saol canım söylediğin yiyecekler cidden çok faydalı ama benim süt ile hiç aram yok , unutuyorum içmeyi ki zaten normal süt kullanamıyorum,midemi ağrıtır.light içmem gerekiyo falan filancanım reklamını gördüm ama maalesef bilgim yok aslında cildimle hiç sorunum olmadı sivilce açısından ,yüzümde adet dönemimde 1-2 sivilce çıkar geçer o kadar
sadece tüyo verebilirim cildimin güzelliğini şunlara borçluyum
biricisi çinko takviyesi almanı tavsiye ederim
ikincisi süt ve süt ürünlerini bol yemeni ve elmayı çok tüketmeni önerebilirim inan laf değil ben kendimi bildim bileli öyle besleniyorum cildim çok güzel maaşallah diim.inş seninde pürüzsüz bir cildin olur...
peki nasıl süreceğim yoğurt suyunu?Canım bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ama sana doğal bi yöntem söyleyebilirim
Uzman bi cildiye doktorundan duymuştum yoğurt suyu
lekeler için en ideal yoğurt suyu çünkü bütün iz geçirme ürünleri içerisinde laktik asit bulunur laktik asidin en fazla olduğu gıda da yoğurt suyudur demişti şu sivilcelerim kurusun bende deniyeceğim yoğurt suyunu...
ayrıca cnm kurutmak için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama saf alkolün içine(100ml) 6tane aspirin ezdim ben ,bu karışımlar günde 2 kez pamukla yüzümü temizledimCanım bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ama sana doğal bi yöntem söyleyebilirim
Uzman bi cildiye doktorundan duymuştum yoğurt suyu
lekeler için en ideal yoğurt suyu çünkü bütün iz geçirme ürünleri içerisinde laktik asit bulunur laktik asidin en fazla olduğu gıda da yoğurt suyudur demişti şu sivilcelerim kurusun bende deniyeceğim yoğurt suyunu...
her gün mü?sorunlu bölgeye sürüp 1/ 1 ,5 saat bekletip yıkayabilirmişsin canım..
ayrıca cnm kurutmak için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama saf alkolün içine(100ml) 6tane aspirin ezdim ben ,bu karışımlar günde 2 kez pamukla yüzümü temizledim
şişenin sonlarındayım ve 1-2 sivilcem kaldı minnacık
onlar da kuru ve hafif şiş,bi kaç güne kdr geçecekleropuyorumnanaktan
saol cnm inş kurtuluruz ikimiz deea.s.
leke için salyangoz kremi diyorlar ama ben kullanmadım hiçya kızlar yogurt limon maskesini ben yapınca bende ertesi gün sivilceler cıkıyo
baska etkili yöntem yokmu lekeler icn?
leke için salyangoz kremi diyorlar ama ben kullanmadım hiç
bir de naturaline leke serumu var
eczanelerde ve aktarlarda satılıyor
aldım ben ama sivilcelerden tamamen kurtulamadığım için henüz,kullanmaya fırsatım olmamıştı
bir köşede kaldı ööle ohaoldumsmile
rc edrm hytım
saol cnm cevabın icin benimde sivilcelerim var malesefcok diil ama
lekelerde var sıktıgım icin bilmiyorumkismile
dr isotrexin vermisti ama kullanmadım 1,5 aydan sonra yaramıyo diye, belki kullanmalıydım
suan maydanoz suyunu deniyorum hem sürüp hem iciyorum bi duruluk geldi sanki yüzüme görücez artık..
sen memnun musun alkol aspirin karısımından ne türdü senin sivilcelerin? cok sordm ama idare et
yok hayatım bu sabunucnm artık maydanoz suyuda yaramazsa senin formülünü denerim zaten denemedigim bisi kalmadı
yılan yagı kirpikleri falan uzatmak icin kullanıyodu yüzde tüy falan yapmasın sora isin yoksa bide onlarla ugras ben kullanma derim
lekeler icin soyucu krem kullanmak lazım bence