- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.035
- Konu Sahibi Sihirlikutu
Öğğfff fake konu belli ama hoof ya valla şu an kola görmek istemiyorumDoktorum zaten kola dökün ovalayın falan dedi ama ben evde sarı kola olduğu için onunla yapmaya cesaret edemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğğfff fake konu belli ama hoof ya valla şu an kola görmek istemiyorumDoktorum zaten kola dökün ovalayın falan dedi ama ben evde sarı kola olduğu için onunla yapmaya cesaret edemedim.
Kadınım, 31 yaşındayım, çok güzelim ama popom hariç. Yani karakter analiziniz çok isabetsiz maalesef.
15 yaş ergen erkek konu anlatım şekliBom dediğime bakmayın çatapat diye bir ses çıktı işte, ben diyeyim siz anlayın.
Dalga geçiyorsunuz dimi?Kola ile iyice ov da dedi, bu işe yarar mı sizce? Evde kola bitmişti, sarı kola ile de denemek istemedim.
Bu çocuklara ben çok üzülüyorum, çok yalnızlar heralde üstüne ne hobi var ne ilgi alanı, yazıkSanırım bu tedavide yan etki olarak saç/kıl dökülmesi yaşanıyormuş. Daha da iyi aslında, hem de o bölgedeki kıllar tamamen lazer epilasyon kafası olur. Party hard.
A yok. Karnımda kızıllık başladı. Çoğalıyor sürekli. 3. Doktorun verdiği kremle geçti. İşinde iyi bir doktor her zaman.Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İyi bir doktor derken, karakter olarak iyi dalga geçmeyecek bir doktor mu demek istediniz?
Pardon da ben burada bir sorunumu paylaştım, siz burada benim sorunuma çözüm bulmak için varsınız, çünkü burası BİR DERDİM VAR. O yüzden neden beni banlasınlar? Espri falan yapmadım ki komik olayım. Sizi yakaladımProfilinde 43 yazıyor ama sırf cinsel içerikli olsun diye 31 yazdın neyse umarım birazdan dalga geçtiğin için banlanırsın. Burası gerçekten derdi olanların yeri. Mizah geyik bölümü var oraya yaz bir şey yazacaksan ama tabi bu kadar etkileşim alamazsın orda çünkü komik espirili biri değilsin
Mune
Ergen bir oğlan dalga geçiyor benceA yok. Karnımda kızıllık başladı. Çoğalıyor sürekli. 3. Doktorun verdiği kremle geçti. İşinde iyi bir doktor her zaman.
Geçmiş olsun size de. Teşekkür ederim, başka doktora gideceğim.A yok. Karnımda kızıllık başladı. Çoğalıyor sürekli. 3. Doktorun verdiği kremle geçti. İşinde iyi bir doktor her zaman.
Ergen sivilcesini iyi bi doktora gösterir belki. sarı kolayla olacak şey değilErgen bir oğlan dalga geçiyor bence
Mizah anlayışını geliştirmen lazım çocuk, hiç sarmadı bu troll az kitap okuPardon da ben burada bir sorunumu paylaştım, siz burada benim sorunuma çözüm bulmak için varsınız, çünkü burası BİR DERDİM VAR. O yüzden neden beni banlasınlar? Espri falan yapmadım ki komik olayım. Sizi yakaladım
Pardon da ben burada bir sorunumu paylaştım, siz burada benim sorunuma çözüm bulmak için varsınız, çünkü burası BİR DERDİM VAR. O yüzden neden beni banlasınlar? Espri falan yapmadım ki komik olayım. Sizi yakaladım
O hormon ilaçları olmalı.Sanırım bu tedavide yan etki olarak saç/kıl dökülmesi yaşanıyormuş. Daha da iyi aslında, hem de o bölgedeki kıllar tamamen lazer epilasyon kafası olur. Party hard.
Zooo ruuunn daaaa.yoo kimse senin sorunlarına çare bulmak zorunda değil. senin sorununa hekimlerde çözüm yok. baytarlara sor bi de istersen.
Onun ihtiyacı daha sağlam senaryolar, bunun için ilkokul 3 seviyesi kitaplara ihtiyacı varO hormon ilaçları olmalı.
Sarı, turuncu, mor, yeşil, kahverengi fark etmez. Asit olsun yeter demiş. Sizin sadece oranızda var ise giydiğiniz kıyafetleri bollaştırın. Pamuklu iç çamaşır giyin. Günlük ped kullanıyorsanız o da yapabilir.
Acilen de baharatlı yiyecekleri azaltın. Kola da içiyorsanız azaltın. Beslenmeniz de etki ediyordur.
Haklısınız. Birde ben bu aralar çok fazla pekin ördeği tükettim. O da sindirim problemi ve sivilcelenme yapıyormuş.O hormon ilaçları olmalı.
Sarı, turuncu, mor, yeşil, kahverengi fark etmez. Asit olsun yeter demiş. Sizin sadece oranızda var ise giydiğiniz kıyafetleri bollaştırın. Pamuklu iç çamaşır giyin. Günlük ped kullanıyorsanız o da yapabilir.
Acilen de baharatlı yiyecekleri azaltın. Kola da içiyorsanız azaltın. Beslenmeniz de etki ediyordur.
Yok mu bir kusma emojisi ya güzelim dediği yerde betimlediği g**ü canlanıyor daKadınım, 31 yaşındayım, çok güzelim ama popom hariç. Yani karakter analiziniz çok isabetsiz maalesef.
Çok aşırı sıkıcısın pekin ördeği şakası 30 sene öncesinin, dedenden dinleme esprileri yaşıtlarınla takılHaklısınız. Birde ben bu aralar çok fazla pekin ördeği tükettim. O da sindirim problemi ve sivilcelenme yapıyormuş.
Hanımefendi doktora gidin. Bu çare olmadıysa başka doktor bulun. Burdaki yarım doktorluk canınızdan ederse de zooruuuundaaa diyemezsiniz. Diyecek yerlerinizde de sıkıntı olabilir.Zooo ruuunn daaaa.
Yahu biraz düzgün konuş kimse senin sorununu çözmek için yok burda bu nasıl bir laf ? İğrençsin biraz kendine gel egodan kendine yüklediğin pahadan tiksindim yemin ediyorum. Kusura bakma isterse kimse sallamaz isterlerse dalga geçerler derdinle isterlerse yol yordam gösterirler kimse de sana bir şey borçlu değil.Pardon da ben burada bir sorunumu paylaştım, siz burada benim sorunuma çözüm bulmak için varsınız, çünkü burası BİR DERDİM VAR. O yüzden neden beni banlasınlar? Espri falan yapmadım ki komik olayım. Sizi yakaladım