Lekeler, Çiller sivilceler için garnier

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende 1 hafta önce aldım bu rollonu sabah akşam kullanıyorum peeling ile temizledikten sonra ama pek işe yaramadı gibi. zaten yüzümde yok ama alnımda çok fazla var. adet dönemime denk geldi belki ondandır bir hafta sonra tekrar karşılaştırıcam.
1 ay öncede bir alışveriş merkezinde sabun satan bir yer vardı. bende sabunları çok severim koleksiyonum vardır hatta. bakarken kadın aaa senin alnında ne kadar çok sivilce var dedi. bende zaten bu konudan çok rahatsızım. hadi ya dedim. kadın ben sana bir sabun vereyim gel. yiğenim kullandı 1 haftada kurudu sivilceleri. arkadaşıma verdim onunda 1 günde kuruttu falan dedi. bende iyi dedim aldım. fiyatıda 15 liraydı. gel gelelim hiç bir işe yaramadığı gibi yüzümüde kuruttu. 5 senedir salatalıklı dove sabun kullanırım hiç bir zararınıda görmedim.
birde bana sivilce yapmayan bir nemlendirici önerirseniz çok sevinirim kızlar :KK70:

bu serinin yüz temizleme jeli olan ürünü gerçekten enfes arınma hissini veriyor tavsiye ederim

Canım bu ürün hakkında pek bi bilgim yok ama sana doğal bi yöntem söyleyebilirim
Uzman bi cildiye doktorundan duymuştum yoğurt suyu
lekeler için en ideal yoğurt suyu çünkü bütün iz geçirme ürünleri içerisinde laktik asit bulunur laktik asidin en fazla olduğu gıda da yoğurt suyudur demişti şu sivilcelerim kurusun bende deniyeceğim yoğurt suyunu...

evet canım süt ve süt ürünlerinde laktik asit vardır ve cilde birebirdir...artı olarak da meyvelerde bulunan salisilik asit...ben yogurdun suyunu sürmedim ama direk bu iki asidi arındırılmıs olarak yüzüme uyguluyorum nasıl derseniz gg den aldıgım bir ürünle...( inanın satıcı felan degilim ki bunu ispatlıyabilirim isteyenle istenen şartlarda konusup görüşebilirim garantidir.açıklama yapmamın sebebi satıcı sanmamaları öyle bir söylenti duydum ben çünkü) bu ürünün açıklamasında 15 günde renk tonları düzelir lekeler hafifler ve gözenekelr sıkılaşır yazıyordu...açıkçası ben bu ürünü almadan önce o kadar çok farklı ürün kullandım ki artık umutsuz bir şekilde son şans diye denedim...ve inanamadım sonuca 15 gün bile degil 9 günde yüzümdeki kahverengi lekelrim okadar hafiflediki belli belirsiz oldu cildim aydınladındı resmen kendine geldi...eskiden makyaj yapamdan adım atmayan ben çok ince hafif bir fondotenle dısarı çıksam kimse farketmiyor bile...hala fondoten kullanıyorum çünkü daha tam istedigim cilde ulaşmadım ulaşınca onuda bırakıcam....o ne oldugu belirsiz ürünlere para dökmeyin bu ürünü deneyin derim...teklif var ısrar yok...

bende aldım garnier sivilce karşıtı ürünü kulanmaya başladım bugün bakalım nasıl etki edecek bende çok fazla sivilece çıkmazdı bi tane çıktı sınkınca dağıldı leke kalmaz inşallah

arkadaşlar ben garnie roll on sivilceyi kullandım bugün 6. gün siyah noktalara bile sürdüm ve sonuç harika annemde fark etti artık yüzüme fondöten kapatıcı sürmüyorum ayrıca alerjide yapmadı.hihoyyyt

konu garnier ürünü ,ken gene çer çöpe dayanmış ypgurt suyundan tutun yok uyduruk başka bir sürü başka maskeye kadar neyse .......

evet ben de sivilce çıktıgı zaman garnier roll on sivilce uzerine sürüyorum 2 saat içinde kırmızılık ve eger iltihaplanma varsa kutuyor kızarıklığı da alıyor. pratik ve de kullanışlı zor anlarınızda kurtarıcınız. ben begendim tavsiye ederim

evet ben de sivilce çıktıgı zaman garnier roll on sivilce uzerine sürüyorum 2 saat içinde kırmızılık ve eger iltihaplanma varsa kutuyor kızarıklığı da alıyor. pratik ve de kullanışlı zor anlarınızda kurtarıcınız. ben begendim tavsiye ederim

Lekelerde de fark edyr mu?Benim asıl sorun o...

ben bu garnier ürününü kullanıyorum 10 gündür falan iyi geliyo gibi fark edilmeye başladı uzun süreli kullanmak lazım

