Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende bu ilaça başlıycam, pztsi kan tahlillerim yapılacak ve sonra başlıycaz nasipse... bende çok yok açıkcası ama soyle ki ben her 15 gunde bir yüzümdeki tüyler yüzünden sir yaptırmak zorunda kalıyorum( merak etmeyin lazerde yapdırım) ama ince diye gormedi tekarr sir e döndük...
sir kullandıgım anda felaket hareketlenme oluyor... dedim ki yaşam boyu yüzüme sir yapıcam hep boyle mi olcak... sir sonrası sivilce ? sonra doktorum bu ilaca başlaıyayım istersen dedi?
şimdi sizlere bşey danışıcam...
dr, 60 kilo da oldugum için 60 mg verecekmiş.... bu toplam 4 ay günde 3 ilaç şeklilde olucakmış....bu sizce agır gelmez mi?
ama eger istemezsen 50 mg , 5 ay gunde 2 ilaç dedi?
bende dr. hep guvendim,(devamlı tanıdıgm bi dr) işinde uzmandır. ama ister istemz agır gelmez mi ilaçlar dedim? kullanlar bana bi fikir???
kızlar bende bu ilaça başlıycam, pztsi kan tahlillerim yapılacak ve sonra başlıycaz nasipse... bende çok yok açıkcası ama soyle ki ben her 15 gunde bir yüzümdeki tüyler yüzünden sir yaptırmak zorunda kalıyorum( merak etmeyin lazerde yapdırım) ama ince diye gormedi tekarr sir e döndük...
sir kullandıgım anda felaket hareketlenme oluyor... dedim ki yaşam boyu yüzüme sir yapıcam hep boyle mi olcak... sir sonrası sivilce ? sonra doktorum bu ilaca başlaıyayım istersen dedi?
şimdi sizlere bşey danışıcam...
dr, 60 kilo da oldugum için 60 mg verecekmiş.... bu toplam 4 ay günde 3 ilaç şeklilde olucakmış....bu sizce agır gelmez mi?
ama eger istemezsen 50 mg , 5 ay gunde 2 ilaç dedi?
bende dr. hep guvendim,(devamlı tanıdıgm bi dr) işinde uzmandır. ama ister istemz agır gelmez mi ilaçlar dedim? kullanlar bana bi fikir???
bi de sız bu ilacı kullanırken her ay mı tahlıl yaptırıyosunuz yoksa 1. ayın sonunda ve ondan sonra her 3. ayın sonunda mı yaptırıyosunuz?
bi de sız bu ilacı kullanırken her ay mı tahlıl yaptırıyosunuz yoksa 1. ayın sonunda ve ondan sonra her 3. ayın sonunda mı yaptırıyosunuz?
arkadaşlar merhaba.roacutane ilacını benim kız kardeşim kullandı.inanın sırtında bile sivilce vardı.hepsi geçti evet.ama bu ilacı kullanmadan önce doktor uyarmış.etkisi uzun süre vücuttan atılmıyor.mesela 2 sene çocuk düşünmesin kullananlar.türkiye'de hiçbir ilaç imza karşılığı verilmiyor. demek ki var bir şeyler.bulunduğum ildeki bir arkdaşım da aloe vera jelini kullanıyor.zaten dün derya baykal da bahsetti.türkiye de yok dedi ama var yani.akşam çıkan sivilceye (ağrılı ve apseli)sürdüğünde sabah uç çıkartıyor.2 günde de geçiyor.doğal bir şey yani.