Canım bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ama sana doğal bi yöntem söyleyebilirim
Uzman bi cildiye doktorundan duymuştum yoğurt suyu
lekeler için en ideal yoğurt suyu çünkü bütün iz geçirme ürünleri içerisinde laktik asit bulunur laktik asidin en fazla olduğu gıda da yoğurt suyudur demişti şu sivilcelerim kurusun bende deniyeceğim yoğurt suyunu...
evet ben de sivilce çıktıgı zaman garnier roll on sivilce uzerine sürüyorum 2 saat içinde kırmızılık ve eger iltihaplanma varsa kutuyor kızarıklığı da alıyor. pratik ve de kullanışlı zor anlarınızda kurtarıcınız. ben begendim tavsiye ederim
bende aldım garnier sivilce karşıtı ürünü kulanmaya başladım bugün bakalım nasıl etki edecek bende çok fazla sivilece çıkmazdı bi tane çıktı sınkınca dağıldı leke kalmaz inşallah
arkadaşlar ben garnie roll on sivilceyi kullandım bugün 6. gün siyah noktalara bile sürdüm ve sonuç harika annemde fark etti artık yüzüme fondöten kapatıcı sürmüyorum ayrıca alerjide yapmadı.hihoyyyt
evet ben de sivilce çıktıgı zaman garnier roll on sivilce uzerine sürüyorum 2 saat içinde kırmızılık ve eger iltihaplanma varsa kutuyor kızarıklığı da alıyor. pratik ve de kullanışlı zor anlarınızda kurtarıcınız. ben begendim tavsiye ederim
Benim sivilcelerimle başım dertte ne kullandıysam izlere engel olamıyordum... Normalde clean clear sivilce jelini kullanıyordum sonra bu ürünü gördüm yüzümde çıkmamış sivilceler vardı çok iyi geldi hemen sivilceleri kurutuyor ama cildi kurutmuyor izlerede faydalı gibi sanki ama bir süre kullanıp size bilgi veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?