Benim sivilcelerimle başım dertte ne kullandıysam izlere engel olamıyordum... Normalde clean clear sivilce jelini kullanıyordum sonra bu ürünü gördüm yüzümde çıkmamış sivilceler vardı çok iyi geldi hemen sivilceleri kurutuyor ama cildi kurutmuyor izlerede faydalı gibi sanki ama bir süre kullanıp size bilgi veririm...

ben arkadaşımdan denedim saolsun, sonra baktım bayaa iyi bugün gittim aldım kendime de bir tane :)

bende aldım garnier sivilce karşıtı ürünü kulanmaya başladım bugün bakalım nasıl etki edecek bende çok fazla sivilece çıkmazdı bi tane çıktı sınkınca dağıldı leke kalmaz inşallah

arkadaşlar ben garnie roll on sivilceyi kullandım bugün 6. gün siyah noktalara bile sürdüm ve sonuç harika annemde fark etti artık yüzüme fondöten kapatıcı sürmüyorum ayrıca alerjide yapmadı.hihoyyyt

arkadaşlar günde kaç kere sürdünüz.zaman aralıkları nelerdır.
yardımcı olursanız sevinirim :KK69:

Şu sivilcelerden çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim vallahi..Birde alnın orta kısımlarında çıkıyor sanki çıkacak başka yer yok gibi :KK20: cildim de hassas olduğu için yara oluyor hemen..Ablam uzun süredir kullanıyordu bunu ve gayette memnunda bana da almam gerektiğini söyledi pazar günü gittim marketten aldım 3 gündür kullanıyorum ve gerçekten sivilcelerim sinişti sürekli kullanırsam tamamı gidicek..Ben her gece yatmadan önce sürüyorum.tabiii önce yüzümü temizliyorum sonra roll-on u sürüyorum..

ilaçlar, kremler, haplar bir dereceye kadar,
psikolojinizi bozarsanız, canınızı sıkarsanız, sinirden stresten yine çıkacaktır.
bende de olurdu, ergenlikte çok takarsın ya doktora giderdim hemen, kedi popişini görmüş misali,
zaten dertle sıkıntıyla kafaya takmakla çıkardı bir de çıkan sivilceye takardım hemen yanına bir tane daha arkadaş gelirdi

hep doktorların dediği ortak kurdukları cümle, stresten oluyor, yediğin içtiğinden öte, stres etkilidir.

uykunu güzelce alıp, her şeyi kafana takmazsan, hele hele sivilceleri kafana takmazsan geçecektir dediler, bi süre sonra bitti gitti.

nasıl bitti, kullanmadığım ilaç kalmadı, bir de cildim hassas, allerjim de var, ilaçlar nasıl tenime işledi böyle, sonuç geçmedi
ne zamanki aynalara bakmaz oldum, salla gitsin aman beya dedim, işte o zaman geçti

Bu ürünü daha once de kullanmıştım şimdi de yeniden geri döndüm :KK49: nedense bu ürün benim cildime iyi geliyor daha aydınlık gösteriyor yüzümü ve sivilcelerimi azaltıyor çıkmasını önlüyor diyebilir.Gerçi bu aralar yüzüm berbat durumdaydı toparlamaya çalısıyorum o yuzden yenıden kullanıma basladm:KK59: belkı kozmetik ürünü ama kullandığım ve etkili oldugu soylenen diğer doğal ve eczane ürünlerinden (neostrata,gül suyu,innova..)bunlardan daha ıyı sonuc veriyor bana kalırsa üstelik de pahalı değilll :KK34: tamamen cilt yapısı ve psikolojiyle de alakalı.Bu ürünün bana iyi geldiğini düşündüğüm için de kendimi iyi hissediyorum bu yuzden cildime takılmıyorum,o yuzden cildimde problem yasamıyorum...:KK19:

Benim sivilcelerimle başım dertte ne kullandıysam izlere engel olamıyordum... Normalde clean clear sivilce jelini kullanıyordum sonra bu ürünü gördüm yüzümde çıkmamış sivilceler vardı çok iyi geldi hemen sivilceleri kurutuyor ama cildi kurutmuyor izlerede faydalı gibi sanki ama bir süre kullanıp size bilgi veririm...

izler için gözlemin ne oldu geçiriyo muu lütfen cevap yazsa biri bnm sivilcelerim de var ama izler daha fazla her çıkan sivilce iz bırakıyo zaten :KK5:

lütfen o kırmızı izleriiii geçiriyor muEn Büyük TÜRKİYE

benimde özellikle suratımda sivilceler çıkıyor bu üründen aldım fakat ben kendi adıma hiç bir faydasını görmedim belki benim cildim için uygun bir ürün diyildi bilemiyorum ama bana iyi gelmedi

X