimden neler yaptımsa kurtulamadım doktorun vedrdiği cleocin-t ve aknilox iiyi gelmedi ama verdiği tetra adındaki antibiyotik işe yaradı sanırım söndüler ama hala lekeler var
onlardan nasıl kurtulurum bilmiyorum doktorum bu tetra dan 4 kutu bitireceğiz ozaman biticek dedi amma inşallah biter

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::nazar::nazar::nazar::nazar:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bende Duymadim Bu Ilacin Tüylenme Yaptiğini.bazi Doğumkontrol Haplari Yapiyor Ben Adet Düzensizliği Için Diana35 Kullanmiştim Ve Olmadiği Kadar Tüylerimde Artiş Oldu Doktora Gittim Yok Yapmaz Senin Yanlişin Var Dedi.eğer Bu Ilaçta Yapiyorsa Yandik Valla.

arkadaşlar ayrıca bu ilaçtan dolayı göz damlası kullanan vede gözleri yanan var mı

herkese merhaba bugun ben de bu ilaca başladım 4 ay kullanacağım.yalnız merak ettiğim şu benim sivilcelerim kistik değiller.isilik gibi ama bi sürü doktor kistik olanlarda ilk bir ay çoğalma olur sendekilerde olmaz dedi..sivilcesi benim gibi olna var mı varsa onlarda da çoğalma oldu mu ilk bi ayda....

arkadaşlar ayrıca bu ilaçtan dolayı göz damlası kullanan vede gözleri yanan var mı
benim de yanıyo canım burnum akıyo gözlerim sulanıyo yanıyo olmayan şey yok yani panik yapma doktora sordum ben normal onlar dedikafamçokkarıştı
bu arada bugün bu izleri sordum doktora onlar ilacı bırakınca geçecek dedi geçmezse gönderirim seni lazere pıt pıt hemen geçer dedi:teytey:

bu göz yanması ve aşırı kaşınması bendede war.göz pınarlarını kuruttuğu için bu ilaç suni gözyaşı damlası werdi bana doktor.o neseki ii geliyor

Bende Duymadim Bu Ilacin Tüylenme Yaptiğini.bazi Doğumkontrol Haplari Yapiyor Ben Adet Düzensizliği Için Diana35 Kullanmiştim Ve Olmadiği Kadar Tüylerimde Artiş Oldu Doktora Gittim Yok Yapmaz Senin Yanlişin Var Dedi.eğer Bu Ilaçta Yapiyorsa Yandik Valla.

pekı bu tuylenme ılacı bıraktıktan sonra eskı halıne donuyomu yoksa oylece devammı edıyo?

kistik sivilce büyük iltihaplı olan sivilceler.leblebi büyüklüğünde olanlar...bu tür sivilcesi olanlarda ilk ay çoğalma oluyormuş sanırım.. benimki öle değil küçük ama çoğalır mı acaba

kistik sivilce büyük iltihaplı olan sivilceler.leblebi büyüklüğünde olanlar...bu tür sivilcesi olanlarda ilk ay çoğalma oluyormuş sanırım.. benimki öle değil küçük ama çoğalır mı acaba
canım ben ikinici tedavime başladığımda alnımda küçük küçük sivilceler vardı kistik değillerdi ilaca başladıktan sonra yanağımda iki üç tane kistik şeklinde sivilce çıktı ama ilacı kullandıkça geçti takma o kadar cildinin düzelmesi için biraz katlancaksın
geçmiş olsuna.s.

kızlar ben bugun 2.gunundeyim sanki bende çarpıntımı yapdı ne anlamadı? yoksa diyorum psikolojik mi)) acaba lida dan sonra her ilaca tepkimi veriyorum psikoljk olarak)) kullanlarda çarpıntı fln yapdı mı yaw?

kızlar ben bugun 2.gunundeyim sanki bende çarpıntımı yapdı ne anlamadı? yoksa diyorum psikolojik mi)) acaba lida dan sonra her ilaca tepkimi veriyorum psikoljk olarak)) kullanlarda çarpıntı fln yapdı mı yaw?
ben 8 aydan fazla kullandım bu ilacı çarpıntı falan yapmıyo bence de dediğin gibi psikolojik her yerde yan etkileri fazla deniyo bunlardan etkilendin sanırım ilacı kullandığını unut ve dudaklarına bol bol nemlendirici sür ihmal etme benim gibi dışarı çıkamazsın sonra geçmiş olsun canıma.s.

Ben de kullandım yıllar önce. Her ay muhakkak kan testi yaptırdım. Doktorum hep kontrol altında tuttu.6 ay tedavi oldum ve cok faydasını gördüm. Tavsiye ediyorum ancak kontrol ihmal edilmemeli.Bi arkdasımda ilk ayda burun kanaması dahil bütün belirtiler ortaya cıktı.İlacı bıraktı o yuzden. Zaten testler yapılınca ortaya yan etkisi cıkarsa bırakırsın.

Şunu da belirtmek istedim bence biraz önyargılısın. bu kadar cok düşünürsen belirtileri orataya cıkarırsın lida gibi bi ilac değil kesinlikle.Ben 98yılına kullandım ve hala kullanılıyor.Ama cildin cok kuruyacak. dudaklarına sürekli krem surmen gerekecek ve basa cıkamayabilirsin de .bu yüzden panik olma.yuzun de soyulacak, gerilecek.Ama sonra düzgünleşecek.ve iyileşecek bence buna değer.

Arkadaşlar bu ilac kişiden kişiye dozu belirlenen bir ilaçtır. Bu yüzden herkes farklı alabilir. ancak min dozdan başlayıp her ay artırılarak devam edilir. Ve bhsedilen dudak çatlaması kuruması yan etki değil beklenen etkilerdir. Yan etkiler böbreklerde ya da karaciğerde ortaya çıkabilir.Yani vücut çalışma düzeninindeki bozukluklardır. Bu nedenle hemen panik olmayın. Açıkcası ben kullanırken bile (98yılında) bu kadar büyütülmüyordu bu ilaç. Şimdi de fazla büyütmeye gerek yok.Ama eğer ilacı 6 ay kullanıp,hiç doktora görünmezseniz herşey olabilir tabi.Tedbir önemli!

Şunu da belirtmek istedim bence biraz önyargılısın. bu kadar cok düşünürsen belirtileri orataya cıkarırsın lida gibi bi ilac değil kesinlikle.Ben 98yılına kullandım ve hala kullanılıyor.Ama cildin cok kuruyacak. dudaklarına sürekli krem surmen gerekecek ve basa cıkamayabilirsin de .bu yüzden panik olma.yuzun de soyulacak, gerilecek.Ama sonra düzgünleşecek.ve iyileşecek bence buna değer.

pekı gercekten tuylenme yapıyomu? inşallah yapmıyodur ya

ben 2.gundeyim daha oyle bi duudak kurulugum olmadı. acaba sonramı cıkıcak nedir.

ya arkadaşlar buarada bu ilacı kullanırken yüzünüze herhangi bi losyon yada temizleyici jel fln kullandınız mı?

X