Sivilceli Ciltler Sivilceler için Utalk Pudra

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ZeaMays

♥♥♥canlarımsınız♥♥&#
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
2.183
2
43
arkadaşlar, bir süredir yüzümdeki sivilceler için Utalk antibiyotikli pudra kullanıyorum. aktif sivilceleri kısa sürede kurutuyor. memnunum. sizinlede paylaşmak istedim. Fiyatıda çok ucuz. eczanelerde 3,5-4 ytl ye satılıyor.

arkadaşlar, bir süredir yüzümdeki sivilceler için Utalk antibiyotikli pudra kullanıyorum. aktif sivilceleri kısa sürede kurutuyor. memnunum. sizinlede paylaşmak istedim. Fiyatıda çok ucuz. eczanelerde 3,5-4 ytl ye satılıyor.[/QU
canım pudra gözenekleri tıkadığı için cildin nefes almasını engelliyormuş çok fazla kullanma derim en azından tüm yüzüne uygulamayerimseniben

canım sağol bende gece yüzümün sivilceli bölgelerine sürüyorum sabaha kurumuş oluyor iyi bir yöntem

arkadaşlar, bir süredir yüzümdeki sivilceler için Utalk antibiyotikli pudra kullanıyorum. aktif sivilceleri kısa sürede kurutuyor. memnunum. sizinlede paylaşmak istedim. Fiyatıda çok ucuz. eczanelerde 3,5-4 ytl ye satılıyor.[/QU
canım pudra gözenekleri tıkadığı için cildin nefes almasını engelliyormuş çok fazla kullanma derim en azından tüm yüzüne uygulamayerimseniben

:) teşekkürederim uyarın için. bende sadece sivilceli bölgeye sürüyorum. sabaha kurutmuş oluyor :teytey:

merhaba bena ranıza yeni aktıldım ve süper bi site. merak ettiğim şey şu pudayı direk mi sürüyoruz yoksa ıslatmaya filan gerek var mı. yardımcı olabilir misin?tşk.fisfisfis

Bi tanıdıgımda bana pudra + kolonya ikilisini önerdi.
Karistirip yüzüne sürüyormuş.
Faydasini görmüş

Bi tanıdıgımda bana pudra + kolonya ikilisini önerdi.
Karistirip yüzüne sürüyormuş.
Faydasini görmüş

bunu benim kuzenim yaptı ama yüzü feci haldeydi sivilceden geçilmiyordu kurutuyodu o yöntemde ama 3-5 sivilce için yapılmaz yüze bu işkence kolonya yakar çünkü :44:

bunu benim kuzenim yaptı ama yüzü feci haldeydi sivilceden geçilmiyordu kurutuyodu o yöntemde ama 3-5 sivilce için yapılmaz yüze bu işkence kolonya yakar çünkü :44:

Herkez olumlu sonuç almışş.
Bende yapmayı düsünüyorum artık.
Canım ne gibi kötü sonuçları var ki
Bende yapmayı düsünüyorum:26:
Benim Regl dönemlerinde cıkan kapalı komedonlarım var
Ve ben bunları görmekten nefret ediyorum artıkk:KK19::KK19:

X